VAXXi Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 No, se pune problema de o intalnire la mare. Timp de discutii este, ca deocamdata afara ninge Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Pai la mare e cam nasol din cauza preturilor... prohibitive... Evident propun Vama Veche! Link to comment
mike.omega Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Si la mare ploua ) Planuim sa ne vorbim la intalnirea saptamanala ce si cum se poate face Link to comment
Lucman Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Din pacate s-a scos in afara legii camparea pe plaja. Link to comment
Vlad Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 VAMA VAMA VAMA...de acord..m-as baga si eu da sa hotarati data sa imi iau liber Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Din pacate s-a scos in afara legii camparea pe plaja. Mai vedem noi... si anul trecut era interzis... Link to comment
MCojo Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Vedem daca la Vama sau in alta parte... deaocamdata adunam ofertele de prin nameti si cand va fi ceva viabil vom vedea... Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 In alta parte nu cred ca ne permitem... Chiar si in vama va fi greu cu rezervari si preturi de peste 1 mil camera... Link to comment
paul_marines Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Intrebare: La mare sau la mare departare de casa? Daca la mare, ma primiti cu troleibuzul 43? S-a dezvoltat foarte mult campusul de la Navodari unde sunt ceva posibilitati de cazare si preturi accesibile pe masura celor de la Moeciu. La Vama va fi greu de gasit un spatiu gen Moeciu cu posibilitati de acomodare pentru toti. Despre confortul de la Moeciu numai de bine insa eu nu am gasit timp pentru televizor ("> si pentru asta vreau sa multumesc celor participanti. In aceasta idee se poate gasi un loc care sa corespunda cerintelor generale, poate mai putin cablu TV sau AC, tinand seama ca vine vara. Insa nu as paria ca va fi indispensabil in luna mai si unde chiar si indispensabilii pot fi utili daca prognoza meteo pentru acea perioada se confirma. Eu as spune ca data sa fie undeva la sfarsitul lui mai / inceputul lui iunie . Cazarea dupa acesta perioada pentru grupuri mai mari se face de regula prin tour operatori. Edited February 28, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 1. Vezi ca 43 e autobuz nenea vanatoru! 2. Am citit eu acum ceva vreme pe forumul de motociclisti ca domnii administratori de ca campingurile dinspre Navodari nu sunt prea bucurosi de intalniri din astea Bine... la noi nu se va lasa cu cauciucuri incinse(nu?!) si muzica tare/concerte dar... 3. O alternativa ar fi vilele de dupa Hanul Piratilor, aveau ai mei ceva cunostinte pe acolo Chiar am fost intr-o vila din acelea si in afara de baia pe hol(adicatelea la comun) totul era ok. Nu mai tin minte daca si loc pt gratare exista... dar ar trebui sa existe! Link to comment
hitman Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ce parere aveti de 2-3-4 Iunie? Link to comment
Brainiac Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Anul trecut am descoperit un camping foarte dragut, la iesirea din Mamaia, cum mergi spre Navodari pe partea dreapta. Au atat casute cat si cu vile cu un etaj. La vile exista baie pe fiecare etaj, am impresia, iar pentru casute baia este la comun. Au locuri de gratar, locuri de campare si de parcare in interiorul complexului. Anul trecut, la sfarsitul lui august, am platit 850.000, parca, pentru o noapte, incluzand aici casuta in care am incaput 4 oameni, parcarea masinii si un loc de campare (ca asa ne-a zis, ca trebuie sa platim si campare, pentru ca suntem 4, daca eram doar 3 nu plateam...). Din ce am vazut pana acum pe aici, cred ca este o varianta viabila, iar baietii din Constanta pot verifica lejer cum mai sta treaba pe acolo. Link to comment
laurentziu83 Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Sa nu fie prea tarziu in mai, ca la noi in iunie avem sesiune. aflam mai tarziu ce si cum. Link to comment
Moshu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) E bine ca s-a inceput pregatirea (morala) de pe acum. Dar nu credeti ca datele intalnirii avansate aici nu sunt prea propice pentru litoral? Un litoral unde nu poti sta in pantaloni scurti, si sa faci si o tura innot in mare, e pacat... Despre campinguri numai de bine in general. Sunt o gramada intre Mamaia si Navodari. Eu sunt campagiu cu cortul, asa ca le cam cunosc. Ultimul preferat de mine ca pret si curatenie a fost Hanul Piratilor. Are si casute, dar vara trebuie rezervari altfel nu prinzi loc. Si multe gratare ce asteapta sa fie folosite! @Mike> vezi ce e cu vilele alea... Edited February 28, 2006 by Moshu Link to comment
