Tigrutza Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Cielo albastru B xx EXJ la Piata Delfinului, ora 11. Cine-i? Link to comment
Leutzu Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Vazut una bucata Matiz gri cu nr B-xx-YVO la big berceni. Claxon, scoasa mana pe geam dar nu cred ca am fost observat. Daca nu ma insel era Cristian. Link to comment
Cristian Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Ai recunoscut autocolantul lipit de tine , nu ? Eu eram intr-adevar si imi cer scuze ca nu te-am vazut. Te salut acum "> Link to comment
Satori Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Tico verde parca, B-LOL pe la podul Grand. Salve. Link to comment
Moshu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 (edited) Prelungirea Cosbuc, in dreptul ITM. Dau sa trec strada, masina mea parcata pe partea cealalta, cand vruuuuuuuuum un Reno Clio albastru model "moderator", cu numere de bucuresti sa ma calce pe bombeu. Ghici ciuperca cine-i? ) Very LATER Aoleo, ora, n-am pus ora: 16:46 Edited September 6, 2006 by Moshu Link to comment
sebian Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Satori? Ca el e fan Renault ) Link to comment
Moshu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Daaaaaaa, stiu. Mi-a zis si mie odata, sub semnul discretiei totale. ) Era altu', unu mic cu ochelari. Link to comment
Moshu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Pana mea, nu m-am prins. Asta e, batranetile Link to comment
Mircea Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Intalnit PH 07 (?) RIR pe Vatra Luminoasa, in seara asta pe la 6. Link to comment
laurentziu83 Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Dau sa trec strada, masina mea parcata pe partea cealalta, cand vruuuuuuuuum un Reno Clio albastru model "moderator", cu numere de bucuresti sa ma calce pe bombeu. Ghici ciuperca cine-i? ) Very LATER Aoleo, ora, n-am pus ora: 16:46 Vruummmmm, in a 2-a, reduceam de la 80 la 60 la ora. Curatam si eu injectoarele, de asta nu te-am vazut. Link to comment
Moshu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Am auzit-o cum suferea in a doua la deal si viteza. Cred ca le-ai curatat ca lumea. Link to comment
bebelushu Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Tico verde B-42-CTB la ora 7.44 in rond la intersectia Vacaresti cu Mihai Bravu (mergeam cu luminile aprinse in spatele tau, ti-am dat si flashuri si nimic). Salutare. "> Link to comment
Tommy Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 In seara asta pe la 9 si un pic, cielo HD-xx-TKD pe Unirii, flash, claxoane, semnul lui Migrosoft, frane ... pfuu, am reusit sa-l opresc pe TKD Salve Link to comment
tkd29 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Salut..era sa te opresti in bara mea ) , am vazut ca mi-ai dat flash dar nu am observat ca este un Cielo si m-am enervat si am incercat sa nu te las sa ma depasesti.. ) si cand ai ajuns in dreptul meu era sa te injur..noroc ca ai deschis tu primul gura ) . Link to comment
NFS Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Desi topicul asta a deviat demult de la ce se voia initial a fi... Am deschis acest topic pt ca sunt curios ce reactii trezeste autocolantul DaewooClub lipit pe masina. Ma refer la reactiile celor din jur... adica: vi l-au jupuit (daca era de exterior) sau v-au injurat sau au zis "Vai, ce dragutz" sau v-au mai tras un pumn si-n partea stinga... etc. Momentan, eu n-am nici o reactie... ... propun sa ne intoarcem nitel! De ceva vreme incep sa zaresc in trafic diverse masini cu autocolant (nu ma mai obosesc sa scriu aici, ca am destule posturi). Ideea e ca fac ce fac si ma dau pe linga ei, ii claxonez/flashuiesc regulamentar, nu primesc nici o reactie, apoi ma duc linga geamul lor, si le zic ca de la autocolant li se trage si ca nu vreau decat sa-l salut. Invariabil, reactia lor e identica cu a tipului din reclama, caruia i se povesteste Razboiul Stelelor!!! Care va' zica... n-au nici o treaba cu forumul! Ce putem face, ca sa nu ne mai simtim ca niste idioti (cel putin eu)? Propun sa nu mai dam autocolante oricui, ci numai daca ne stim cit de cit (de ex. de la intalniri)... iar daca vindem masina sa scoatem naibii autocolantele de pe ea! Chiar tinem sa ne facem reclama cu orice pret? Cui foloseste? Link to comment
vio.p Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 @NFS: Ai dreptate cu "saturatu" sa mai scri in acest topic. ar trebuii sa scriu aproape zilnic ) PS: Ford Fiesta rosu, cu autocolant ChevroletClub ? Locatia: Snagov Link to comment
Brainiac Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 (edited) E-al meu ala rosu. L-am dat la schimb pe ala albastru . In Snagov stau, asa ca este foarte posibil sa le vezi pe amandoua cu autocolant. Numai ca ala albastru are autocolant cu daewooclub. P.S. pe bune, nu e gluma, cei care vin la intalnirile din Bucuresti au vazut schimbarea in ultima vreme. Edited September 13, 2006 by Brainiac Link to comment
Aiurel Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ideea e ca fac ce fac si ma dau pe linga ei, ii claxonez/flashuiesc regulamentar, nu primesc nici o reactie, apoi ma duc linga geamul lor, si le zic ca de la autocolant li se trage si ca nu vreau decat sa-l salut. Invariabil, reactia lor e identica cu a tipului din reclama, caruia i se povesteste Razboiul Stelelor!!! Eu am o idee, cand dati autocolante, sa dati si instructiuni , adica instructiuni: sa salute pe cei din trafic care au autocolante (daca observa), iar cand este salutat in trafic, sa raspunde BUCUROS ) Eh ce ziceti? ca sa nu mai dati autocolante... mie nu-mi convine, ca nici eu nu am mare activitate pe forum, dar de citit i-l stiu pe derost in mare parte. salutari "> Link to comment
NFS Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 ...ca sa nu mai dati autocolante... mie nu-mi convine, ca nici eu nu am mare activitate pe forum, dar de citit i-l stiu pe derost in mare parte. Bine, stiu ca am avut si idei mai stralucite... ... iar cand este salutat in trafic, sa raspunde BUCUROS ) Da, să să răspunde si gura lui! ) Link to comment
MCojo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 (edited) Intalnit azi dupa amiaza si salutat pe Mcojo in intersectia de la Dristor! Sa auzim numai de bine! Intradevar eram grabit sa ajung pe autostrada dupa o zi plina in Bucuresti, in care masinuta rar a vazut treapta a 3-a de viteza... Rusine!! Asa, fara semn de viata, fara sa vina la intalnire?! 10 flotari!!! Hai mai Sato numai 10... la calibrul meu?! Ei flotari! La dat in barci cu el! Hmmm...si cu cine, cu cine ma rog?! Edited September 13, 2006 by MCojo Link to comment
stryder Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Noroc! B-xx-XUX Total pasiv la claxoanele mele domnu` de la volan Asta seara, la un semafor pe Victoriei, am stat aproape paralel, asa ti-am observat autocolantu` atat de bine amplasat Misto jantele Link to comment
Mircea Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Zi mersi ca nu te-a traznit Link to comment
tkd29 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 (edited) Intalnit azi un matiz rosu pe str. Delea Noua... se vede in poza inculpatul... Edited September 15, 2006 by tkd29 Link to comment
vio.p Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 ...pe str. Delea Noua... fftopic: Aia nu e Delea Noua si nici Veche e St. Dristorului parca Link to comment
Recommended Posts