remix Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 La voi astia de va vad mai des va stiu deja numerele de inmatriculare si daca vad un Tico/Matiz in oglinda incerc sa-i citesc numarul. La cum se vede prin prasolarele mele de pe spate chiar nu vad eu nici un autocolant. @Mircea - da, sunt mai "contra" din fire dar de data asta n-am inteles cometariul tau. Oricum, poti fi si mai explicit, si mai caustic nu sunt genul care sa ma supar usor. Link to comment
Mircea Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Membru contra Group: Membru Posts: 676 Joined: 21-February 05 From: Bucuresti Member No.: 865 Auto: Tico gSX-r Cam asa scrie sub avatarul tau. Si de acolo si contra, capisci Link to comment
remix Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ok, deviem. Stiam de unde ai luat aia cu contra dar nu intelegeam cum se integra in context. Whatever, multa sanatate si tie ! Link to comment
melvin Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 (edited) Angela_b trebuie sa fie Toate multumirile pentru andreib din Iasi fara de care astazi nu intram in posesia mult doritului autocolant ! Proaspat mebru din 13 octombrie 2005 astazi am fost "oficializat" ! Voi subscrie si in contul Berceni ! Toate cele bune ! Vorba carcotasilor...bebeluselor...dansul autocolantului Edited October 27, 2005 by Melvin Link to comment
laurentziu83 Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 (edited) Eu ma intersectez deseori cu Nubira lui Florinut prin oras, acum vreo saptamana l-am vazut si pe Adostar la un semafor. Incep intr-adevar sa se inmulteasca. Nu stiu daca Florinut ma recunoaste pt ca merg mai mult cu Passat-ul. A, si sa nu uit Tico-ul albastru cu un mega de autocolant vazut la SIAB. Edited November 1, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Florinut Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Nu stiu daca Florinut ma recunoaste pt ca merg mai mult cu Passat-ul. E posibil ca Florinuţ să nu te recunoască pentru că nu ţi-ai pus autocolant la Passat? Link to comment
Mircea Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 are autocolant la passat! Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Cine se recunoaste in poze este rugat sa ridice mana! (mai ales matizarul in rosu: cred ca doar eu era sa iti las vreo doua dungi pe masina acum vreo saptamana din cauza felului cum o parcasei). Link to comment
Wolfman Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Acum am autocolant si sub numar, ca ala de pe luneta nu prea se observa... Link to comment
corneliu Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 (edited) Sînt cel mai nou membru al acestui select club de gentelmani şi singura mea rugăminte este aceea de a face rost cît mai rapid de un autocolant. Pe cel de unde am cumpărat CIELO l-am înnebunit după chestii cu DAEWOO şi de aceea tare mult îmi doresc şi un autocolant cu DAEWOOCLUB. Salutări celor prezenţi şi viitori! Edited December 11, 2005 by corneliu Link to comment
Mircea Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Esti din Bucuresti, hai la o intalnire. Daca nu poti da un PM la mine sau la Satori si o rezolvam cumva. PS "Chestii Daewoo" nu inseamna brizz-brizz-uri si insemne cu Turbo nu? Link to comment
remix Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Cu un mic amendament... acesta este un club de gentelmani si gentlemane. PS: Cita-m-ati la Gazeta de Perete ! Link to comment
corneliu Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Mulţumesc pentru promptitudinea cu care aţi răspuns, v-am zis că sînt novice, poate am încălcat vreo regulă referitor la "chestiunile" legate de DAEWOO, dar îmi place orice legat de DAEWOO. În august cînd mi-am luat CIELO am fost privit aproape ca un ciudat. De atunci lîngă maşina mea au apărut 4 Loganuri şi e normal să am ambiţii legate de superioritatea mărcii şi să afişez asta. Nu am vrut să fiu în ton cu moda, cînd toată lumea e luată de val şi se cumpără Logane în prostie. După cum am mai citit pe aici, aş vrea să văd cum va arăta un Logan la 100.000 km. Salutare, o să vă contactez! "> Link to comment
laurentziu83 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Drum la Bucuresti stop Vazut autocolant luni dupa-amiaza pe la Dambovita in zona Polivalenta pe un Cielo auriu. B 27 ...stop Vazut apoi in Piata norilor atat luni cat si marti autocolant pe un kalos hatch cu semnul de incepator.stop Vazut in parcare intre blocurile din apropierea palatului copiilor un tico alb cu autocolant marti dimineata pe la 7 si jumatate. Stop Tico era singura dintre masini pe care o mai vazusem.stop Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Si Kalosul hatch cu semn de incepator l-ai mai vazut. Uite-te la avatari. Link to comment
mike.omega Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Eram azi prin Palazu Mare(cartier anexa al CT) si am vazut un matiz E(klasse) cu nr de buc, ceva de genu B 55 xxx albastru metalizat(oricum nu era mat ca a lui Dreamlike) care avea sus pe luneta sticker Cunoasteti? sau n-am vazut eu bine?! Link to comment
dreaQ Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Ma da ma evit bine cu lumea...am vazut doar vreo 4 cu autocolant. Modusul (ALX?), un matizake arjintiu cand veneam asta vara de la mare, un tico verzuliu pe la brancoveanu si o nubira pe la unirii... Link to comment
dreaQ Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Era seara nu am bagat de seama...si parca nu erai tu ca pe tine cred ca te stiam din vedere "> Link to comment
angela_b Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 (edited) @leutzu, imi pare rau ca nu te-am vazut mereu, dar sunt la inceput (semne incepator) si sunt inca preocupata de ce se intampla in fata mea ) @laurentiu83, kalos-ul hatch de la Piata Norilor cu semnele de incepator este al meu. In fiecare dimineata vad in Barbu Delavrancea un matiz galben, de firma (nu mai tin minte exact firma). Ma intreb mereu...al cui este? Edited January 3, 2006 by angela_b Link to comment
Mircea Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 si parca nu erai tu ca pe tine cred ca te stiam din vedere "> Crezi ca ma vedeai prin geamurile mele? Daca era blue inchis si avea autocolantul sus pe luneta eram eu, daca era blue deschis si avea autocolantul sub emblema daewoo pe portbagaj era Sharpe. A lui Gica e inca in reparatie din cate stiu eu. Link to comment
Satori Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Vazut masina lui Leutzu pe undeva pe langa Calea Victoriei, urcata pe trotuar. In aceiasi seara, vazut un Cielo pe la Unirii. Avea si autocolant cu Insane. Link to comment
iulia Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Drum la Bucuresti stop Vazut autocolant luni dupa-amiaza pe la Dambovita in zona Polivalenta pe un Cielo auriu. B 27 ...stop Vazut apoi in Piata norilor atat luni cat si marti autocolant pe un kalos hatch cu semnul de incepator.stop Vazut in parcare intre blocurile din apropierea palatului copiilor un tico alb cu autocolant marti dimineata pe la 7 si jumatate. Stop Tico era singura dintre masini pe care o mai vazusem.stop Auzi Laurentiu, dar ce faci tu asa des prin zona noastra, si mai ales printre blocuri (nu la bulevard)? Link to comment
pharell_DBV Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 link-ul din prima pagina nu merge, asa ca vreau detalii cum fac si eu rost de autocolante...poate mai conving cativa sa le poarte... detalii pls...pret, livrare, etc... intrebare? orice masina le poate purta, sau sunt exceptii? la marca ma refer...raspuns pls... Link to comment
Recommended Posts