Mircea Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Acelasi matiz galben cu GPB, de data aceasta in trafic, azi in jurul orei 13,30 pe Ion Mihalache, in zona pietei 1 Mai. Din pacate eram cu Loganul, asa ca nu avea ce recunoaste. Link to comment
laurentziu83 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Solenta alba GL-83-JEE (a lui gigi-kent ... el si-a dat numarul in profil ... nu pot fi acuzat de ... dezvaluiri indecente ) ) ... vineri, pe la 11:00. Avea si autocolant si suporti de numere!!Am stat in spatele ei de la intrarea in Galati dinspre Braila pana pe faleza ... unde i-am trecut in fata. Cat am stat in spatele ei ... flash-uri, claxoane ... nimic Nici dupa ce "i-am luat fata" . Si zicea el de mine ca nu am simt de observatie in trafic. Link to comment
NFS Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 Observat sambata seara in Herastrau Cielo-ul alb al d-lui DaddyDEY Cum n-aveam nimic la'ndemana i-am scris cu deshtu NFS pe parbriz... oricum trebuia spalat. Link to comment
Frankie_Carbone Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Vazut ieri, Duminica 4 Iunie in jur de ora 20.00 la Depoul Vatra Luminoasa Matiz gri metalizat cu proiectoare puternice, se ducea spre rondul acela de la bazinul olimpic, unde se invartesc toti cu frana de mana . Am vazut ca aveam in fata un Matiz cu niste proiectoare foarte puternice si dupa ce a trecut de mine chiar m-am gandit sa ma uit in retrovizoare fix la luneta lui ... si there it was DaewooClub.ro ... pus vertical in stanga. Eram cu prietena si cu inca doi amici in masina (Matiz E Klasse auriu B-xx-SEC).... ne grabeam si am fost in imposibilitatea de a intoarce. Il salut pe cel (cea) care era macar pe aceasta cale. Eu vin zilnic pe acolo la rond ... daca frecventeaza acea zona ... poate ne intalnim. Link to comment
adycez Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Vreau sa va aflu parerea despre autocolantele de aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...opic=9991&st=20 ! Daca am gresit unde am postat, rog moderatorii sau adminii sa-l stearga. Link to comment
Mad MAX Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Vazut, claxonat, flash-uit, taiat fata ieri pe DN1 intre Selgros Baneasa si Aeroportul Baneasa una bucata Matiz alb JMU. Nici o reactie ... parca era hipnotizat la volan omu. Helloo ... JMu-ule trezeste-te! Link to comment
SSorin Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Vazut azi pe Calea Calarasilor,de fapt am mers in spatele lui pina la Foisor Cred ca s-a speriat cind a vazut ca-l urmareste un Passat albastru cu geamuri fumurii si a calcat-o zdravan ) Link to comment
JMu Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Vazut, claxonat, flash-uit, taiat fata ieri pe DN1 intre Selgros Baneasa si Aeroportul Baneasa una bucata Matiz alb JMU. Nici o reactie ... parca era hipnotizat la volan omu. Helloo ... JMu-ule trezeste-te! Huh? Cu ce erai, cu Cielo? Aveai autocolant? Adevaru' e ca eram foarte obosit, nu prea am dormit duminica noaptea, si am plecat la 6 AM Slobozia->Ploiesti, a urmat o zi de munca, si apoi Ploiesti->Bucuresti. Nu ma mira faptul ca nu am vazut/auzit nimic... puteai sa ma si lovesti, ca tot nu te remarcam! Oricum, salut! Link to comment
Mad MAX Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Am autocolant si in fata si in spate si eram cu cielo,da . Am vazut ca erai concentrat rau. Si io care ma bucuram ca intalnesc si eu un membru in trafic ... Link to comment
gigi-kent Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Solenta alba GL-83-JEE (a lui gigi-kent ... el si-a dat numarul in profil ... nu pot fi acuzat de ... dezvaluiri indecente ) ) ... vineri, pe la 11:00. Avea si autocolant si suporti de numere!!Am stat in spatele ei de la intrarea in Galati dinspre Braila pana pe faleza ... unde i-am trecut in fata. Cat am stat in spatele ei ... flash-uri, claxoane ... nimic Nici dupa ce "i-am luat fata" . Stai putin...Mi-ai luat fata sau ti-am facut eu loc? Ca daca mi-a luat fata un nr de Braila inseamna ca incep sa imbatranesc... Sorry dar nu mi-am facut inca reflexul sa ma uit dupa autocolante Daewooclub, dar promit ca o sa fiu mai atent de acum incolo. Link to comment
