marius_eugen Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Acelasi Matiz galben de care vorbiti voi l-am vazut eu pe b-dul Basarabia marti , pe la ora 16.45 , i-am dat doua claxoane scurte in depasire , dar nu s-a prins . Trebuie sa-mi pun autocolant si pe spate ... Ciudat este ca pe respectivul nu l-am vazut niciodata la intalniri ! Link to comment
mike.omega Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 M-am petrecut azi cu matiz caramiziu cu nr B xx PEP, hmm oare cine sa fie? Sorry ca m-am bagat putin pe banda ta, faceam o poza in oglinda ) Am voie sa pun pozele?! PS: eu eram ala cu dacia Link to comment
Gica Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Pai vezi ca s-a mai tot discutat de "PEP"... Salut Matiz alb B36HLV la Baneasa, de la Aeroport pana la Gara Baneasa unde facu dreapta. "> Link to comment
mike.omega Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 (edited) Eh, stiu cine e Problema e sa nu-l fi bagat pe om la idei ca nu scria daewooclub pe fruntea mea si cine stie ce si-o fi zis Edited June 23, 2006 by mike.omega Link to comment
dxr Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Azi pe la 21.45 la podul Mihai Bravu Tico albastru cu autocolant DaewooClub.ro si o colectie de maimutoi la luneta. "> Link to comment
sorinrec Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) Sa cam terminat cu concediul meu...si am intalnit si un coleg stantat .Intalnirea a avut loc la Azuga ,colegul nostru(ca si mine) cumpara ceva suveniruri.Frumoase huse pe scaunele din fata Scuze dar nu am retinut cu cine am avut onoarea Edited June 27, 2006 by sorinrec Link to comment
steph Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 marius_eugen said: Acelasi Matiz galben de care vorbiti voi l-am vazut eu pe b-dul Basarabia marti , pe la ora 16.45 , i-am dat doua claxoane scurte in depasire , dar nu s-a prins . Trebuie sa-mi pun autocolant si pe spate ... Ciudat este ca pe respectivul nu l-am vazut niciodata la intalniri ! Acum, sincer tu te astepti sa caute cineva autocolante cu daewooclub pe o dacie si sa iti raspunda la claxoane? Au si autocolantele mandria lor In alta ordine de idei... tot vad masina asta intre Berzei si Cismigiu. Link to comment
vio.p Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 azi pe la ora 9:45-10am am zarit un tico verde parca B ** gek sau gex in fata Casei popoului Al cui era autovehicolul? Link to comment
laurentziu83 Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 sorinrec said: Scuze dar nu am retinut cu cine am avut onoarea Daca n-ai mai asteptat putin sa-l saluti pe maritul ZEU... Link to comment
MCojo Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 safari hunter said: Astazi pe la 19 00 dus kinderul la karate ( sa mai uite de matematica) si intalnit un Cielo cu autocolantul in geam langa stadionul Gica Hagi din C-ta. Dovada mai jos. "> De autocolantul in cauza, recunosc sunt eu vinovat... Link to comment
zalmoxis Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 laurentziu83 said: Daca n-ai mai asteptat putin sa-l saluti pe maritul ZEU... A asteptat am dat si mana eram putin contrariat de tipul care se uita la cele 2 cosulete cu mure pe care le lasasem pe bord ...Putin ametit de marfa vazuta (preaaa multe chinezisme!!!!!!!) n-am stat prea mult de vorba cu amicul forumist !Poate la vreun meeting national cine stie..Oricum il salut si pe aceasta cale !!! "> Link to comment
sorinrec Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Salut zalmoxis,scuze ca ma uitam la cele 2 cosulete...dar erau frumoase(1),am admirat husele de la scaun(2),am vazut si capacele de la ventile (3),a si vroiam sa apara cineva ..sa atrag atentia. Chinezarii..asa e,erau la greu dar eu am luat ceva autohton Scuze ca nu am retinut numele . Link to comment
pixelconscious Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 B XX GLE: nu mai bloca dom'le statia de autobuz Link to comment
Mircea Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Immortaleeeeee mai vezi si tu un flash, mai auzi si tu un claxon! Te-am tinut asa de pe fundeni pana pe tei... Link to comment
driv3r Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 vazut des matiz argintiu XXL cu autocolant prin militari >>Frate nu ti se pare cam saturata masinutza aia??ai prea ,ulte pe ea!!! Link to comment
tolin Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 @driv3r > pana sa faci reprosuri la alti, uita-te la tine. Tu ai prea putine (majuscule), mai putine decat prevede legea bunului simt. Link to comment
driv3r Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Scuza-ma sa inteleg ca nu toti au voie sa posteze!!Oky...Posteaza tu ca poate te vei simti mai bine macar tie iti permite legea!!! Citeste intai , vezi ce zice el. Link to comment
Immortal Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Mircea said: Immortaleeeeee mai vezi si tu un flash, mai auzi si tu un claxon! Te-am tinut asa de pe fundeni pana pe tei... Ntz! Unde'i dovada? Poziliiii! NB: nu vedeam de jegu' de pe masina... (oare o tine?!) Link to comment
Mircea Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Nu tine! Te-am depasit prin dreapta la un moment dat si te-am claxonat... erai absorbit in niste discutii cu doamna de langa tine Data viitoare Link to comment
tkd29 Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Vineri o intalinire pe trafic greu cu Mike1 era cu Leganza si am schimbat cateva vorbe , mesaj pt el , am ajuns cu bine si ne-am intors la fel de bine. Link to comment
Mike1 Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Mi-a facut placere @tkd29 Te asteptam si la intalniri cand ai timp Link to comment
tkd29 Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Si vreau sa multumesc pasagerului dintr-un Cielo cu numere de valcea cred , care mi-a urat acuma 2 saptamani scriu excat cum a urlat din masina iesind jumate pe geamul din spate " Sa aveti pofta!" , eram cam la 2 km de Dedulesi si mancam niste mici cu prietena la o masa pe marginea drumului spre Pitesti. Merci inca o data. Link to comment
NFS Posted July 2, 2006 Author Share Posted July 2, 2006 Domnu' TKD, mi se pare mie sau v-am vazut prin Neos Marmaras, nu mai departe decat ieri, nitel inainte de inceputul meciului Brazilia Franta? Mi-a sunat cunoscuta combinatia de litere... n-am reusit sa vad daca avea si autocolant! Link to comment
tkd29 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 NFS daca imi zici si ce inseamna Neos Marmaras poate iti pot raspunde Link to comment
Recommended Posts