Jump to content

Nubira2

FeryGL86

Recommended Posts

Salutare! In speranta ca voi mai obtine cate o idee de la colegii de forum m-am gandit sa imi prezint si eu masina! E o nubira 2 SX din 2003. Am cumparat-o in 2007 si pe vremea aia avea 63.000km(tinerica nu?? :P ) iar la momentul vorbirii are 232.000km. Fara instalatia gpl Milano pe care am montat-o imediat dupa achizitia masinii cred ca as fi dat faliment avand in vedere consumul destul de ridicat pe care il au autoturismele Daewoo...dar dupa cum mai spune lumea "Daewoo=Limuzina saracului" :) ). Prea mari modificari nu i-am facut...inafara faptului ca i-am schimbat culoarea luminii din bord in rosu si i-am montat un kit de lupe bixenon in faruri (de care sunt fff multumit).

post-27362-0-66946100-1353516716_thumb.jpg

post-27362-0-89918200-1353516725_thumb.jpg

post-27362-0-64674200-1353516731_thumb.jpg

La 200.000km parcursi in 5 ani as zice ca folosesti foarte mult masina ... si nu pentru "show-off". In aceste conditii, eu as recomanda sa nu investesti in modificari substantiale facute doar de dragul "modificarii" .

Intretinuta ca la carte, discuri+placute de frina de f. buna calitate, la fel pe partea de suspensie si anvelope de top si cam asta e.

si inca o nubira gri, am zis!

daca doresti modificari gen coloana reglabila volan sau discuri spate sau altele ce tin de upgrade cu piese originale te pot ajuta sau sfatuii..

eu am o nubira SX ca a ta dar acum mai am ceva de pus si e o nubira CDX acum.. :)

Edited by mirceajo

M-ar tenta Mircea o coloana reglabila. Tu ai modificat-o? Si in plus de asta,poate am eu pitici pa creier,dar am impresia ca e mai lasata pe spate si as vrea sa o mai inalt putin,dar nu gasesc nicaieri niste inaltatoare pt arcuri.

Edited by FeryGL86