danielson Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Ce cirnati! dar cum au putut aduce Nexia si Lanos cind Cielo ere in plina glorie? incurcate sint caile marketing-ului ... Mi se pare totusi destul de suspecta grija dealer-ului GM (si prin el a GM insusi) de a nu torpila vinzarile de M I, desi potrivit pozitiei oficiale a GM ii doare in basca de Daewoo Automobile Romania; ce s-o mai ascunde si aici? Pai nu se ascunde nimic, zic eu. Lichideaza stocul existent. Link to comment
zalmoxis Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Alo baietzi am vazut catalogul Chevy au Chevrolet Matiz da'nu v-ar interesa la ce pret !!!! Deci uitati pe moment de Mati 2 daaa?!?! Link to comment
ovidiuc Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 Zeu e din 5 cifre?Hai nu ne lasa cu ochii in soare ca aseara. Link to comment
emi2009 Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 L-am vazut acum de dimineata in Bucuresti.Avea nr b-25-dwr deci cui credeti ca apartine?E alb si foarte dragut. Vazut shi de mine ieri shi am mai vazut 2 in w/k unul rosu shi unul albastru... De unde apar?????????????????????? Link to comment
strumfuadi Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 b-25-dwr nu va ringaie nici un bell?? Daewoo Romania, nah! Ie ale lor! Link to comment
emi2009 Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 b-25-dwr nu va ringaie nici un bell?? Daewoo Romania, nah!Ie ale lor! Shi ce? Numai ei are??????????? Link to comment
NFS Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 L-am vazut acum de dimineata in Bucuresti.Avea nr b-25-dwr deci cui credeti ca apartine?E alb si foarte dragut. Vazut shi de mine ieri shi am mai vazut 2 in w/k unul rosu shi unul albastru... Incep sa se-nmulteasca... tre sa stringem rindurile! :kissandmakeup: Link to comment
iuzar Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Tin sa va spun ca toti vecinii nostri au la vinzare Matiz 2, inclusiv tarile baltice!!! Sa va dau si un pret? Link to comment
ovidiuc Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Iuzare sigur e pretul de la Matiz 2?Astia sunt sanatosi la cap?Chiar cat un Clio?Da-l in beep masi ... Link to comment
Shenck Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Tin sa va spun ca toti vecinii nostri au la vinzare Matiz 2, inclusiv tarile baltice!!! 8100 Euro standard! HUOOOOO!!! Matiz 2 adica pret de 2 maitizuri 1 Prea scump/ ce are in plus! Link to comment
iuzar Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Iuzare sigur e pretul de la Matiz 2?Astia sunt sanatosi la cap?Chiar cat un Clio?Da-l in beep masi ... Ovidiu, un picutz ca-ti dau si link-ul dar nu-l mai gasesc...era pretul de la hungarioti... Link to comment
strumfuadi Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 da ce puii mei are pe el, fratilor?? kit nitro?? sa fie sanatoshi la ei acolo... io ma uit k nu ash fi dat nici sa ma fugaresti inca 50% pe un Power Plus shi ei vin cu pretzuri de cielo... HUO!! shi de la mine! Link to comment
FLEX Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Dar de ce va mirati, boieri dumneavoastra? credeti ca varianta Matiz E e vreun standard international? ia aduceti-va aminte ce prost mergeau vinzarile la Matiz in Romania pe vremea cind costa unul aproape 7000$, varianta cea mai ieftina ... abia dupa ce au scapat de tutela Daewoo Koreea au putut craiovenii sa se adapteze pietei ... Link to comment
iuzar Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Update de pret!!! Initial am gresit un pic 6400 Euro versiune standard, adica 7700 dolari[/size] La ungurolani era 8100 dolari versiunea de baza Link: $##^#&$%&%^* - unde beep il gasisem...? Link to comment
strumfuadi Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 bey! voi vedetzi?? ashtia au garantie impotriva ruginii 6 ani in germania.. Link to comment
iuzar Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Bre, eu nu mai inteleg nimic, intro parte e 8000 de paralutze, in alta 5.000. ia aruncati si voi un ochi aici http://www.frolovmotors.lv/Daewoo/matiz2.htm Link to comment
Recommended Posts