ileana Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 (edited) S-a fisurat racordul flexibil care face legatura intre galeria de admisie si toba. Cică ii mai zice down pipe. Nu pot duce inca masina la reprezentanta, sa nu mai am dureri de cap. Nu stiu codul de reper al piesei. Poate ma ajutati cu adresa vreunui magazin cu piese Ford (chiar si online), unde sa o gasesc sigur. In Vitan am fost si am gasit. Dar era facut dintr-o tabla asa subtire, ca nu mi-a venit sa dau destul de multi banuti pe o facatura asa proasta. Edited August 11, 2008 by ileana Link to comment
Esperatul Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 La Forcar nu ai intrebat? Link to comment
ileana Posted August 11, 2008 Author Share Posted August 11, 2008 Ba da. Am trimis PM-uri si acolo, dar nu a raspuns nimeni. Forcar a anuntat pe topicul unde m-ai trimis ca nu mai pot raspunde deocamdata cererilor. Link to comment
CARABUSU Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 (edited) Incearca aici: http://www.piese-ford.com/pagesro.php?page_id=1 Aseara am dat comanda de niste piese pentru un Focus si preturile is relativ bune fata de cele de reprezentanta/magazin. Edited August 20, 2008 by CARABUSU Link to comment
Mircea Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Ileana, da un telefon si la pilot auto, au reprezentanta in Bucuresti (Stefanesti) si aveau asa ceva, universale si cu garantie. Link to comment
andreib Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Si eu as merge tot pe mana celor de la Pilot Borla, ei pot sa-ti vanda una universala si pot sa-ti asigure si montajul (f important). Link to comment
Recommended Posts