CristiP Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 (edited) Vazut aseara la benzinaria Mol de sub podul Grant pe Alinake, claxonat dar degeaba, salutari "> Edited April 3, 2007 by CristiP Link to comment
tkd29 Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Azi dimineatza pe cheiul Dambovitei mai jos de Unirea inatalnit un matiz argintiu..B-xx-MSN o domnisoara blonda la volan..cred ca sa speriat de mine ) Link to comment
zapacitu Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Acu doua zile, pe la 6 seara, vazut matiz albastru pe la manastirea Casin. Identificat ulterior posesor:Closcuta. Salutari . Link to comment
Mircea Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Intalnit azi pe la 2 langa podul baneasa la semafor pe Abramburel. Speriat, salutat, discutat. Salutam si aici. Link to comment
dreaQ Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Vazut azi dimineata pe cheiul dambovitei intre timpuri noi si mihai bravu tico visiniu BxxRTX si mai tarziu aproape de oraselul copiilor (brancoveanu) era Leutzu parcat. Link to comment
_romulus_ Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 M-am intalnit azi, venind de la Brasov, cu un Matiz verde, B99XUX. Salutari, Zalmoxis! "> Link to comment
Alezz Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Cielo argintiu azi langa Herastrau(in afara de al meu) nu mai tin minte numarul dar avea autocolant pe luneta central sus. Link to comment
closchkutza Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Acu doua zile, pe la 6 seara, vazut matiz albastru pe la manastirea Casin.Identificat ulterior posesor:Closcuta. Salutari . Salutari domnu` Zapacitu! Eu nu te-am vazut, unde stateai ascuns Link to comment
freemind Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 @mirceaIeri in zona Aviator popisteanu nubira 1 albastra cu suporti daewooclub, azi pe la arcul de triumf o domnisoara cu un tico visiniu tot cu suporti. Tico visiniu poate @Micuta_Cubaneza, are prinsa la tetiera mascota Ice Age! B xx TIX. Frecventeaza aceea zona... "> Link to comment
Mircea Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Dap, ea era Sambata in zona manastirii casin, matiz argintiu cu autocolant central la luneta, nr cu xWx, dat claxoane, avarii, trecut in fata, in lateral etc., facut asta pana la aeroportul baneasa degeaba... Link to comment
Satori Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Vazut una bucata Epica in Slatina. Prins Epica din urma, salutat hawkeye. Ce inseamna domn'le sa ai masina 'limited', te recunoaste lumea orinde ai fi. ) Link to comment
zalmoxis Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 M-am intalnit azi, venind de la Brasov, cu un Matiz verde, B99XUX. Salutari, Zalmoxis! "> Hristos a-nviat! Salutări acum din Bucureşti!...Nu te am văzut nu te am auzit cine ştie în ce eram absorbit!!!... Link to comment
_romulus_ Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 E, m-ai vazut, ca dupa ce te-am depasit, inainte de Bunesti, ti-am facut semne cu avaria si mi-ai raspuns cu farurile Si inainte de Sighisoara am mers mai incet ca sa ma ajungi din urma si o vreme ai mers in spatele meu, dupa care m-ai depasit. La al doilea semafor ai luat-o la stanga. Acolo ne-am "despartit" )"> Sau chiar nu ai vazut ditamai autocolantul pe masina ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Am vazut un Tico alb in Navodari in a doua zi de Pasti. M-am oprit sa dau buna ziua dar nu am aflat decat ca "Ah, autocolantul l-a pus Marian ca face parte dintr-un club...". Care esti Marian pe aici si te recunosti? Si am mai vazut in aceeasi zi un Matiz alb cu autocolant pe A2 dar i-am uitat numarul. Nu prea cred ca ar fi avut cum sa sesizeze ca a fost depasit de un Espero cu autocolant. Link to comment
mike.omega Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Ba1atu?! A venit la o singura intalnire in CT, avea un tico alb cu nr de Buc Link to comment
