VAXXi Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Pranz la Voineasa Ca sa lamurim problema cazarii la Voineasa, mergem weekendul viitor intr-o tura de recunoastere. Plecarea la ora 10:30 din parcarea deja cunoscuta a Polivalentei. Mergem in inspectie pe la pensiunile din zona, sa vedem conditii/cazare/preturi/disponibilitate. Mancam de pranz. Mai ne uitam pe la pensiuni. Seara ne intoarcem. Cine are placere si chef de-o plimbare, vine. 1. VAXXi Link to comment
ovidiuc Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 1. VAXXi 2. ileana 3.Ovidiuc+1 Link to comment
Dj_Dark Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 (edited) S-ar putea sa va insotesc. Zmeule, unde esti, hai sa te alerg un pic sa aruncam consumul in aer la salupe . Edited February 4, 2008 by Dj_Dark Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 M-as baga, daca nu merg a doua zi la schi. Oricum, tin aproape de topic. Dar parca e cam tarzie ora de incepere. Link to comment
ileana Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ora se rectifica, in functie de necesitati. N-am stiut ca sunt asa multi flamanzi Link to comment
Dj_Dark Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 (edited) Lasa-l naiba de schi... . Presupun ca vom pleca mai de dimineata totusi, sa ne bem cafeaua A1 in masina Edited February 4, 2008 by Dj_Dark Link to comment
VAXXi Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 Sunteti niste enervanti, ma faceti sa ma scol de dimineata bine, fie, 10:15 ! Link to comment
Dj_Dark Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Daca e si sambata cum e acum afara nu mai merg nicaieri . Link to comment
zeneseu Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Daca imi permiteti o sugestie, vila/pensiunea ar trebui sa aiba musai o masa de biliard. Poate unii vor sa mai exerseze. Prietenii stiu de ce Link to comment
Dj_Dark Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 (edited) Da, da neaparat. Fiindca unii tin neaparat sa fie batuti Edited February 5, 2008 by Dj_Dark Link to comment
ileana Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Deci cine mai merge pana la urma la pranz? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Depinde si de vreme. Daca e asa umeda cum a fost zilele astea parca si eu as zice pas. Link to comment
VAXXi Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Uscata nu e bine, umeda nu e bine ... cin' sa va mai inteleaga si pe voi, barbatii Link to comment
ovidiuc Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Deci plecarea va fi in aceleasi coordonate(10.30 buc,intalnire 12.00 km 70 A1?) Link to comment
Salex Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Salut tuturor, Desi mi-ar face placere sa va intilnesc si sa va insotesc intr-un viitor cit mai apropiat, nu o sa pot sa plec din Bucuresti in urmatoarea perioada, deci sint putin off-topic. Cu toate acestea, as vrea sa va transmit informatii calde legate de drumul din weekend. Atentie mare la planurile pe care vi le faceti privind orarul deplasarii. Am venit Miercuri (06.02) din Sibiu pe Valea Oltului si s-a circulat ca dracu' ("> . La stiri s-a tot dat informatia legata de caderile de stinci din zona Lazaret, insa problema majora nu a fost acolo, practic nu am stat mai mult de 3 minute la un semafor. In drumul spre Voineasa oricum nu ajungeti pina acolo. Mai nasoala a fost o stationare de peste o ora (tot din cauza unor caderi de stinci) in zona Brezoi, chiar inainte de intersectia unde se face stinga spre Voineasa. Pe sensul Rm.Valcea-Sibiu coloana de masini avea cca 12km iar pe sensul celalalt cam 17-20km. Verificati pe site-ul AND care este starea DN7 pentru a nu avea surprize (prea) neplacute. In rest, drumul e OK cu citeva precizari. La iesirea de pe prelungirea autostrazii A1 (noua centura a Pitesti-ului) inca se lucreaza. La ducere se formase o coloana de peste 3 km, banuiesc ca (in primul rind) din cauza unei bariere. Drum foarte prost in zona Valea Ursului, prost spre mediu pe Dealul Draganului si in bunicel rest. Politie fara radar la intersectia cu drumul ce duce la Manastirea Cotmana (opreau masinile ce depaseau pe linie continua), radar la terminarea Dealului Negru (imediat dupa pod). Inca un echipaj cu radar in apropiere de intrarea in Rm.Valcea (e o restrictie de 40km/h) Drum bun ! Link to comment
