Jump to content

Calculator Pentru Consum

VAXXi

Recommended Posts

Am dat peste chestia asta pe un forum ... şi m-am gândit să-l adaptez, îmbunătăţesc şi să-l "branduiesc" cu DaewooClub :D

Mod de utilizare: se completează coloanele Dată, Am alimentat, Kilometri parcurşi şi Preţ benzină. Restul de coloane (Am plătit, Consum estimat per km, Cost per kilometru), precum şi totalurile din dreapta sus (consum mediu, maxim, minim, cost mediu per kilometru, total plătit pentru benzină) se calculează automat.

De asemenea, se fac şi 3 grafice: "consum mediu per 100 km (în litri)", "preţ per kilometru (în lei)" şi "evoluţie preţ benzină (în lei)". Se pot introduce date până la celula 32000, când Excel se supără şi zice că nu mai este loc în grafic. Primelor două grafice le-am adăugat şi o medie liniară.

După deschidere, ştergeţi datele trecute de mine ca exemplu, şi spor la contorizat.

Dacă aveţi idei de îmbunătăţire sau de modificare, scrieţi.

calcul_consum.rar

He he he, cind am luat masina facusem si eu ceva de genul asta, fara grafice insa. Si m-am tinut de el pina dupa revizia de 10.000

Scriam in el pina si numele benzinariei. Pina la urma mi-a trecut!

Pe vremea lui nea' nicu si taica-miu tinea evidenta la banii bagati in kuru' Oltcit-ului, avea chiar si o harta a SE tarii (aka Dobrogea, Braila etc) facuta cu pixul cu toate traseele pe drumul spre mare (pod, bac etc) da imediat dupa revolutie s-a lasat cand au inceput sa creasca preturile. Nu mai vorbesc ca avea trecute pana si capacitatile la canistrele de benzina. Acu la dacie nici nu se mai uita la nivelul de benzina in rezervor. Si eu ma gandisem acu vreo juma de an sa tin asa ceva da mi s-a parut prea greu sa-mi amintesc toate drumurile de GL-IS facute pana atunci si toate evenimentele etc, etc. Si decat sa ma apuc acu la aproape 50k km mai bine ma las pagubas.

X( De ce pana mea n-am Winrar pe calculatorul asta? Mama lor de idioti :rambo: :rambo: :rambo:

daca as fi putut tine si eu macar o saptamana un jurnal din asta as fi distrus sa vad cati bani bag in ea.in martie 99 am luat-o de nou-nouta si intr-o luna jumate aveam deja 8500 km parcursi,si nu e masina de firma. :lavolan: :dizzy: :X