Jump to content

Preturi Piese Tico

Recommended Posts

• 2 months later...

buna seara.intampin si eu o problema legata de ticozaur.ma lasat tamponul de la cutia de viteze.ati mai gasit asa ceva prin magazine?la campina imi spun ca nu se mai gasesc.oare se mai gaseste pe undeva?gasisem si ceva sh dar nu arata prea bine si totusi sper ca pe undeva prin tara asta a noastra samai gasim asa ceva.parca nu as renunta la ticodin cauza unui amarat de tampon de cutie.nu imi dau seama nici daca pot folosi ceva asemanator de la alta masina.voi ati mai intimpinat o astfel de problema?

• 4 weeks later...

Salut cipry 1985 si La multi ani!!! eu acum un an am mai gasit pe la cluj, dar eu am schimbat toate tampoanele inclusiv cele de la motor in total m au costat 160 de lei

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Set rulmenti fata Optimal 33 lei de la epiesa.ro (mai ieftini de atit nu cred ca se gasesc) si cap planetara marca

Starline 78 lei de la onauto.Din ce am citit pe alte formuri Starline ar fi o firma din cehia,dar ma indoiesc ca acest cap de planetara sa fie si fabricat in cehia.Cel mai probabil este made in China rebranduit.

post-22583-0-39937200-1364228891_thumb.jpg

post-22583-0-92390000-1364228903_thumb.jpg

Rulmenti-Reloaded.Dupa o lunga viata de aproximativ 300 km rulmentii OPTIMAL au inceput sa dea semne de oboseala(batai la roata)

Concluzie OPTIMAL=caca.Cumparat ASHIKA 51 lei(nu scrie nicaieri unde sint facuti,doar pe semering este scris HIC) Sper sa ma tina mai mult.

• 2 weeks later...

Cam ce pret au la SKF?Am auzit de la mai multe persoane ca nu sint asa calitativi,SKF nu este producator ei cumpara de la diferite fabrici si ii vind sub sigla lor.Daca or sa imi mai faca probleme si astia (Ashika) o sa incerc sa caut ceva facut in romania URB sau made in Italy.Daca diferenta nu e mare Italy direct :rolleyes:

M-am uitat pe site si nu dau preturile.Stiu unde sint cei de la SKF,cu ani in urma am cautat niste rulmenti cu o masura mai speciala si nu ii aveau.Dar nici prea mare chef de cautari prin cataloage nu aveau.Oricum nu mi-au facut o impresie prea buna.

Edited by zeama

Set rulmenti fata Optimal 33 lei de la epiesa.ro (mai ieftini de atit nu cred ca se gasesc) si cap planetara marca

Starline 78 lei de la onauto.Din ce am citit pe alte formuri Starline ar fi o firma din cehia,dar ma indoiesc ca acest cap de planetara sa fie si fabricat in cehia.Cel mai probabil este made in China rebranduit.

Am schimbat eu la a mea capetele de planetara cu unele identice cu cele postate de tine in urma ruperii unuia dintre ele (cel stang) singura problema este ca imi tot ies burdufurile din cauza ca sunt mai mari putin ca cele vechi si freaca in pivot(sau ce mama lui e sub burduf)

Colierele vechi nu au rezistat 1 zi acum sunt legate cu sarma si se tin mai bine am vazut .

Cele vechi troncaneau la ciraj maxim si stanga si dreapta astea in schimb nu mai troncane.

• 2 weeks later...

Cam ce pret au la SKF?Am auzit de la mai multe persoane ca nu sint asa calitativi,SKF nu este producator ei cumpara de la diferite fabrici si ii vind sub sigla lor.

Si cam cat de "multe persoane" au emis o asemenea ineptie? Asemenea enormitati sunt "adevarate perle de gandire" tipic romanesti...

Asta in conditiile in care pe topic se discuta despre "rulmentii" Optimal sau Ruville...Ori URB...Sau poate KoyoRom...De ce nu? :lollol:

Oh, Doamne!

Koyorom si URB nu sint rulmenti rai trebuie doar sa il nimeresti pe ala bun.Cunosc mecanic care a bagat la un mercedes duba rulment de la SKF si a crapat dupa 500 km,inlocuit cu URB si are citeva zeci de mii de km.SKF (set Tico)merita luat daca costa sub 50 lei,altfel nu.