mike.omega Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Desi a intrat la apa frappe-ul celor de la Crazy, mie mi-e pofta asa ca propun sa ne adunam tot la ora 19:00, tot acolo Link to comment
paul_marines Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Ma incumet sa arunc manusa, o bujie, intinzator etc doar, doar ne vom strage randurile in acest weekend. Va voi citi de la distanta, deoarece dupa ce kinderul va adjudeca premiul I cu 10,0 decolez spre munte. Oricand va fi un next urmator la care ne putem reuni la gura unui frappe concentrat. Till then - "> Link to comment
mike.omega Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=23302 Link to comment
paul_marines Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Si ce sa mai spun, nu mai poate deschide omul un topic ca sari matale sa-mi iei frappeul de la gura . Sa ai condescendenta sa ceri unui moderator sa-l "rada" pe cel deschis de matale. Vezi sa nu te Link to comment
mike.omega Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 Ce frappe sa-ti mai iau de la gura, ca la cat de mic si neinsemnat a ajuns frappe-ul, pana ajung eu sa il iau tu mai comanzi unul )"> Link to comment
paul_marines Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Mikey, bre, vaz ca facem topicul in 2, asadar las' ca fac cinste cu un frappe. Link to comment
dreamlike Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Noi suntem chibitii! Stam pe margine si batem din palme ... daca nici nu ne miros picioarele suntem chibitii ideali. Link to comment
Immortal Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Romaniaaaaaaaaaaaaaaa... Frappe, frappe... Link to comment
sebian Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Puneti-mi si mie doua la pastrare, pt weekend-ul urmator Link to comment
Scoop Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Din pacate eu numai pot ajunge maine, din motiv de "meditatie" ce sa fac, bacu asta Link to comment
mike.omega Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 Bre, stii tu cum se spune! Meditatia in doi e cea mai sfanta Link to comment
andrew Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Bai scoop, da' ce mai inveti tu ma... parca vad ca daca ies pe plaja maine seara te gasesc p-acolo Link to comment
mike.omega Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 Analizeaza curba de granulozitate a nisipului, asa-i Scoop? Link to comment
Scoop Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Analizeaza curba de granulozitate a nisipului, asa-i Scoop? Nu recunosc nimic, sunt nevinovat (dar da cam asa e) Link to comment
dreamlike Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Cat p'aci sa rad la glumele astea cu liceeni ... . Mai incercati! Link to comment
mike.omega Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Deh, generatia asta, ce pot sa ne ceri Link to comment
MCojo Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Normal... generatia cu bormasina in mana... ) Link to comment
mike.omega Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Ce sa-i faci! Daca scoala nu mi-a placut! Am ajuns sa vorbesc cu bormasina Link to comment
mike.omega Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Domn coleg de suferinta in ale pozatului, topicurile fusera unite Desi eu am cerut ca al meu sa fie sters si sa ramana al tau. Link to comment
paul_marines Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Domn coleg de suferinta in ale pozatului, topicurile fusera unite Desi eu am cerut ca al meu sa fie sters si sa ramana al tau. Aha si mai ai curaj sa-mi raspunzi asa verde-n fatza? Bey te condamn la 2 frappeuri nemtesti cand ne intalnim Link to comment
mike.omega Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Numai daca le prepari tu! Link to comment
dreamlike Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Parafrazandu-l pe marele nostru povestitor national, Nelu Ramurica, pot spune ca dragi imi sunt intalnirile noastre din fiecare sambata, cu masinutele curate si parfumate (mai putin a lui Immortal) ce stralucesc cu mandrie in parcarea de la Crazy Cafe precum holdele intinse de grau ale Baraganului in bataia stralucitoare a soarelui de iunie, cu ciocolata care se prelinge senzual peste frisca frappeului, cu cuburile de gheata care se zbenguie voioase in lichidele viu colorate si majoritatea cancerigene pe care le consumam ... asta ca sa incep intr-o nota literara. Daca un reporter necunoscut, sa-i spunem Turcescu, de la un ziar fara coloratura