Englishman Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Banuiesc, dupa cum arata, ca e construita din panouri din plastic / fibra, ceva, nu? 400 de kile si 200 de cai...1 HP la 2 kg !!! Fantastic raport. Scump cadoul? Link to comment
mr_ Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Undeva sub 200€. Insa dracia albastra nu am condus-o, am fost doar pasager. De condus am condus cayman S si imprezza sti. Puteam alege sa conduc un Lambo sau Ferrari, insa mai putine tururi.. Pe de alta parte e mult daca compar cu cadoul de anul trecut... aka o ora de pilotaj de avion usor ala a costat 70€ si am fost 40min efectiv in aer la comenzi. Pe circuit efectiv la volan am stat cred 15-20 minute... in rest briefinguri, recunoasteri, prostii d-astea. Link to comment
EM!L Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Cu 1.200 de cai-putere şi o viteză maximă de 431 km/h, versiunea Super Sport a supermodelului Bugatti Veyron, prezentată în premieră de producătorul de nişă deţinut de Grupul Volkswagen, a devenit cea mai rapidă maşină de serie - record atestat de Guinness Book of Records. Sunt curios dacă cei de la TG îl mai pun pe s-o "încerce" Link to comment
mr_ Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Daaa, si asteptam cu interes versiunea dizal. Iti dai seama ce te-ar baga in scaun pe la 2000rpm? Link to comment
VAXXi Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Un Veyron diesel ar ingheta miscarea de rotatie a planetei la 2000 rpm. Iar unul electric, prin extrapolare, i-ar inversa sensul de rotatie Link to comment
EM!L Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Dacă V10-le de 5l avea 750Nm şi a reuşit să tragă Boeing-ul 747 ( nu mai punem la socoteală Touareg-ul de 2,5T + cele 4,3T de "balast"), oare de ce-ar fi capabil un W16 dizăl? Link to comment
VAXXi Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Intrebare de legislatie: cu ce viteza maxima are voie sa circule TIR-ul din imagine ? cu ce viteza maxima il va lasa sefu' lui sa circule ? Link to comment
tolin Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 ... cu ce viteza maxima il va lasa sefu' lui sa circule ? Inshet ... inshetisor ... aproapi diloc. Link to comment
mr_ Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 (edited) Bagat cateva ture pe circuitul de karting de la Genk cu agregatul rosu din imagine: E un F430, cu multi CP si RWD Din pacate circuitul ud, si insotitor cam prea prudent, e circuit de karting si nu de masini asa ca la viteze prea mari n-am ajuns, insa oricum e o experienta interesanta. Atunci cand o "scapi" feelingul e de kart, se corecteaza (aproape) la fel de usor, dupa ce te obisnuiesti putin cu el cat sa nu mai apesi pe pedale ca inecatul ci sa inveti sa le dozezi. Am fost insa dezamagit de cutia robotizata, e lenta, plus ca nu eram obisnut cu schimbarea de la volan. Daca te manca undeva sa incerci o schimbare de trepte taman cand ai nevoie de acceleratie ca sa corectezi un pic de supravirare esti halit. Insa tine si de obisnuita, dupa un timp inveti sa anticipezi. Mai erau si alti bolizi care puteau fi pilotati... de ex cele doua lambo. Ala portocaliu e superleggera. Insa nu am vrut awd, plus ca as fi avut cu un tur mai putin... Edited March 3, 2011 by mr_ Link to comment
Englishman Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Faina treaba . La coada aia vad si soferite amatoare de senzatii tari sau venisera doar sa faca galerie? 1 Link to comment
tolin Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 ... La coada aia vad si soferite amatoare de senzatii tari sau venisera doar sa faca galerie? Era moka grande ? Link to comment
mr_ Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 (edited) Nu era moka, era vreo "150 euroi, da' pentru tine las la 75". Tipic Distractia includea "descoperirea circuitului" ca pasager in Hummer H2, (foto), tururile la volanul unuia din bolizi, cateva tururi cu drifturi cu un Iprezza STI ca pasager si un poligon cu Segway Edited March 4, 2011 by mr_ Link to comment
mr_ Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 (edited) Cred ca s-ar putea face o afacere din asta si in Ro... astia fac fara probleme 2-300€/h. Dai si la "organizatori" ceva (aka un aerodrom, ca circuite nu stiu daca sunt in Ro) si faci un biznis din asta. Eu sunt recidivist, am mai bagat la Mettet Imprezza STI + Porsche Caymann, si niste tururi ca pasager cu o fost masina de curse care umileste orice supercar pe circuit, si pe Circuit de la Croix (in N frantei) un M3 mai vechi... da' cool Pe Circuit de la Croix vreau sa ma mai duc si cu rabla mea, eventual cu niste colegi/amici. Sau cu ceva inchiriat, ramane de vazut. Ceva rwd Edited March 4, 2011 by mr_ Link to comment
VAXXi Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Vazut azi in Bucuresti (nu in trafic) Mercedes-Benz 540K, se pare. Una similara pe mobile este 800 mii euro. Din pacate n-am poze, dar ... wow 5,4 litri straight-8. Link to comment
VAXXi Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Din ciclul cand am bani multi din surse dubioase Link to comment
AmunDei Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 "I'm an engineer I own construction company" si adaug eu "and secretly I live over a field of oil" Ce-i dubios la asta? Link to comment
VAXXi Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Ca masinile alea cica le are de cand era in facultate in Hiluxu' ala a pus ceasuri cat intr-un magazin intreg! nu ratati nici pozele de mai incolo, cu "locul de gasit piese la dezmembrari" Link to comment
Englishman Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Sunt convins ca omu` e mecanic intr-un service sau se ocupa de tuning pentru altii - toate pozele sunt facute in aceeasi locatie. Cum prindea o masina mai acatarii, baga poza. In loc de toate mormanele alea isi lua 2-3 noi de aceeasi bani. PS. Unu` care termina o facultate in US nu scrie in halul asta de agramat in engleza. Edited June 23, 2011 by Englishman Link to comment
mr_ Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Doua poze proaspete. Cine o recunoaste? Link to comment
Mircea Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Cred ca Adi Minune )"> Link to comment
mr_ Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 don't think so... decat daca s-a inscris in grinpis Suficiente indiciile? Link to comment
mortymer Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 don't think so... decat daca s-a inscris in grinpis Suficiente indiciile? tesla Link to comment
mr_ Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Corect! E prima pe care o vad live, incepusem sa cred ca nici nu exista masina asta, ca e un fel de Zana Zanelor... Link to comment
Recommended Posts