hussi Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 (edited) scuze am uitat de pret 100 lei Edited February 9, 2007 by hussi Link to comment
stryder Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Vreau una Cum procedam? ( vad ca esti in Craiova) Link to comment
hussi Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Sunt din cv. dar am dese drumuri la bucuresti. pm. Link to comment
hussi Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Fac si de cielo, leganza si altele... pt. cielo am facut si burduf schimbator. Link to comment
uskt2005 Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Presupun ca trebuie savin cu masina la tine nu? Sau poti sa trimiti si prin posta si sa o montez eu? Link to comment
hussi Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Se pot ambele variante. Dar daca cosi tu husa pe volan e ceva mai greu. Dar vei primi consiliere din partea mea. Cu putina indemanare si mai multa rabdare cred ca vei reusi. Altii s-au descurcat. Pt. cei din bucuresti-nu este o problema distanta, eu vin des in capitala. Link to comment
dxr Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Chiar daca vi des prin Bucuresti banuiesc ca nu ai timp de montaj... Sau ma insel...? Link to comment
hussi Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Te inseli. Eu le montez. Link to comment
B 44 STD Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 La un Suzuki te bagi? cam cit ma costa si cind ai putea sa-l faci in bucuresti? Link to comment
CATA_ASD Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Ai ceva poze cu ce ai facut pentru cielo, ca sunt interesat. Merci. Link to comment
hussi Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 Da este un topic mai vechi cu poza. Link to comment
feryci Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Vreu si eu Husa Volan si burduf pentru schimbator. Cat costa cu tot cu manopera? Eu lucrez in Bucuresti dar adresa o am pe Calafat asa ca ne putem intalni si in Craiova. Da un numar de mobil daca nu sunt prea indiscret. Link to comment
stryder Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) Il recomand cu caldura pe Dl. Gabriel. Chiar azi dimineata mi-a imbracat si mie volanu` si a iesit super misto ( exact ca in poza ) later edit: adostar, am adaugat si poze Edited March 22, 2007 by stryder Link to comment
adostar Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Pune o poza sa vada si ochiul nostru. Link to comment
danny27 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Sunt si eu interesat de husa pentru volan si schimbator...Cum putem sa intram in contact...Sunt din Bucuresti si vreau sa le montezi tu...Multumesc...Astept un raspuns Link to comment
hussi Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 Saptamana viitoare le ai. te anunt pe pm ziua cand ne vom intalni. Link to comment
mortymer Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Ma intereseaza si pe mine, la 100 lei. Intrebarea mea este, acoperi si butucul ca in prima poza asa pare, si daca operatia e reversibila. Multumesc si astept un raspuns ca poate ma combini si pe mine pentru saptamana viitoare. Link to comment
mortymer Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Mie mi-a facut omu ieri, volan, capac claxon, maciulie schimbator bonus. Arata bine, nu se mai inchide capacu ala de claxon brici (pe lateral se observa putin daca privesti din afara masinii, din masina e ok), dar nici inainte nu era prea tanti pe tanti. Io sunt multumit, am urmarit sincer sa mai ingros volanul, ca prea e subtire, la birou folosesc un calos si stiu diferenta intre volanul de matiz si cel de pe alte masini. Nu am apelat la husa de burete ca prea da senzatia ca tii un castravete in mana. Per total e ok, numai ca persista in masina un miros de ceva chimic ??? Iese el. Sper. Acum ramane sa aflu cum se intretine volanu de "pele naurala". Link to comment
stryder Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Mirosul o sa iasa in cateva zile. E de la solutia de intins pielea. Link to comment
mortymer Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Aha, dei pielea se v-a "usca" si intinde mai bine in cateva zile. Multumesc de informatie. Cu ce ( produse care se gasesc in comertul cu amanuntul ma intereseaza, nu produse industriale ) as putea ajuta pielea respectiva sa se mentina in conditii optime cat mai mult timp? Multumesc. Link to comment
SORAN Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Apelati cu incredere ca merita. Am vazut mai multe lucrari si am ramas impresionat! Link to comment
Pepinno Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Tre sa ne vedem neaparat..pt un Megan 2 vreau piele neagra cu cusatura groasa rosie...pe volan si scimbator husa... Link to comment
Recommended Posts