solon Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 salutare forum ! eiiiii cred ca trebe sa schimb garniturile de la baia de ulei si sus la capac, si le am ma uit la ele, si ma tot gindesc ce sa fac. intrebare stimate forum , in afara de a da drumul la ulei din baie si de a desface suruburile mai trebuie sa stiu ceva? dar sus la capac va rog un sfat , multzumesc !! Link to comment
iso Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Iti mai trebuie : spirt sau solutie degresanta si silicon rosu pentru temperaturi ridicate ... In rest rabdare pentru curatarea suprafetelor de etansare si mare grija sa nu strici filetele la montaj . Pentru demontarea baii de ulei mai trebuie sa dai jos si evacuarea ... "> Link to comment
cristeck Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Inainte de a da drumul la ulei din baie trebuie sa scoti busonul prin care completezi uleiul. Ai grija ca recipientul in care dai drumul la ulei sa fie f curat ca sa nu contaminezi uleiul. Asta daca vrei sa il refolosesti. Mai bine il schimbi. Nu situ cum se da baia jos dar prea greu nu are de ce sa fie - cateva suruburi. Oricum, trebuie indepartat tot ce sta in calea baii de ulei. Si cel mai bine, inainte de a pune noua garnitura la baie sa cureti bine resturile de la garnitura veche. Foloseste pentru racait (daca este cazul) o bucata de lemn, ca sa nu deformezi ceva le acolo) si unge cu un strat subtire ambele parti ale garniturii cu mastic pentru temperaturi inalte. Ai grija cum strangi suruburile la loc. Pentru garnitura de la capacul de culbutori e mult mai simplu. Pur si simplu desfaci suruburile capacului si schimbi garnitura. Eu am pus una de pluta (cam 60 000 lei), chipurile e mai buna. Nu am decat 500 km cu garnitura asta dar nu a curs nici o picatura. Sa vedem de acum incolo. Spor la treaba. PS: sunt nou pe aici dar sper ca am ajutat si eu cu ceva Link to comment
aegis Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Iti mai trebuie : spirt sau solutie degresanta si silicon rosu pentru temperaturi ridicate ... In rest rabdare pentru curatarea suprafetelor de etansare si mare grija sa nu strici filetele la montaj . Pentru demontarea baii de ulei mai trebuie sa dai jos si evacuarea ... "> <{POST_SNAPBACK}> nu trebuie data jos evacuarea Link to comment
vlivius1 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Salut, sambata vreau sa dau baia de ulei jos, am citit pe forum despre evacuare ca s-ar da jos. Daca desfac saxofonul trebui sa ii schimb si garnitura? Pe garnitura de la baie pun mastic (ala rosu de la 2+2 care rezista la temperaturi inalte), masticul dupa ce il aplic trebui sa-l las se se usuce? Eu am incercat cu mastic la capacul de la culbutori si l-am strans imediat fara sa-l las se usuce in momentul ala mi-a fugit garnitura si a trebui sa o inlocuiesc ca sa intins. Link to comment
mad_voly Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 nu trebuie data jos evacuarea Ba chiar ar fi indicat sa o dai jos... Link to comment
fotoman Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Saptamana trecuta am schimbat garnitura de la baia de ulei.Evacuarea(saxofonul)nu trebuie data jos,doar se desfac cele 2 suruburi de prindere pe galerie si astfel se lasa mai jos,pt a putea "manevra" usor baia de ulei. Link to comment
ovi_jer Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Intrebarea este acum cat dureaza pina se rupe teava de espament din flansele inlocuitorului de catalizator Link to comment
fotoman Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 (edited) Ce vrei sa spui Ovi?De ce sa se rupa acea teava,ca doar nu am tras de ea?Pur si simplu o lasi mai jos Edited June 4, 2007 by ovi_jer Link to comment
ovi_jer Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Pai in ce crezi ca s-a sprijinit cat timp ai lasat-o in jos? Link to comment
fotoman Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 (edited) Sper sa nu se rupa asa repede. fftopic: Vreau sa schimb si garnitura de la capacul diferentialului,deci sa golesc uleiul din cutie.Unde este busonul de golire? Nu mai cita mesajul anterior ! Edited June 4, 2007 by ovi_jer Link to comment
ovi_jer Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 S-a discutat in subiectul cu probleme la cutia de viteze : nu are buson de golire. Link to comment
fotoman Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 S-a discutat in subiectul cu probleme la cutia de viteze : nu are buson de golire. OK,scuze Link to comment
darks0ul2012 Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Imi spune si mie pas cu pas cineva cum dau baia de ulei jos .. e praf garnitura Link to comment
Recommended Posts