Abram Burel Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 O chestie spunea ca acumularile cantitative pot conduce, in evolutie, la salturi calitative. Exista un curent care spune ca pentru a beneficia de calitate, un "ceva" trebuie sa iasa in urma unui... proces controlat (aka ISO9001). Datele experimentale arata ca, in absenta a asa ceva, totul se poate transforma intr-un talmes-balmes, apar probleme discutii, etc. (vezi pe aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...5737&st=100). Alternativa ar fi sa stabilim cateva chestii de care toti ar trebui sa tina cont atunci cand se "baga" la organizarea unei intalniri. Avand in vedere cele de mai sus, va propun sa ne apucam de putina organizare in acest domeniu. Ca propuneri, direct legate de discutiile indicate mai sus: - Oricine are dreptul sa propuna o varianta referitoare la locul si locatia de intalnire. - Propunerea va fi insotita de detalii privind conditiile de cazare, servicii, poze, acces, etc. - Pentru ca o propunere sa fie luata in considerare trebuie ca cineva, nu neaparat cel ce propune, sa contacteze admistratia localului respectiv si sa obtina o oferta provizorie, cu cel putin 1 luna in avans fata de data intalnirii. In caz ca acest lucru nu se intampla, propunerea respectiva nu mai poate fi luata in considerare, orice reiterare nejustificata a ei fiind considerata off-topic. * Justificarea poate consta in aducerea "de-a gata" a unei oferte complete si angajante, in orice moment anterior luarii unei decizii finale in privinta locului si locatiei de desfasurare a intalnirii. Link to comment
Wolfman Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 De acord, cu un singur amendament: - Pentru ca o propunere sa fie luata in considerare trebuie ca cineva, neaparat cel ce propune, sa contacteze admistratia localului respectiv si sa obtina o oferta provizorie, cu cel putin 1 luna in avans fata de data intalnirii. In caz ca acest lucru nu se intampla, propunerea respectiva nu mai poate fi luata in considerare, orice reiterare nejustificata 79000000.gif a ei fiind considerata off-topic. In afara de oferta (pret camera pt, ocupare minim 15 camere, disponibilitate pe timpul noptii a restaurantului sau a unui hol, sala de conferinte, etc pt. a nu sta afara noaptea, posibilitate de servire a mesei la restaurant, preturi meniu, etc) va trebui ca cel ce vine cu propunerea sa fi fost vreodata acolo, nu are rost sa experimentam pe pielea clubului... Link to comment
Abram Burel Posted January 25, 2009 Author Share Posted January 25, 2009 Nu stiu daca e relevanta relatia intre cine propune si cine se ocupa. Initial am vrut sa scriu asa, dar pe urma am realizat ca e limitativ si fara prea multa justificare. E posibil ca cineva sa aiba o idee buna (stie de la cunoscuti) si sa se gaseasca altcineva care sa se ocupe (de exemplu, cineva din zona). O alta chestie ar fi sa existe variante "implicite" pentru anumite intalniri, dar asta nu ar trebui sa excluda propuneri alternative, ci doar sa ofere o "garantie" ca nu ramanem fara intalnire Asa ceva s-a enuntat pe ici-pe colo, dar ar trebui statutat intr-un soi de " pentru organizarea intalnirilor DWCC". Link to comment
Wolfman Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Daca unul propune si nu se ocupa nimeni, nu iese nimic; pe de alta parte, aici totul se face benevol, nu poti impune nimanui sa se ocupe doar pt. ca se afla in zona, eu m-am ocupat odata de Moeciu sau Talisman doar prin telefon, bazandu-ma doar pe faptul ca stiam cu totii locatia si era OK. Link to comment
andreib Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 inca un ?... cred ca sunt doar cateva reguli de bun simt ce ar trebui respectate, ca nu vrem sa implementam vreun smc pe forum... e simplu: cine propune sa vina cu toate detaliile, sa se ocupe de organizare iar cei ce voteaza sa-si treaca preferintele in ordine( sa voteze doar cei ce vor sa vina, nu oricine apuca).. Link to comment
Abram Burel Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 Simplu, nu-i asa? Ce, pana mea, regulamente? Bunul simt e suveran: fiecare propune ce, se ocupa de si se duce unde vrea! Mai e doar un pic pana acolo. Numa' sa vedeti bataia pe extra-totul-inclus care va veni curand-curand. Important e sa punem preferintele in ordine. Ce draq, doar e democratie si... majoritatea hotaraste. Link to comment
Alezz Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Care majoritate?Asta? "OK, am facut-o si pe asta: 4 membri, 2 consoarte si 1 progenitura." Link to comment
Abram Burel Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Pufosii sunt in minoritate. Da un search Link to comment
Recommended Posts