NFS Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 (edited) Itaaaa la el... Daca te ajuta, imi pot face un cont, ca sa-ti iei punctele - si sunt sigur ca te mai ajuta si altii... da' n-am de gand sa joc. Asa, din poze, mi se pare un fel de combinatie intre West si Triburi. Parca aduce mai mult cu Age of Empires. PS. NU mai bine te fac niste curse pe NFSW? Edited February 5, 2013 by NFS Link to comment
VAXXi Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Hai, ca e fun - tre' sa concuram pana la fabricarea navei spatiale )"> Link to comment
NFS Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Neah. Mi-ajunge! Da' zi si tu pe ce continent esti, sau nu conteaza? Link to comment
VAXXi Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Habar n-am cum sa vad pe ce continent sunt ... orasu' e la 23755/0/0. Link to comment
NFS Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 (edited) Pai la inregistrare ma intreaba pe ce continenst vreau sa fiu. Si pot sa dau Random sau sa aleg. Nu stiu jocul, dar ma intrebam daca o fi mai avantajos pt tine sa fim pe acelasi continent... ca oricum nu joc, asa ca-ti ramane contul, satul... sau ce-o fi acolo... Edited February 6, 2013 by NFS Link to comment
VAXXi Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 L-am lasat pe random, da' zau de ma prind cum vezi ... oricum, in dreapta jos pe harta mare Link to comment
NFS Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 (edited) Deci prietene, m-am bagat. Insa nu ma prind neam ce-ar trebui sa fac pe-acolo, asa ca daca-ti vrei punctele alea, imi zici si mie cum sa indeplinesc sarcinile de beginner (ca altfel nu ti le da)... si dup-aia I'm out of there. Edited February 6, 2013 by NFS Link to comment
VAXXi Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Pai tre' sa faci questurile alea pe care ti le da hermitul - construiesti, strangi, etc. Link to comment
Recommended Posts