MariusZMC Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 E vorba de ziua mentionata mai sus. Link to comment
Lucian79 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 O Nubirika frumos parcata in Tg Frumos cu nr de VIP , aceeasi nubirika argintie in parc in Copou,ieri, (cand sa las cartea de vizita pe parbriz aparuse proprietarul si proprietara , iar astazi un Cielo alb IS-05-??? la spitalul CF IASI. Link to comment
steph Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Aseara am vazut fostul matiz al Ilenei pe Grivita undeva dupa mizul noptii. Era condus de o doamna cu lamai in geam. Daca intra pe forum salutari. Link to comment
Vijelia Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Vazut Tico albastru B XX APL, azi pe la 12.15, la Aparatorii Patriei. "> Autocolantul pe luneta, stanga sus. Link to comment
Tommy Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Aseara am vazut fostul matiz al Ilenei pe Grivita undeva dupa mizul noptii. Era condus de o doamna cu lamai in geam. Daca intra pe forum salutari. Mai mult ca sigur.. Ileana s-ar ruga sa nu intre Link to comment
dreaQ Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 (edited) Vazut Tico albastru B XX APL L-am vazut si eu duminica pe "aleea stupilor". Doua doamne cea de la volan blonda. Blonda la propriu sa nu ma intelegeti gresit... Edited February 13, 2007 by dreaQ Link to comment
Vijelia Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 @dreaQ, Da, era o doamna blonda la volan. Am vazut-o in trecere... Link to comment
Mircea Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Numarul este ALP, iar la volan este, de obicei, surioara lui Alx Link to comment
freemind Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Hatcback-ul meu este bej-auriu (cica Galben in talon - norme UE) si poate parea argintiu de la jeg. AGB este al meu... Senna stie... "> Link to comment
Mircea Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Freemind, era argintiu, parcat in fata unui boutique in Damaroaia Link to comment
Gica Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 O Nubirika frumos parcata in Tg Frumos cu nr de VIP , aceeasi nubirika argintie in parc in Copou,ieri, (cand sa las cartea de vizita pe parbriz aparuse proprietarul si proprietara , Sa intelegem ca te-ai intalnit cu andreib ? Si cu proprietara acestuia ? Link to comment
alx Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Numarul este ALP, iar la volan este, de obicei, surioara lui Alx Nu mai este ca ea circula calare pe un C3. Era a mea mama care m-a facut! Link to comment
Wolfman Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Wolfman, mi-ai reperat buburuza ! Si omul nu a dat jos autocolantul de pe hayon- mi-a promis ca-l lasa acolo. Oare ala de pe geamul dreapta-fata o mai fi? ... Proprietarul buburuzei tale mi-este vecin, pentru ca trec in fiecare zi pe langa masina parcata pe trotuar, si da, mai are autocolantul de pe geamul dreapta. Se pare ca tine la masina, pt. ca tot timpul este foarte curata. Link to comment
dreaQ Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Nu mai este ca ea circula calare pe un C3. Era a mea mama care m-a facut! Duminica era si cu sora ta... Azi am vazut un matiz cafeniu cu autocolant pe parbriz. Era in spatele meu am vazut actipildu in retrovizoare mi-a trecut o idee la un moment dat sa dau in spate ca sa ma observe... Link to comment
Mircea Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Matiz albastru cu deflectoare azi la podul constanta in jurul orei 17. Ai stat in spatele meu pana am trecut de pod, apoi ai trecut pe dreapta. Nr ceva cu B 64... Link to comment
Vijelia Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Era a mea mama care m-a facut! A ta mama care te-a facut ar trebui sa dea lectii de maiestrie automobilistica (pe bani). Cand am vazut-o eu, a taiat o artera principala (doua sensuri) la mai putin de 3 m de intersectie (Aparatorii Patriei).... Respect!(Mamei!) Link to comment
dorucioby Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Salut Cine are disponibil un autocolant pentru a l trimite la c lung moldovenesc rog frumos sa mi raspunda aici sau pm si cat ma costa. Cu stima, Doru Woo Link to comment
SMS Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 (edited) Ce incet mergea 62-ul ala... Edited February 18, 2007 by SMS Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Simbata spre duminica, pe la 00:25, un matiz rosu PH-**-HVA, cred, cu autocolant pe stinga haionului. Flash-uri, trecut in fata lui, nu stiu daca s-a prins care-i treaba. A intrat la IDM, linga Semantaoarea. Link to comment
mari.d Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Se pare ca am un vecin nou sau doar in vizita ? B-xx-JMU, m-am tot uitat sa te prind pe la masina, salutam si bine ai venit pe "Dumbrava" >- Link to comment
emi2009 Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 (edited) Matiz albastru cu deflectoare azi la podul constanta in jurul orei 17. Ai stat in spatele meu pana am trecut de pod, apoi ai trecut pe dreapta. Nr ceva cu B 64... Eu am fost, am salutat cu avarie dar... aglomeratie mare, salutare Edited February 19, 2007 by emi2009 Link to comment
JMu Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 "> In vizita, in vizita. Vizitez locatia respectiva odata la cateva zile (sau mai bine spus nopti ), mai des in weekend. Salutam. Link to comment
Mircea Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Eu am fost, am salutat cu avarie dar... aglomeratie mare, salutare Aaaa, deci ai vazut autocolantul Credeam ca nu l-ai vazut "> Link to comment
NFS Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 Care esti mai, frate cu mine, baiat de Colentina, cu Tico SX vernil, BxxPIK, cu autocolant si suporti, parcat asta seara pe Masina de Paine vis-a vis de scoala?!? <:-p> Next day: L-am identificat cu Member Search... e cookie. Link to comment
Recommended Posts