Mircea Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Matiz bej cu Bxx PYF, azi pe calea Grivitei. Salutam! Link to comment
JMu Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Si am mai vazut in aceeasi zi un Matiz alb cu autocolant pe A2 dar i-am uitat numarul. Nu prea cred ca ar fi avut cum sa sesizeze ca a fost depasit de un Espero cu autocolant. Ieri, nu? A sesizat... Nu autocolantul, ci numarul. Da' ce dracu' sa mai fac... De fapt nici nu eram sigur ca ai 06 (literele le stiam, de 06 nu eram sigur). Din curiozitate cam cat aveai? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Ba1atu?! A venit la o singura intalnire in CT, avea un tico alb cu nr de Buc Da, cu numar de Bucuresti era. Ieri, nu? A sesizat... Nu autocolantul, ci numarul. Da' ce dracu' sa mai fac... De fapt nici nu eram sigur ca ai 06 (literele le stiam, de 06 nu eram sigur). Din curiozitate cam cat aveai? Cam 180+. Ma gandeam ca esti tu dar tu nu ai numarul la fel ca nickname-ul? Poate nu am vazut eu bine. Ah, e 05 la mine. Link to comment
JMu Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Foarte ciudat... eu am retinut 6... chiar asa am vazut stramb amandoi? (ala e numarul meu). Desigur, de vina ar putea fi diferenta de viteza. Parca prea ciudat sa fi zburat 2 Expero albe pe langa mine cu numar aproape identic. Aproximativ ora 14-14:30? Oricum, salutari. "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Da, la ora aia. Salutari. Se pare ca la viteze mari lumina se comprima. Link to comment
micuta cubaneza Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 ... azi pe la arcul de triumf o domnisoara cu un tico visiniu tot cu suporti. Salutam Salutari Mircea! Iertare daca ai claxonat cumva si n-am raspuns ! "> Sunt foaaaaarte ocupata cu: si-mi place la nebunie! Am TICOzaur !!!! Mor dupa el! Nu l-as da ...! Am primit deja cereri de la vecini si eu nu si nu! Ia frate sa ma uit si eu dupa suportii altora ...vad ca ne scolesc cei de pe forum ca pe viitori paparazzi Link to comment
zalmoxis Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 E, m-ai vazut, ca dupa ce te-am depasit, inainte de Bunesti, ti-am facut semne cu avaria si mi-ai raspuns cu farurile Si inainte de Sighisoara am mers mai incet ca sa ma ajungi din urma si o vreme ai mers in spatele meu, dupa care m-ai depasit. La al doilea semafor ai luat-o la stanga. Acolo ne-am "despartit" )"> Sau chiar nu ai vazut ditamai autocolantul pe masina ? Aha mi a soptit a mea ca "e unu intr-o dunga care-mi face cu mana" exact cand viram stanga sa intru in Sighisoara... N-am apucat sa te vad dar m - am gandit ca o fi vreun Wooist... Vazusem Cielo si mi-am imaginat ca trebui sa fii cu autocolant si NU, nu am vazut autocolantul pe masina ta !!!...La Bunesti am crezut ca ai facut semn cu avariile sa mi multumesti ca te am lasat sa depasesti!... "> Link to comment
Mircea Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Salutari Mircea! Iertare daca ai claxonat cumva si n-am raspuns ! Sunt foaaaaarte ocupata cu: si-mi place la nebunie! Am TICOzaur Mor dupa el! Nu l-as da ...! Am primit deja cereri de la vecini si eu nu si nu! Ia frate sa ma uit si eu dupa suportii altora ...vad ca ne scolesc cei de pe forum ca pe viitori paparazzi Ia uite cate semne am eu pe masina )"> Link to comment
micuta cubaneza Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 (edited) nus' de ce nu vad ce ai postat, da' las' ca o sa le vad live >- Sa-ti traiasca masina si s-o conduci sanatos! Edited April 10, 2007 by micuta cubaneza Link to comment
hawkeye Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Vazut una bucata Epica in Slatina. Prins Epica din urma, salutat hawkeye. Ce inseamna domn'le sa ai masina 'limited', te recunoaste lumea orinde ai fi. ) Pai da, ca mergeam eu linistit pe DN-ul care ar vrea sa fie European si vad in spate o pereche de xenoane pe un kalos albastru. Banuind cine este am bagat avarii, primit flash inapoi. Banuiala confirmata Link to comment
Recommended Posts