politica, sa spunem Cotidianul, mi-ar lua un interviu si m-ar intreba: "Domnule Dreamlike cum ati caracteriza, in doua cuvinte, intalnirea clubului daewoo & chevrolet din Constanta de saptamana asta?" as raspunde fara sa stau pe ganduri: intalnire linistita sau armonie totala. Bai frate dar macar un suedez sa stea cu noi la masa, macar un fan logan, macar un sustinator pd-l, macar un critic al slabanaturilor strambe care isi etalau "geantele" printre mese, macar unul care sa-l injure pe ady mutu ... nimic. Exista insa si o explicatie: devenim din ce in ce mai acut o adevarata familie. Ce vreau sa spun: pai daca cu aproximativ 3 ani in urma "ne-am casatorit", adica am inceput sa ne vedem in fiecare saptamana, acum relatiile s-au cimentat de-a binelea. Adica, avem un cap de familie (de fapt astea sunt mai multe), un lider de opinie, unul e artist, unul e IT-ist, ni se mai naste cate un membru sau cate unul mai da bacalaureatul ... si exemplele ar putea continua. Sambata asta asadar au spus "da" in parcarea de la Crazy: Immortal, MCojo, Mike.Omega, FreeSpirit, Yannlepantrec, Cristina, eu si Renatremo (care a plecat destul de repede pentru ca drumul pana la Medgidia e lung si greu). Dupa 2-3 vorbe ne-am mutat repede pe terasa ca sa ne putem bucura de meciul mut care rula pe ecrane. Daca ar fi insa sa ma apuc sa va povestesc cum s-au inscris cele trei goluri ale meciului, cum eu l-am atins pe unul cu un break, cum FreeSpirit este noul Costel Busuioc al Constantei, cum Immortal si-a cautat ceas Hublot, de ce MCojo asteapta cu nerabdare ziua de 15 a lunii iulie, cu ce opinii pertinente si obiective ne-a incantat Mike, cum Yann se pregateste sa devina al doilea medic dintar al clubului sau cum ne masturbau privirile pitipoancele cu gablonturi pe ele si cu gentute ce l-ar face invidios si pe David Neacsu daca s-ar pregati pentru o expeditie pe Aconcagua ar insemna sa stau in fata tastaturii pana sambata viitoare. Pot insa sa va invit pe toti sa veniti alaturi de noi in fiecare sambata de la ora 19 sa vedeti cu ochisorii vostri ce masina poate sa conduca o prastie de 18 anisori sau cine mai are numar cu www la masina. Si ca sa va trezesc mai mult interesul pot sa va dezvalui, din surse sigure, ca vecinii bulgari incearca sa organizeze etapa a doua de karting la Varna. Mai multe amanunte insa vom avea in editia de saptamana viitoare. Stand insa azi dimineata pe vasul WC din baie (ca sa inchei tot intr-o nota literara) mi-am adus aminte ca astazi este o zi importanta pentru cei care se pregatesc sa sustina bacalaureatul la limba romana si aici nu ma refer la faptul ca este al doilea tur al alegerilor locale, sfanta sarbatoare a Rusaliilor sau ca incepe ultima etapa din gupele CE de fotbal ... il las insa pe Scoop sa ne dea exemplul vastelor sale cunostinte, demonstrandu-ne prin asta cu nu a lipsit nemotivat de la intalnire si ca chiar a economisit cu cap consumatia obisnuita si i-au ramas bani pentru profesorii supraveghetori care vor inchide cu bunavointa ochii la cele cateva sute de lei ce se vor strange pentru a le cumpara vigilenta. Acestea fiind spuse si pentru ca tot m-am trezit asa singur pe aici de mi-e si urat, ma duc sa trag un fotbal ca in fiecare duminica, iar pe voi va las sa dormiti linistiti: Basescu si Tariceanu muncesc pentru voi. O saptamana buna tuturor si pe sambata viitoare "> ! Link to comment
mike.omega Posted June 15, 2008 Author Share Posted June 15, 2008 Ce n-ai mentionat tu e ca eu am ramas fara becoleduri, ca am mai acumulat o zgarietura mica mica pe masina si am uitat sa va spun cat consuma, din cauza faptului ca nici eu nu mai pot tine socoteala ) Link to comment
paul_marines Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 (edited) Ce n-ai mentionat tu e ca eu am mai acumulat o zgarietura mica mica pe masina Mikey, te pot ajuta cu o pasta, gen scratch-removal, de calitate si poate se scoate cea de pe masina. Nu garantez pentru zgaraieturile de pe constiinta sau cele de pe imaginea publica Edited June 15, 2008 by safari hunter Link to comment
free_spirit Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 ....si am uitat sa va spun cat consuma, din cauza faptului ca nici eu nu mai pot tine socoteala ) Salutare !! Oooo, daaaa !!! 8.37/ 100km cu aer conditionat si cu viteza cuprinsa intre 100 si 120km/h. Pe distanta Olimp-Constanta si retur, incluzand si plimbarile prin C-ta. Da', traiasca GPL-ul !!!! Respect !!! Link to comment
Recommended Posts