MCojo Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Pacienţa, pacienţa... bineinteles pregatirea morala e bine ca s-a inceput ... Nu va trece timp ca sa se usuce cerneala de la intalnirea anterioara, la Moeciu si vom sti unde va fi organizata urmatoarea in Constanta, probabil pe la sfarsitul lunii mai... Ma voi sfatui si cu ceilalti membrii din Cta si vom posta apoi pe forum ceva probuneri spre dezbatere... Deja am cate cateva idei ... ... s-a vedem ce iese convenabil... Link to comment
mike.omega Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Din cate stiu eu pe la inceputul lui iunie nu prea poti face baie in mare, desi am niste colegi care chiulesc de la ore pt asta dar zau ca mie mi se pare apa rece Camping-urile si alte constructii de pe partea dreapta(cea cu marea) au rasarit ca ciupercile si nu mica mi-ar fi mirarea sa gasim niste toalete mai putin primitoare Cel mai indicat ar fi ca fiecare sa se gandeasca cam cand are sesiune pt a putea multumi pe toata lumea. PS: @Moshu: o sa incep cu niste poze )"> Link to comment
dreamlike Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ar fi ideala o intalnire la mare numai ca ar fi cateva mici inconveniente: 1. Distanta mare pentru multi potentiali participanti (noi am batut 400 km pana la Moeciu, iar Constanta - Vama mai sunt vreo 50km); 2. Intalnirea ar trebui organizata in extrasezon, caz in care nu va veti putea bucura de o baie in mare (doar daca sunteti masochisti sau beti); 3. Preturile sunt destul de ridicate, chiar si atunci, poate doar sa rezolvam printr-o cunostinta sa inchiriem o vila, o pensiune sau ceva; 4. Varianta cu cortul cred ca nu este agreata de prea multi membrii, datorita faptului ca implica mai multe inconveniente (toaleta, igiena, spatiu, confort etc.) desi cred ca ar iesi super cu foc de tabara seara, muzica din ticozaurul lui peste cu cd-urile Vanatorului african si tot tacamul; Ramane sa discutam pe plan local si sa stabilim ce se poate face, ce pile avem si unde s-ar putea organiza. Personal eu nu as da la o parte nici varianta Eforie. Safari sa aduci si agenda ta miraculoasa la intalnire sa putem stabili ceva preliminar. Link to comment
Maniaku Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Eu sunt multumit si daca mergem cu cortul & stuff!!! Am rulota in curte asa ca... abia astept sa o scot la o plimbarica!!! Link to comment
body Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) Cred ca daca se face ceva la o vila/ pensiune ma bag si eu , oricand( aproape) ca la mine sesiunile sunt istorie apusa ! Distanta Ploiesti-Constanta = 280 (aprox) km , acceptabil! PS Am si rude in Cta si cu ocazia asta le mai fac o vizita ! Edited March 1, 2006 by body Link to comment
masterbobs Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Vin si eu cu o propunere pentru la vara... pe plaja in Cap Midia(Corbu)? este loc berechet de campare, in plus este gratis si locatia suporta lejer 300-400 de masini si corturi, plaja este extraordinara... Link to comment
Moshu Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) Ce sa mai zic eu de sesiuni... Ce-s alea? Las ca are Cielofan destule - e abia anul I. Iar distanta de la Galati la Constanta - venim si pe jos... ) Eu as prefera cortul, dar vad ca nu sunt prea multi amatori. Asa ca cedez eu: merge si casuta sau pensiune. De 2 Mai ce mai stiti? Edited March 1, 2006 by Moshu Link to comment
mike.omega Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Sunt impotriva camparii in zona Corbu/Vadu/Tot grindul de nisip pana in delta din mai multe motive: 1. Este rezervatie naturala(cu legile de rigoare) 2. In 2004 cand am fost prima oara erau putini oameni prin zona si era(inca) curat 3. Asta vara, erau mormane de gunoaie in raport cu vara precedenta si mult mai multa lume nepasatoare ca distruge o parte importanta a litoralului 4. Accesul in zona (cel putin din satul Vadu plecand) nu e deloc simplu si pe cei cu suspensii sport/garda la sol mai mica o sa-i aud plangand Lucruri mai clare vom comunica sambata sau duminica dupa intalnire unde ne vom sfatui cum si ce fel Link to comment
Wolfman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Dupa cate stiu, campingurile se deschid cel mai devreme in iunie, ideala ar fi o pensiune cu 25-30 de camere si restaurant, parcare, etc. Link to comment
body Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Dar poate sa fie si un complex de bungalouri ceva si cu o sala mara , ma rog ceva in genul asta ! Link to comment
Wolfman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Normal, numai ca nu cred ca gasim deschis in mai asa ceva... Link to comment
Recommended Posts