SSorin Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Vazut azi pe Calea Mosilor / Obor,la ora 15.10 Matiz argintiu B - 28 - YVO Link to comment
VAXXi Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Intalnire duminica, pe DN1 la Posada, cu Ileana ! Eu plecam de la Sinaia, Ileana venea Link to comment
laurentziu83 Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Cielo GLE verde inchis cu eleron discret pe portbagaj, barele pe colt stanga fata si spate usor zgariate, capace la roti model spitat in dreptul aerisirilor, GL 04 XXL, vis-a-vis de depozite pe H. Coanda, cine-mi esti? Cum naiba sa nu stiu toti membrii cu autocolante din GL? Link to comment
xenna Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Tico mov BXX HHV,sofer foarte grabit,care nu semnalizeaza,astazi pe la pranz la Pta Salajan. "> Link to comment
dreaQ Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 @xenna: sincer m-am gandit ca esti tu dar cu ochelari de soare nu te-am mai vazut si am stat in cumpana. Doar prima data nu am semnalizat dupa care mi-am revenit. Da, grabit-zile grele... Salutam "> Link to comment
xenna Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 (edited) Aha ,deci ,azi m-am intalnit cu Dreaq Edited July 13, 2006 by xenna Link to comment
laurentziu83 Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Rectifica: n-ai salutat corect, ai dat de dreaQ. Link to comment
zalmoxis Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Ieri dimineata cat p-aci sa dau peste Sprite venea tare pe Doamnei pe la 8.30 ..NU stiu daxca m-a zarit da' era sa-l las fara portiera din dreapta ..Alo domnu' si mai usor prin zona aia daaa!?!?! Link to comment
negoctav Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Pe la Budesti ieri Ileana venea spre Buc,la intalnire. salutari cu farurile! Link to comment
Mircea Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 @Vally chiar asa, ard farurile degeaba Link to comment
AZH Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 (edited) Azi dimineata in jurul orei 8 in zona Politehnica, mergand spre Carrefour Orhideea, un TICO rosu avea autocolant pe haion in stanga.Claxon, flash concentrat, avarii dupa ce am trecut in fata, DEGEABA, nici o reactie. Nu am retinut nr(l-am notat pe ceva, dar acel ceva s-a evaporat La volan era o doamna, saru' mana. Edited July 14, 2006 by AZH Link to comment
Abigel Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Am fost Luni (10 Iul) cu familia in Harghita şi am trecut şi la Lacul Roşu şi la Cheile Bicazului. Imediat ce am ajuns la lacul Roşu am oprit la prima parcare pe dreapta, cea fără plată. Am fost pe lac cu barca, ne-am odihnit puţin şi cănd să ies din parcare cu spatele am dat într-o groapă serioasă astfel încăt roţile din spate au intrat în ea şi au rămas în aer, iar maşina s-a aşezat exact, da exact pe prag acolo unde se pune cricul. A apărut imediat un tânăr brunet foarte amabil cu un Matiz roşu cu număr de IF şi autocolant Daewoo Club pe parbriz. Nu am riscat deşi el a vrut să tragă cu maşina lui să mă ajute. Până la urmă m-a tras afară un camion. Nu mai reţin cum se numeşte tânărul respectiv dar am discutat puţin despre forum şi a zis că El merge la întâlniri. Cred că a făcut şi câteva poze cu maşina în groapă. Numele lui l-am uitat, mulţumesc şi pe această cale şi să pună dacă a făcut pozele pe forum. Link to comment
Cristian Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Vazut azi pe Calea Mosilor / Obor,la ora 15.10 Matiz argintiu B - 28 - YVO Eu eram , dar nu te-am vazut ! Link to comment
george03 Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 (edited) Astazi, dupa pranz, in Galati ... cred ca era in jur de 2 ... vazut Cielo lu' Moshu "> parcat langa "Durbaca" Center (stiu ca are un nume pompos ... da' l-am uitat ) si imediat dupa aia ... Clio lu' Laurentiu (recunoscut dupa numar ... ca nu m-am mai zgait dupa autocolant) ... pe faleza "> Cam mult ... 2 intr-o zi ... si asta fara sa fie vreo intalnire. Edited July 14, 2006 by george03 Link to comment
stryder Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 (edited) Azi la romana un tico albastru cu un autocolant "INSANE" pe post de parasolar ...n-am apucat sa vad numaru`, veneam pe contrasens...totusi am prins cu coada ochiului in oglinda autocolantu` cu daewooclub salutari Edited July 15, 2006 by stryder Link to comment
Satori Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 A apărut imediat un tânăr brunet foarte amabil cu un Matiz roşu cu număr de IF şi autocolant Daewoo Club pe parbriz. Nu am riscat deşi el a vrut să tragă cu maşina lui să mă ajute. Până la urmă m-a tras afară un camion. Oare cine este vinovatul? PS: Posturi ca acestea sugereaza spiritul acestui forum. Link to comment
Mircea Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Daca numarul era ceva cu IF xx ADI stiu cine era vinovatul Link to comment
mike.omega Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Se facea azi ca era o coada kilometrica intre Praktiker si Billa(numai vreo 3 km daca nu ma insel ) si cand am scapat de calva, vad ca-mi taie fata un matiz verde deschis, OT 07 MAH, salutari stimabile! Bine ai venit si ai si plecat de la mare PS: dar topicul de intalniri nu te-a tentat? Link to comment
Leutzu Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 (edited) Azi la romana un tico albastru cu un autocolant "INSANE" pe post de parasolar ...n-am apucat sa vad numaru`, veneam pe contrasens...totusi am prins cu coada ochiului in oglinda autocolantu` cu daewooclub salutari Salutari si tie, intr-adevar, eu eram. Edited July 16, 2006 by Leutzu Link to comment
Mad MAX Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 @mike.omega: Salutare! Eu eram cu matizul prietenei mele. Am banuit ca tu erai. Am vrut sa opresc sa vorbim, dar era aglomeratie si ne si grabeam sa ajungem. Cat despre intalniri ... cam greu pt ca am fost decat in weekend la mare si era si ceva de mers pana la Constanta. Poate data viitoare ... Oricum .. Salutari! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Ieri dupa amiaza, venind dinspre Candiano, pe linga Parcul Carol, un Matiz alb cu ZDB la numar si autocolant pe luneta... A trecut ca fulgeru'! Link to comment
tkd29 Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Am intalnit azi pe Baba Novac un Matiz albastru cu nr B-72-CRN condus de o doamna , dar cred ca sa speriat de mine cand am salutat-o si o fi zis ca sunt vre-un nebun Link to comment
ileana Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 B-72-CRN era d-na @ ovidiuc-a! Link to comment
mike.omega Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 (edited) @Mad MAX: Da, eu eram la volan si pe langa trafic purtam discutii aprinse despre gresie, faianta, parhcet, usi si altele de genu Edited July 17, 2006 by mike.omega Link to comment
Recommended Posts