ileana Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Se pare ca bucurestenii sunt mai ocupati decat noi, muritorii din provincie, drept urmare locul de intalnire se schimba. Ora 11.00, undeva pe A1. Link to comment
Alex.T Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Va recomand sa treceti prin Pitesti deoarece la iesirea spre Valcea aveti prioritate si evitati si aglomeratia din capatul centurii, iar sambata nu e aglomeratie in oras. Daca mergeati undeva mai aproape ma alaturam si eu grupului vostru (sau veneam dupa voi), insa termin serviciul mai tarziu... safe Link to comment
VAXXi Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Roger. Ne-ntalnim ca interlopii, prin popasurili de pe autostrada. Link to comment
Dj_Dark Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Pana la urma cum a ramas? Cine merge? La ce ora? Link to comment
Salex Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Va recomand sa treceti prin Pitesti deoarece la iesirea spre Valcea aveti prioritate Fals ... nu mai e cu prioritate drumul Bascov-Rm.Valcea. Asa era cindva, insa s-a modificat ! Am trecut prin locul ala Vineri 1 Februarie. Pentru ca era o coada imensa la iesirea de pe centura (prelungire A1) m-am intors si am mers prin Pitesti. La intersectia cu pricina s-a modificat prioritatea, acum ai cedeaza trecerea iar coada era aproape de benzinaria MOL (inspre Pitesti). Oricum, e firesc sa fie asa de vreme ce acolo se iese/intra pe o autostrada. Link to comment
guru Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 (edited) In spiritul excelentei colaborari dintre membrii DaewooClub Craiova, hotararea a fost luata, la ceas de seara, in mare secret, in soapta, si la adapostul intunericului maracanezian: Mergem la Voineasa, dar nu scriem nimic pe topicul dedicat, le facem o surpriza bucurestenilor. Aceasta operatiune secreta si tenebroasa va avea nume de cod RZRTYZ. Trupa de comando: 1. RAZOR - Coordonator Surprize 2. PERFIDUS - Ofiter de Ceai 3. GURU - Ofiter de Teleobiective Zis si facut, la orele 11 ne imbarcaram in masinute, si la drum! Pe traseu, un singur popas, la Cozia, unde Razorul si subsemnatul, ne-am adus o importanta contributie la... cresterea aportului de apa in sol Incet, incet, in pas de 8 roti, soarele incepu sa ne zambeasca si ajunsaram la Voineasa. Pe unde or fi bucurestenii? Ia sa privim in zare, de pe cea mai inalta culme, poate-i vedem! Inca nu se vad prin apropiere, sunt pe undeva, pe Dealul Negru, uite, Vaxxi infuleca doi mititei dintr-o inghititura!, zice Perfidus. Pentru ca surpriza sa fie totala, trebuie sa ne camuflam bine, ca sa nu ne desconspiram! a concluzionat cooronatorul misiunii, adica Razor. Asa ca, Guru, cu puterile-i malefice, i-a transformat pe toti trei in patrupezi Va lasam pe voi sa ghiciti, care, cine e Ham, ham, simt o boare de Ileana! Ham, ham, ba nu, asta e miros de OvidiuC! Ileano, mai calca acceleratia aia, ca ai cauciucuri de iarna! Si uite asa se intalnira bucurestenii si craiovenii la Voineasa si organizara o Cina Nationala, care se consuma chiar in aceste momente, si la care, subsemnatul, cu pareri de rau, nu a mai putut ramane. Continuarea o asteptam de la cei ramasi acolo in aceasta seara! Edited February 9, 2008 by guru Link to comment
VAXXi Posted February 10, 2008 Author Share Posted February 10, 2008 Cina Nationala a fost de belea, mai ales ca lipsa oricarui aliment necongelat (pt. ca Ovidiu n-a vrut sa tinteasca la capra aia de alerga bezmetic pe marginea drumului) a dus ad-hoc la mutarea cinei in incinta restaurantului cu lift si masina de lustruit pantofii, adicatelea Zan (nota bene: noua nu ne-au dat sunca aia extrabonus ). Oricum, a fost o variatie interesanta, de la stat cu nasul in gratar la stat cu nasul in inghetata Cina a continuat cu o abordare exhaustiva a starii de fapt a natiunii, dat fiind mediul profesionist variat aflat in fata castronaselor cu seminte, a scrumierei-solnita cu fata de spate, Ovidiu care-a lacrimat, bere lansata de sarbatorile anului trecut, şcl şcl Şi, desigur: mulţumim craiovenilor pentru surpriza îndelung pregătită! Link to comment
MCojo Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Deci asa cum recomandam in alt topic o facem la hotel Zan?!!! Link to comment
VAXXi Posted February 10, 2008 Author Share Posted February 10, 2008 Nu bre, e prea scump. Si nici reduceri de grup nu fac. Hotelul e foarte frumos intr-adevar, dar nu stiu cum se impaca semintele noastre cu liftul ala fitos Link to comment
Recommended Posts