Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

O Nubirika frumos parcata in Tg Frumos cu nr de VIP :P , aceeasi nubirika argintie in parc in Copou,ieri, (cand sa las cartea de vizita pe parbriz aparuse proprietarul si proprietara :D , iar astazi un Cielo alb IS-05-??? la spitalul CF IASI.

Aseara am vazut fostul matiz al Ilenei pe Grivita undeva dupa mizul noptii. Era condus de o doamna cu lamai in geam. Daca intra pe forum salutari.

Mai mult ca sigur.. Ileana s-ar ruga sa nu intre =))

O Nubirika frumos parcata in Tg Frumos cu nr de VIP :P , aceeasi nubirika argintie in parc in Copou,ieri, (cand sa las cartea de vizita pe parbriz aparuse proprietarul si proprietara :D ,

Sa intelegem ca te-ai intalnit cu andreib ? Si cu proprietara acestuia ? :D

Wolfman, mi-ai reperat buburuza ! Si omul nu a dat jos autocolantul de pe hayon- mi-a promis ca-l lasa acolo. Oare ala de pe geamul dreapta-fata o mai fi? ...

Proprietarul buburuzei tale mi-este vecin, pentru ca trec in fiecare zi pe langa masina parcata pe trotuar, si da, mai are autocolantul de pe geamul dreapta. Se pare ca tine la masina, pt. ca tot timpul este foarte curata.

Nu mai este ca ea circula calare pe un C3. Era a mea mama care m-a facut!

Duminica era si cu sora ta... :P

Azi am vazut un matiz cafeniu cu autocolant pe parbriz. Era in spatele meu am vazut actipildu in retrovizoare mi-a trecut o idee la un moment dat sa dau in spate ca sa ma observe... :D

Era a mea mama care m-a facut!
A ta mama care te-a facut ar trebui sa dea lectii de maiestrie automobilistica (pe bani). :lavolan: Cand am vazut-o eu, a taiat o artera principala (doua sensuri) la mai putin de 3 m de intersectie (Aparatorii Patriei)....

Respect!(Mamei!) :osanale:

Matiz albastru cu deflectoare azi la podul constanta in jurul orei 17. Ai stat in spatele meu pana am trecut de pod, apoi ai trecut pe dreapta. Nr ceva cu B 64...

Eu am fost, am salutat cu avarie dar... aglomeratie mare,

salutare

Edited by emi2009

Care esti mai, frate cu mine, baiat de Colentina, cu Tico SX vernil, BxxPIK, cu autocolant si suporti, parcat asta seara pe Masina de Paine vis-a vis de scoala?!? <:-p>

Next day:

L-am identificat cu Member Search... e cookie.