bungureanu Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Salutare la toata lumea, Vreau si eu sa imi pun becuri din acelea albastre din targ cu Xenon,trebuie sa mai fac ceva la espero al meu?sa mai pun un releu sau le pot monta direct,avand in vedere ca standard sunt de 45/50 si alea cu xenon sunt 90/100? Rog ajutor Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Nu, dar nici ca e diferenta! Am avut eu si inca am da' doar pe un far ca pe celalalt s-a ars la vreo doua luni dupa ce l-am pus si s-a dus si cu siguranta cu tot! Mai bine mai strangi bani si iti iei ceva de marca! Link to comment
bungureanu Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 ce imi recomanzi?? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Uite-te aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=804 Link to comment
VIPER Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Poate becuri TIP Xenon, nu cu xenon... Din cate stiu, pentru o masina care nu e prevazuta din fabrica cu instalatie pentru xenon, se poate pune instalatia dar costa ceva cu 3-4 cifre, in EUR. http://www.rein.ro/XENON.REIN/Meniu.htm Link to comment
Mihnea_insomnia Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 O instalatie de xenon e vreo 500 euro. Link to comment
ovi_jer Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 bungureanu@ Becurile pe care vrei sa le montezi sant becuri normale dar de putere mai mare si colorate nicidecum cu xenon. Instalatia electrica a masinii nu va suporta puterea aceea a becurilor asaca vei avea mari probleme si pe rind la :blocul de lumini,releele de protectie,baterie si alternator. Link to comment
VIPER Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Cum ziceam de altfel si eu, vedeti si linkul atasat de mine mai sus, are si preturile, si ce contine kit-ul, inclusiv pentru bi-xenon, inclusiv ANGEL EYES!!! Link to comment
Mihnea_insomnia Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Sau va puneti Bluevision de la Philips.Lumina e mai alba si costa vreo 60 euro toata distractia (pozitii si restul). Link to comment
hellcat Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 pozitii si restul... @mihnea: mai da si tu niste detalii, ma intereseaza si pe mine. Link to comment
expero 16V Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 hellcat: http://augsburg.ro/produkte/becuri.htm Am eu la masina.Pe faza scurta m-a costat vreo 22 euro.Are o lumina alba.Philips nu se incurca cu manarii de-astea de 100W .Asa mi-a zis producatorul. Toate sunt de 55 si n-au afectat instalatia electrica. Mai sunt Vision Plus.Ai cu 30% mai multa lumina.La acelasi pret.Tot de 55W Philips face si unele de 100 insa alea sunt pt.raliu si nu se vand oricum asa. Acelasi lucru se intamploa la Varta.Aceleasi specificatii. Alea no name sunt de 100 intr-adevar si risti sa arzi instalatia electrica. Link to comment
CT_ZDB Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Importatorii pt. becuri Philips in Romania sunt aspad ... www.aspad.ro Eu de acolo mi-am luat bechurie (Vision plus 50%). Pret: in jur de 500 000 lei (in aprilie, anul trecut) Au pe site si preturi si tot ei aduc si seturi complete de becuri Blue Vision (becuri pt faza lunga/scurta; pozitii; ceata) Link to comment
tyranus Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Mi-am pus becuri de la aspad din acelea ... Vision plus. Pana in 400K doua buc. Sunt relativ multumit deoarece nu stau prea bine cu stratul reflectorizant al farului. ("> Link to comment
DANNY WOO Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 As vrea sa imi montez pe Cielo becuri cu xenon pentru o iluminare mai eficienta.Din sursa care m-am informat un bec cu xenon la o putere de 35W produce 3.200 de lumeni la o temperatura de 4.100 K,de culoare alb pur si are o durata de viata de 3.200 ore.In timp ce un bec cu halogen de 55W produce doar 1.550 de lumeni la o temperatura de 3.200 K,de culoare alb-galbuie si are o durata de viata net inferioara de doar 400 ore de functionare.Ce tip de bec cu xenon as putea sa montez pe Cielo care din cate stiu are faza scurta si lunga pe acelasi bec si de la ce firme.Astept informatii. Link to comment
VAXXi Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Am redenumit acest topic şi am mutat mesajul tău Danny Woo, tot becurile alea sunt ... Link to comment
DANNY WOO Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Nici o problema VAXXi,m-ai speriat putin ca nu-l mai gaseam ) . Link to comment
Tibi Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Am de vreo 6 ani becuri Narva 100/95W si nu am nici o problema cu instalatia electrica. Oricum daca va uitati la schema ei o sa vedeti ca pe faza lunga exista oricum niste relee care o protejeaza. Pe linga asta mai am si 2 Narva de 100W in reflectoarele de ceata(H3), la care le-am dat jos si tablele din fata. Am o lumina acuma ca ziua. Daca gasiti Narva o sa vedeti ca desi nu au pretentii de Xenon lumina lor este destul de alba. Link to comment
Satori Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Din cauza asta nu cunosc prea multi oameni din Lugoj... cati or fi murit din cauza ca s-au intalnit cu tine noaptea? Link to comment
Tibi Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Deocamdata nici unul, doar cu TIR-urile am ceva probleme. Oricum urmatoarea schimbare pe care vreau sa o fac este sa incerc sa pun pozitiile de la stopuri pe leduri. Chiar azi mi-am montat stopul suplimentar de frina la masina. L-am facut din 18 leduri de 10cd, asa ca sper sa nu mai am probleme cu cei care stau prea aproape in spate (am avut deja 3 accidente ). Link to comment
hellcat Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Pe linga asta mai am si 2 Narva de 100W in reflectoarele de ceata(H3) si proiectoarele de espero au becuri tip H3 sau sunt altfel? Link to comment
andreib Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 (edited) Becurile de duzina ,,a la Xenon'' is porcarii, is chioare in draci deci nu pot sa va recomand cu caldura decat becuri 55/60 Philips sau alt ceva de firma. Nu faceti din masina pom de craciun si nici farul de la Constanta!!! Edited February 20, 2005 by ov_jer Link to comment
DANNY WOO Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Andreib si cam la ce pret sunt becurile Philips.Ca pe site la aspad.ro nu au lista noua de preturi.Si ce zici ce merita,Blue Vision sau Vision Plus ? Link to comment
expero 16V Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 si proiectoarele de espero au becuri tip H3 sau sunt altfel? <{POST_SNAPBACK}> Eu stiam ca faza scurta si cea lunga au H1 ( cel putin asa au fost la mine cand le-am schimbat) iar proiectoarele habar n-am. Link to comment
Mad MAX Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 nu sunt h7 pt espero la faza lunga? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 (edited) Nu, sunt H1 de 65 W iar la faza scurta H1 de 50W. Revin: Nu va luati becuri din targ ca nu aduc nici un plus de lumina si nici nu au viata lunga! La mine au tinut unul 3 luni si unul 6 si nu bateau mai mult si nici mai puternic decat celelalte. Edited February 22, 2005 by Zmeu Link to comment
Recommended Posts