Ami Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Coada la semafor pe Schitul Magureanu. Sunt plictisita, sictirita si in intarziere la munca. Nimic nou! La un moment dat o batranica bate in geamul din dreapata: "Buna ziua doamna! Ce s-a intamplat?" "Nimic. Voiam doar sa va intreb...Clubul asta, Daewoo...unde este? E dragut acolo?" Recunosc ca am ramas un pic uimita, dar inainte de a se face semaforul verde apuc sa spun: "Locatia nu este inca foarte bine amenajata, dar compania e excelenta!" Nu prea cred ca am lamurit-o... Link to comment
dreaQ Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Daaa se dau fursecuri la club. Trebuie doar sa-ti vopsesti insemnele clubului pe usa. Recunosc si eu am fost intrebat de sediu asta dupa ce un tip cu un cielo a vazut in parcare autocolantul meu si pe al unui matiz (ZAV). Link to comment
stryder Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Azi dimineata, pe la romana...am parcat la 5 m de tine deja sunt paparazzi cu pozele astea ) Link to comment
_romulus_ Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 (edited) In sfarsit am vazut si eu un autocolant in trafic, in Tg Mures. cdmov, te-am vazut ieri da nu spui unde si la ce ora. sa nu fac vreo prostie Edited October 2, 2006 by _romulus_ Link to comment
Immortal Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Vazut ieri, in Bucuresti, 98 WKM pe Kalos albastru Individu' a fost repelat, habar n-am unde - in drum spre iubita, ca altceva nu stiu in Bucuresti. Am facut dreapta de pe Barbu Vacarescu...sa tot fie Lacul Tei strada? Sau Dna Ghica sau...hmmm Link to comment
dreaQ Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Individul era in drum spre iubita sau tu-spune clar s anu bagi omul la belele... )"> Cred ca stiu de cine zice... Link to comment
Immortal Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Cunoastem, cunoastem Pai daca nu cunosteam, mai riscam sa-l dau in gat? Link to comment
BogdanG Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Mai bine spus era in drum spre nevasta chiar daca el nu vrea sa recunoasca ) Link to comment
Mircea Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Mai, voua vi s-a facut de warn Vazut azi la Sala Palatului Bora verde cu suporti DaewooClub (AVL) si pe calea grivitei Matiz verde HVV. Salutam! Link to comment
BogdanG Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Bora este a lui Vlad, oare ce mai face Vlad ? PS> poate ca un warn face bine citeodata Link to comment
XXL Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Vazut astazi la Spitalul Colentina, in jur de ora 13, Cielo B ...EDN parca, colant Daewoo regulamentar pe luneta. Era parcat in dreptul a doua maxi-taxi care se trageau unul pe altu pe banda 1. Cielo a plecat, eu nu puteam sa ies din cauza lor, ca li se rupsese "cravata" chiar in dreptul meu.Salutari!!! "> Link to comment
vio.p Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 (edited) Mai, voua vi s-a facut de warn ...si pe calea grivitei Matiz verde HVV. Salutam! "> De mine e vorba cu warn-ul ?! PS: Masina era parcata pe Witing? Edited October 2, 2006 by vio.p Link to comment
Mircea Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 ) Nuuuu, tu ai abonament, nu beneficiezi de oferte speciale! Masina mergea pe Calea Grivitei, inspre gara de nord. Din cauza aglomeratiei nu te-am putut ajunge Link to comment
Satori Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Tico, BC WST, intre Arc si Aviatorilor, ieri. Tot ieri, una bucata totti si maniaku in KFC Romana. Link to comment
hawkeye Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Intalnit azi pe Bd. Grozavesti matiz alb, flashuit apoi claxonat in paralel si salutat regulamentar iar 2 minute mai tarziu pe Bd. Giulesti Citroen C4, flashuit de cateva ori si intrat repede pe o strada deoarece trebuia sa parchez. Link to comment
zapacitu Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Intalnit azi pe Bd. Grozavesti matiz alb, flashuit apoi claxonat in paralel si salutat regulamentar Eu eram...salutare Frumoasa d-le...offff Link to comment
bebelushu Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 (edited) Vazut ieri in jurul orei 15.20 Matizu' lu' STEPH pe str. Nicolae Filipescu. Edited October 5, 2006 by bebelushu Link to comment
MethodRO Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Vazut azi dimineata Matizul lui steph parcat in fata la MOXA. Bine ma Gogule asa se parcheaza, pe colt? Link to comment
Satori Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Moxa nu e plin cu aseiste? Daca da, ce conteaza cum a parcat? Sau... hmmm... esti gelos? ) Link to comment
MethodRO Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Sato da tu ce crezi ca cautam eu pe la Moxa? Link to comment
BogdanG Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 (edited) Bai da ce e MOXA asta ? Un fel de Mecca sau ...altceva ? ) Edited October 5, 2006 by BogdanG Link to comment
Leutzu Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Vazut ieri un matiz gri parcata la romtelecom in dr taberei (Pta Moghioros), numarul nu-l mai stiu... Link to comment
Satori Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Sato da tu ce crezi ca cautam eu pe la Moxa? Da, stiu ca stau si baieti acolo. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Nu va bucurati prea tare pentru el. Probabil ca avea cursuri acolo. Nu se uita caministele la de'astia cu Matiz. > Link to comment
Recommended Posts