Mircea Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Leganza dark green cu suporti de numar DaewooClub.Ro in zona parcului Izvor in fata la INS. ID please! Link to comment
uskt2005 Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Salutari Breakman "> te-am vazut prea tarziu la Branistea si mai erai si in coloana Link to comment
steph Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Acum 15 minute un tico argintiu cu lamai in geam pe Bulevardul 13 septembrie. Am uitat numarul din pacate. Cele 2 doamne din masina nu mi-au inteles semnele, franele, semnalele, claxoane si nici nu au vrut sa deschida un pic geamul. Link to comment
NFS Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Cele 2 doamne [...] nici nu au vrut sa deschida un pic geamul. Pai si normal, ca doar tu erai unul, dar ele erau singure! Link to comment
BogdanG Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Intalnit azi cu Paul Ferrari, care chiar mai traieste desi nu a mai venit de ceva timp la intalniri "> Link to comment
zalmoxis Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Sâmbătă m-au "salutat" din parcarea Autonet stickerele lui NFS şi ale unui Mati gri metal cu nr. de Vâlcea !!...Săracele maşinuţe cum stăteau ele părăsite pe vântul ăla!!! "> Link to comment
CristiP Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Mati gri metal cu nr. de Vâlcea !! Ar putea fi Stryder !!! matizache argintiu VL-XX-BFW Eu eram Noroc! "> Link to comment
Alezz Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 (edited) Matiz argintiu SE acu 2-3 zile la 13 septembrie.am stat unul langa celalalt primele 2 masini la semafor B-02-FXH parca... Edited February 28, 2007 by Alezz Link to comment
iulia Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Sambata am intalnit un Tico verde, cu numarul CT XX PSF la intersectia de la Tineretului. Eram in spatele lui; i-am dat un flash, dar saracul n-avea cum sa inteleaga ce vrea un Opel de la el . De mentionat ca era grabit tare, a fortat un galben la semafor . Link to comment
CristiP Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Vazut aseara la intrare pe Grivita matiz albastru cu numarul IL-XX-ATN, am dat claxoane si flashuri, nu m-a observat,salutari, care esti? "> Link to comment
BogdanG Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Sambata am intalnit un Tico verde, cu numarul CT XX PSF la intersectia de la Tineretului.Eram in spatele lui; i-am dat un flash, dar saracul n-avea cum sa inteleaga ce vrea un Opel de la el . De mentionat ca era grabit tare, a fortat un galben la semafor . Era Paul Ferrari Link to comment
BogdanG Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Vazut una bucata Abram Burel in Crangasi pe la ora 16, unde te grabeai AB asa tare Link to comment
Senna Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) Reperat ieri in jurul orei 17 pe str Zarii, langa Glendale Studio Cotroceni: Matiz cu autocolant spate stanga, B 78 MIM. Salutam, nu cumva e cel care a fost al Maniakului? Edited March 5, 2007 by Senna Link to comment
Mircea Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Salut @freemind ) Eu eram in matizul rosu flashuitor. Din pacate, la cate autocolante are matizul ala, e foarte greu sa-l distingi pe cel cu DaewooClub.ro Link to comment
Alinutz Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) Vazut azi, pe Calea Bucuresti, pe directia Institut, una bucata Alexino, pe la Rotonda. Claxonat dar nu raspuns (eu eram pe sensul celalalt) ... sunat la mobil si nu a raspuns Edited March 5, 2007 by Alinutz Link to comment
john Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Vazut una bucata Abram Burel in Crangasi pe la ora 16, unde te grabeai AB asa tare Poate isi curata injectoarele pe ascuns Link to comment
alexino Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Vazut azi, pe Calea Bucuresti, pe directia Institut, una bucata Alexino, pe la Rotonda. Claxonat dar nu raspuns (eu eram pe sensul celalalt) ... sunat la mobil si nu a raspuns Let the music play...! Link to comment
NFS Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Reperat ieri in jurul orei 17 pe str Zarii, langa Glendale Studio Cotroceni: Matiz cu autocolant spate stanga, B 78 MIM. Salutam, nu cumva e cel care a fost al Maniakului? Aproape sigur, mai ales ca are si stopurile alea afumate, de care era Maniaku' atit de mandru. Link to comment
Leutzu Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Vazut si salutat azi pe la ora 10.30 una bucata Ami pe bv tineretului... Link to comment
Ami Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 @Leutzu ...Cum adica "una bucata Ami"? Da' cate bucati de Ami sunt pe forumul asta? Salutari si tie! Link to comment
Marynu Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Vazut azi dimineata un Tico verde pe Mihai Bravu ( intre Piata Iancului si Dimitrov), B-55-*** (nu am retinut numarul complet), dat flashuri "> . Autocolantul era pe luneta in dreapta jos. Cine este? Link to comment
Alezz Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Acu 2 zile AWL parcat la Unirii. Acu o zii B-38-CMC pe la Cora Militari s-a uitat la mine de parca l-am injurat...GJ- -LYM parcat pe langa Capatul lui 300 la Chibrit si inca un tico verde parcat pe undeva pe la Panduri acu ateva zile. Link to comment
iulia Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Pe B XX FNC (alias Wizzard) incep sa-l vad din ce mai des in zona pe unde locuiesc eu (vis-a-vis de Polivalenta). Am inpresia ca s-a mutat la vreo draguta. Link to comment
freemind Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 (edited) @mircea Salut @freemind Eu eram in matizul rosu flashuitor.Din pacate, la cate autocolante are matizul ala, e foarte greu sa-l distingi pe cel cu DaewooClub.ro Hahahaha... si eu ma gandeam la un agent de vanzari, facturi neplatite S"> "> Si apropos, Tico verde, "si" cu autocolant DaewooClub, B - XX - UAK, frumusel, zona Turda, pe strada Abrud cred. Seara la 23.30 cand ajung este, la 10.00 cand plec, nu! Am dat search pe forum, de ne gasit... Edited March 7, 2007 by freemind Link to comment
Recommended Posts