Marius* Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Asta seara la ora 22.10 pe Calea Bucuresti din Craiova un Matiz rosu nr. B-xx-CIL cu autocolantul pe luneta in partea stanga lipit vertical. Se indrepta spre iesirea din oras spre Timisoara cred... Salutare si Drum Bun !!! "> Link to comment
zapacitu Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 In fata la Bancpost Floreasca un Kalos hatch argintiu cu suporti si autocolant. Si cu scaunel de baby in spate Numar de leasing si un capac pe stanga fata facut ferfenita Ceva timp mai tarziu, tico vernil cu FUJ. Salutam! Nevasta-mea. V-am zis ca la noi e democratie, eu cu Matizu', ea cu Kalosu'. Capacul ala e tot opera ei . Link to comment
Mircea Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Ieri pe la 13,30 pe DN1 Matiz verde cu HVV, depasit, claxonat, bagat avarii, dar se pare ca degeaba Link to comment
EM!L Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Ieri zona Podului Grant, orele 17:45 vazut Chevrolet Kalos albastru cu suporti ChevroletClub.ro. Numere de leasing nu mai retin... salutam pe aceasta cale! Link to comment
MariusZMC Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 (edited) Vad in fiecare zi un Matiz argintiu B 25 JBA(sau JBK) parcat la mine pe strada. Care esti? Edited April 24, 2007 by MariusZMC Link to comment
iulia Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 (edited) Aseara pe la 19 m-am intalnit pe langa Palatul Copiilor cu un Matiz argintiu cu autocolant - nr DJ XX WSW. I-am dat flash, dar ma asteptam sa nu percuteze ). Cine e? Edited April 25, 2007 by iulia Link to comment
Dj_Dark Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 (edited) Azi pe la 18, intr-o intersectie LINa, de pe bdul Bucurestii Noi, m-am intalnit cu o masina cu forme LINe si fluide, echipata regulamentar cu autocolant si suportiGhici ciuperca cine DJ Dark era ) Oprit la semafor, discutat un pic, salutat. Ai uitat sa specifici " si destul de jegoasa" . Tocmai scapasem de la munca si eram zombie, mai mult chat data viitoare. Bafta! Ps: Vazut matiz cu autocolant parcat regulamentar langa statia de metrou Stefan ce Mare acum cateva zile, din pacate nu am retinut numarul, nici culoarea prea bine, oricum salutam! Edited April 25, 2007 by Dj_Dark Link to comment
Mircea Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 In loc de jegoasa ar fi mers " sLINoasa" Link to comment
Dj_Dark Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Intr-adevar, si acum este si mai rau Link to comment
florin_pch Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 In sfarsit, dupa mult timp de umblat cu autocolantul degeaba, vazut si salutat astazi pe Valea Lunga (Iuliu Maniu) pe MariusZMC. Sau cel putin asa cred Link to comment
MariusZMC Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Da, eu eram. Salutari! "> Link to comment
nonel Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 (edited) Vazut ieri pe la ora 19 - 00 in zona 13 Septembrie -Prosper Kalos rosu B-xxxx9. Salutam pe aceasta cale si ai grija cum intorci in intersectie Edited April 26, 2007 by Mircea Link to comment
hawkeye Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Viitoarea "doamna hawkeye", ca sa zic asa. )"> Link to comment
CristiP Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Intalnit si salutat azi dimineata pe @closchkutza, salutari inca odata "> fftopic: Ne intrebam amandoi de ce era aglomeratie mare pe Ion Mihalache in sensul dinspre 1 Mai dupa piata Domenii , avuese loc un accident, am vazut doar o motocicleta pe jos. P.S. a iesit bine masina! Link to comment
closchkutza Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Salutari si de la mine din nou. fftopic: Nici nu stii cat mi-am ros unghiile pana am vazut-o . Link to comment
LYM Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Azi, pe la 12.30, in Pta. Victoriei, am intalnit incinta acustica (nume de cod C4) a lui Peste. Claxonat, salutat, el nimic ... Link to comment
Alinutz Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Aseara pe la 19 m-am intalnit pe langa Palatul Copiilor cu un Matiz argintiu cu autocolant - nr DJ XX WSW. [..] Cine e? Daca nu ma insel, este SMSorin ... Iar in alta ordine de idei, vazut una bucata Perfidus pe directia Institut Electro, prin dreptul OMV-ului ... claxonat dar n-a auzit (eu eram pe celalalt sens). Pe la ora 10 jumatate de dim Link to comment
Mircea Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 B xx NYN , cielo argintiu, azi pe Theodor Pallady. Intalnit, uimit, lamurit, vorbit ) Link to comment
Senna Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Azi de dimineatza, aproape de ora 9, reperat una bucata bebelushu, aflat in tranzit pe strada unde locuiesc. Eu eram la warm-up. Salutari "> Link to comment
bebelushu Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 (edited) Salut. "> Ma grabeam sa ajung la munca si nu aveam timp sa schimb doua vorbe, deja eram in intarziere. Ieri vazut pe freemind la boutique cu haionul de la hatch deschis, am claxonat, dar a cedat nervos claxonul si nu s-a auzit nimic. Te salut si pe tine cu aceasta ocazie. "> Edited April 27, 2007 by bebelushu Link to comment
iulia Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Aseara pe la 19 intalnit B XX DIC pe calea Victoriei (a facut stanga spre Universitate). Dat flash ) Link to comment
freemind Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 (edited) @bebelushu Ieri vazut pe freemind la boutique cu haionul de la hatch deschis, am claxonat, dar a cedat nervos claxonul si nu s-a auzit nimic. Te salut si pe tine cu aceasta ocazie. "> am crezut in prima faza ca eu am cedat nervos... Salutam, poate data viitoare iti merge claxonul... Edited April 27, 2007 by freemind Link to comment
LYM Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Intalnit asta seara in Carrefour Cielo B-XX-WLW (parca). Eram a 2a masina in spate; dat flashuri dar nimic. Din cate am vazut erau 2 fete in masina, care sunteti ? Link to comment
laurentziu83 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Matiz gri IS XX MEL azi dimineata pe la 11 in spate la corpul B la Cuza, in Iasi. Care esti? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Intalnit Dj_Dark pe A2 in drum spre mare. Verficat acceleratia la viteze mari intre diferite modele de motorizari la Espero, asta pana cand s-a bagat o berlina in depasire in fata noastra. Link to comment
Recommended Posts