george03 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Ai trecut pe prima banda ... dupa ce am intrat pe faleza. Am folosit termenul pe post de ... am stat in fata ta ... poate vezi totusi autocolantul Link to comment
Cumnatu Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Vreau si eu autocolant exterior cu daewooclub. Cu cine ma mesageresc pe privat in vederea obtinerii, tinand cont ca la intalniri... nu am timp sa ajung ?? Link to comment
Satori Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Cumnate, eu zic sa iti faci 30 de minute timp si sa treci pe la intalnire. E mai simplu pentru toata lumea. De trimis prin posta, se trimit autocolante, dar nu e pacat sa nu facem asta pentru cineva care se afla in afara Bucurestiului si sa o facem pentru bucuresteni? Link to comment
dreaQ Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Mircea ajungi pe la intalnire? Sau mai are cineva un autocolant ca eu l-am scos ca era stramb si am vrut sa-mi pun folie. Daca are cineva sa-l dea din mana in mana pana ajunge si dreaq > Multumesc Link to comment
Satori Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Autocolantele sunt la mine si eu vin la intalnire, da. Nu vrei si suporti de numeri? ) Link to comment
dxr Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Asta seara la intersectia Mosilor cu Carol, Matiz E verde B 86 ... cu autocolant pe luneta. "> Si tot aseara pe la Circ Matiz SE verde; nu am vazut autocolantul dar am recunoscut numarul. Link to comment
Alezz Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Vineri m-a recunoscut OvidiuC...sa traiesti mosule Sambata una bucata Guru la casa de cununii a sectorului 6 si Dan Moise cu tico pe Tineretului...salutam Duminica(azi)una bucata verisoara NFS pe Popesti...dat flashuri,claxonat,depasit si avarii...sper ca mi-a vaz autocolantul cu toata ca a facut o fata de genul...ce-o vrea si nebunu asta de la mine??? Link to comment
stryder Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 salutari B-20-SJI azi pe stirbei voda ( la conservator) pe la 1 si 10 asa...nu eram cu masina, tocmai ieseam in pauza de masa. Link to comment
Juliaen Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Salut Cielo >- - taxi galben - intalnit in Iasi, cartier Dacia (din pacate numarul nu l-am retinut, avea tot felul de chestii lipite pe masina si eu cautam autocolantul . Nu stiu cine e, dar mi-a dat semnalul DaewooClub de cateva ori si a trecut pe langa mine salutand. Link to comment
Sharpe Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 vineri 9 iunie ,ora 22,pe Vacaresti,tico_RS s-a gandit sa schimbe banda si sa-i dea cox ff aproape de bara mea de fata... Link to comment
guru Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Sambata una bucata Guru la casa de cununii a sectorului 6 Salutam! In calitate de guru, faceam o incantatie, din categoria BU-HU-HU sambala gambala, perechilor de tineri casatoriti ! Link to comment
Satori Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Sambata in drum inspre mare: una bucata Alx, tare grabit, si una bucata Sprite, foarte adormit. Sa mai povestesc si de cbr-ul parcat in Vama cu cricul pe o piatra sa nu se afunde? Link to comment
raskala Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Ai fost in Vama, Satori?...Marfa ,eu eram la "Ovidiu"/ "La stuf". Ar fi mers o bere zic eu... Link to comment
Satori Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Ma gandeam sa te caut dar nu aveam cum. Trebuia sa te anunt dinainte, stiu ca voiai si autocolant. Next time Link to comment
Recommended Posts