bebelushu Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Vazut ieri la ora 15.20 Tico verde B xx DEX (sau GEX) pe Brezoianu ai facut dreapta pe Kogalniceanu pe interzis si eu dupa tine, eram cu luminile aprinse, ti-am dat si flash-uri si nimic. "> Link to comment
laurentziu83 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Daca erai cu masina din avatar si veneai cu viteza, crezi ca mai statea sa vada cine esti? Fuga si gata. ("> Link to comment
bebelushu Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Pai daca eram cu masina aia nu avea nevoie de flash-uri, fugea oricum. ) Link to comment
midnight_racer Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Intalnire seara trecuta(6Nov) pe trafic greu pe la 23:30 intre subsemnatul si pixel… Initial nu l-am recunoscut si nu m-am mai uitat dupa colante iar pentru ca ma grabeam(ca de obicei) am trecut in viteza, dar m-a prins din urma si mi-a dat cateva blitzuri cu farurile conform cu semnalul convenit daewooclub. Am tras dreapta, ne-am prezentat, i-am spus ca tocmai veneam de la CT, am discutat cate ceva despre starea drumului dinspre CT spre Buc, ne-am luat ramas bun si ne-am vazut de drum (desi cred ca ar mai fi stat, eram obosit dupa o zi de munca , plecat de la CT la ora 21si drumul care pe alocuri a fost full de ploaie). Salutari inca o data ! Link to comment
Aiurel Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 care este semnalul convenit daewooclub? Link to comment
NFS Posted October 7, 2006 Author Share Posted October 7, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...l++recunoastere Link to comment
Gica Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 (edited) 'Oct 7 2006, 11:52 AM' post='213985'>Intalnire seara trecuta(6Nov) pe trafic greu pe la 23:30 intre subsemnatul si pixel… Pai cum vine asta, nenea ? Seara de inaintea lui sapte octombrie este sase nov ? Pe de alta parte am trecut azi pe Bdul Lacul Tei, relativ la mica distanta dupa ce am intrat pe el dinspre Barbu Vacarescu si cu coada ochiului am observat un autocolant pe un kalos sedan albastru. Satori, tu esti ? Masina era inmatriculata pe definitiv (adica nu mai era leasing) si era parcata pe bulevard. Edited October 7, 2006 by Gica Link to comment
Satori Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Cum cu coada ochiului? E ditamai autocolantul si e masina in drum! Sau sunt atractii pe trotuar si drumul nu prea conteaza? Vineri seara, pe Floreasca, l-am vazut pe Dinoc. Nu stiu daca are sau nu autocolante, dar masina lui e prea-prea sa nu fie recunoscuta Link to comment
Gica Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Era liber si mergeam repejor, iar kalosul era parcat la rand cu altele, chiar ma mir ca l-am zarit. Si acum incepi si tu cu cratimele.. ? Link to comment
Satori Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Ce cratime? Am glumit mai sus. Oricum, de obicei, Sparkul sta in spatele Kalosului foarte aproape si autocolantul nu se vede deloc Link to comment
pixelconscious Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Intalnire seara trecuta(6Nov) pe trafic greu pe la 23:30 intre subsemnatul si pixel… Salutare, inca odata imi cer scuze daca te-am agasat cu flashurile "> As fi vrut sa mai stam de vorba dar si eu eram destul de obosit si abia asteptam sa ajung acasa. Oricum, ma bucur ca ne-am cunoscut si sper ca ai ajuns bine acasa. Toate cele bune! PS: A trebuit sa alerg un pic dupa tine nenea racer, o cam calcai in miez de noapte Link to comment
sebian Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 (edited) Intalnit una bucata Zeu & una bucata matiz verrrrrrrde, simbata dimineata la benzinarie Petrom Ploiesti de pe DN1, in parcare Vazut, salutat, glumit, plecat... Edited October 9, 2006 by Sebian Link to comment
midnight_racer Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 (edited) SCUZE pentru data.. evident era 6oct... @pixelconscious: No problem! Numai faze lungi am luat toata autostrada de la aia care nu stiu utilizarea corecta a manetelor de langa volan. Dupa ce ai dat flash si mi-am adus aminte ca depasisem un cielo am realizat ca poate fi un membru DWC. De ajuns am ajuns cu bine. Sunt in CT deja. Edited October 9, 2006 by midnight_racer Link to comment
MariusZMC Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 (edited) Vazut Cielo albastru inchis, tunat astazi in zona Apaca cu numarul "BIU" sau "PIU". Edited October 9, 2006 by MariusZMC Link to comment
tkd29 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Vazut azi Cielo din poza langa piata Minis Link to comment
stryder Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Duminica seara, in parcare la Cora...ca de obicei, am imortalizat momentul ) Salutam! "> Link to comment
xenna Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Azi,pe la pranz,in zona Udriste,parcat Tico verde B XX MVV.Salutari,oricine ai fi! "> Link to comment
Senna Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Reperat Tico-ul cu interior verde al lui wolfgang_69. Am stat in coloana pe Hristo Botev unul vizavi de celalalt. De abia contemplam interiorul sau, lucru care se pare ca i-a displacut lui Wolfgang caci mi-a tras o uitatura de m-a speriat se pare ca nu vazuse autocolantul meu de pe parbriz "> Link to comment
stryder Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Vazut in seara asta VXX... flashuit regulametar, salutat cu mana Link to comment
sebian Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Vazut azi dimineata, ora 7.25 una bucata Tico argintiu B XX CJK, in zona Colentina (KFL). Salutam! Link to comment
VAXXi Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Vazut in seara asta VXX... flashuit regulametar, salutat cu mana "> Link to comment
bella Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Azi dimineata(si ieri dimineata) matiz argintiu cu nr B-02-SFX la intrare in Buc dinspre Ploiesti. "> Link to comment
stryder Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 (edited) Din nou azi dimineata vazut un kalos rosu cu nr. de leasing la romana cu autocolant chevroletclub...la volan o domnisoara...flashuit si nimic...chiar am ajuns in dreptul ei si am claxonat...la fel, nimic Edited October 13, 2006 by stryder Link to comment
Recommended Posts