KMLon Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 eu am autocolantul pe masina si m-au salutat cativa in trafic. la un moment dat a oprit un tip cu un matiz langa mine si mi-a dat niste d-alea parfumate cu lukoil. sar-mana si pe aceasta cale. sper ca din simpatie ptr sticker nu ca-mi miroase masina pe dinafara Link to comment
Mad MAX Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Eu te vad zi de zi (de fapt masina) pt ca suntem vecini. Cand ai de gand sa pui numar normal pe spate sau iti place cu ala tras la imprimanta? Link to comment
Brainiac Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 (edited) @KMLon si eu te-am vazut intr-o seara la romana, erai tras undeva pe dreapta, intre mac si everest si adevarul e ca mi-a sarit numarul de pe spate in ochi . Ti-am dat claxoane, flashuri, dar nu cred ca te-ai prins care e faza. Oricum, salutari acum, pe calea forumului, daca pe strada nu ne-am sincronizat "> Edited May 16, 2006 by Brainiac Link to comment
dxr Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 (edited) Vazut Tico albastru langa fostul restaurant Alunis din Berceni. Salutari. "> Edited May 16, 2006 by dxr Link to comment
BogdanG Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Vazut una bucata Senna azi ,mergea cam repede bine ca nu ploua ca era piatra cubica pe jos . Link to comment
tolin Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Oameni buni, nu mai turnati colegii de forum aici, unii dintre ei sunt insurati ! Link to comment
BogdanG Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Aha de aia citeste Tigrutza acest topic ) Stai linistita Tigrutza poate nu era Leutzu la fostul restaurant Alunis Link to comment
Senna Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Eu nu te-am vazut! Noroc ca masinuta mea e rosie, imi intareste imaginea de "tanar furios" Link to comment
Leutzu Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 La fostul restaurant alunis cred e e tico-ul lui Lucman... Baba Novac... CL-03-BEW Link to comment
negoctav Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 He he ,e Tico-losul prietenei mele. In spate ce se vedea,Posta? "> Link to comment
Tigrutza Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Hmm... deci tico-ul in culpa e fie al prietenei lui negoctav, fie al lui lucman, fie al lui leutzu... pai intra si tu sa verifici, nu lasa treaba facuta la jumatate! Link to comment
ileana Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 E clar! Devine periculos sa porti autocolantu' )"> Link to comment
BogdanG Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Asa este ,mai ales ca unii au autocolante si in fata si in spate ...vezi masina lui Senna Link to comment
negoctav Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Tigrutza said: Hmm... deci tico-ul in culpa e fie al prietenei lui negoctav, fie al lui lucman, fie al lui leutzu... pai intra si tu sa verifici, nu lasa treaba facuta la jumatate! Suntem monitorizati!!! > Link to comment
emi2009 Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 JMu said: Azi de dimineata, ora 8:03, pe la Dristor, vazut Peugeot 307 cu autocolant DaewooClub. Respectand semnalul de recunoastere, am claxonat lung si am dat 2 faruri scurte dar nu s-a sesizat. Stie cineva cine e? Prieten cu mine!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment
xenna Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Matiz caramiziu,B 20 SJI, parca,astazi pe la ora 14.00 pe Bdul Unirii.Care esti? Link to comment
tolin Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Asta-i politie curata (contradictie in termeni) ! Link to comment
dxr Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 ileana said: E clar! Devine periculos sa porti autocolantu' )"> Eu am vrut sa zic chestia asta mai demult. Link to comment
Man in Black Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 dxr said: Matiz argintiu 45 DCP cu autocolant si suport de numar si buline galbene in geam azi ora 19 Calea Vacaresti. Am o idee: bradut (odorizant) cu DaewooClub.ro. Cred ca toti folosim asa ceva. V-ar surade? Imi fac autocritica: eu eram...Fiind incepator, imi cer scuze daca nu o sa va vad pe unii dintre voi! Atentia asta distributiva, inca nu este pusa la punct! Iarta-ma ca nu te-am vazut! Man in Black Link to comment
tkd29 Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 m-a claxonat azi un Espero alb cu nr B-05-CEN in rondul de la Piata Alba Iulia Link to comment
Juliaen Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Salut VIP-ul de Iasi. L-am intalnit ieri intre Roman si Tg. Frumos. Mi-a atras privirea pt. ca avem amandoi Nubira, aceeasi culoare. Sper ca el era, si nu confund. Daca da, atunci e primul membru din club ce il intalnesc. Link to comment
vio.p Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 parca VIPu' de Iasi e andreib Venea de la intalnirea nationala Link to comment
octaviu Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Trecut pe langa mine in Crangasi pe Mihailescu Vintila (fost Furnirului) un Matiz gri cu nr de inmat. B-??-YVO, cred ... condus de o domnisoara... "> Link to comment
ileana Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Intalnit una bucata Alezz cu consum redus, pe trafic greu, pana in Intersectia cu Rahova, in jur de ora 20.30. Mentionez ca nu era singur, am vazut o mana scoasa pe geamul din dreapta (sau o fi fost a lui ). Am claxonat regulamentar, dar cred ca a fost cam tarziu, ne indepartasem deja. Link to comment
Recommended Posts