Mircea Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Nu, nu eram eu. Bine ca nu i-ai luat fata. ) Atunci care erai cu Espero Alb si suporti DaewooClub? N-aveam cum sa-i iau fata ca eram pe contrasens Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Ori incurci tu Grivita cu alta strada, ori pot sa iti fac o recomandare pentru un alt oftalmolog. Link to comment
Mircea Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Nu incurc! Calea Grivitei, de la RAR Grivita catre Biroul Constatari accidente usoare. A, si masina era curata )"> Edited May 23, 2007 by Mircea Link to comment
Satori Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 N-aveam cum sa-i iau fata ca eram pe contrasens Incearca. Cu siguranta o sa te observe! Link to comment
Gica Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Multe masini incriptionate cu daewooclub.ro zarite de ochiul meu ici-colo prin traficul Bucurestean in ultima vreme, insa mi-a atras atentia un Lacetti sedan de o culoare mai aparte, verde deschis, cu numar de leasing format din 4 cifre (doar) si instriptionat cu "chevroletclub.ro", ceea ce recunosc e prima oara cand vad in trafic acest colant. Am fost chiar in spatele lui pe Calea Floreasca dupa Urgenta, dar a tras repede pe dreapta. Edited May 23, 2007 by Gica Link to comment
Mircea Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Aha, vezi Zmeule ca vad bine? Salutam Madalin ! Gica, este Georgexxxx - unde xxx e nr de leasing. S-a mai scris de el pe aici. Link to comment
hohaele Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Azi am vazut la complexul Unirii,pe strada Unirii,zona faleza nord,Constanta,un Ticolino de Bucuresti cu nr.B54XKM,care avea autocolant cu sigla forumului nostru,il salut si distractie placuta pe litoral.Cu stima Hohaele. Link to comment
Mircea Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Care esti cu Tico Verde cu roof-rack, B47SIJ la doi pasi de masina mea fara sa dai un semn de viata ? Link to comment
Venom Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 In timisoara pot gasi autocolant? Si daca da, unde? Link to comment
Mircea Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Cauta-l pe userul Adenepenthe. Are/avea el. Daca nu, ia legatura cu mine. Link to comment
EM!L Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Salutari DJ-77-COK! Vazut acum vreo 3 ore jumate in fata D&D'ului din 1Mai, din fata Spit. Nr.1 "> Link to comment
dreaQ Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 In calvarul de pe Cal. Vacaresti Tico (verde parca) BXX SIJ cu autocolant pe luneta si pe portbagajul...aerian Link to comment
Mircea Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 E acelasi care era sambata la mine pe strada Si eu sunt curios cine este... Link to comment
NFS Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Veniti la intalniri si-l veti cunoaste. Link to comment
Mircea Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Bine ca esti tu ''jmecher'' Si ai baiat mare Iti permiti... Link to comment
dreaQ Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited) E acelasi care era sambata la mine pe strada Si eu sunt curios cine este... Am vazut ca l-ai prins la painball. E Ticozaurus Edited May 28, 2007 by dreaQ Link to comment
hawkeye Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Azi-dimineata la Carrefour Orhideea spre Giulesti un Matiz rosu cu suporti de numar, fara autocolant. Am claxonat, avarii, nimic. A facut dreapta pe Plevnei, eu stanga pe Giulesti. Link to comment
Miste_R Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Acum cateva zile un "ticalos" cu autocolant, nr LOL ,pe bd Lacul Tei spre Doamna Ghica.. Link to comment
NFS Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 ...Matiz rosu cu suporti de numar, fara autocolant... L-am vazut si eu pe o straduta pe linga Mall Vitan... am crezut ca n-am vazut bine suportul. Link to comment
zbardoiul Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Vazut azi Matizache culoare ca al meu pe sos.Tunari nr B-20-SJI , avea autocolantul pe luneta >- Link to comment
hawkeye Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 L-am vazut si eu pe o straduta pe linga Mall Vitan... am crezut ca n-am vazut bine suportul. Poate masina a fost vanduta, decolantata si suportul de numere a ramas acolo. In afara de noi, nu stiu cine isi mai schimba suportii de numere de buna voie si nesilit de cei de la service Link to comment
Gamerul Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Azi am vazut in Ploiesti un Cielo albastru B-xx-ZYX sau B-xx-ZXY ? Salutari ! "> Link to comment
Alinutz Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 In drum spre voineasa, un Matiz cu nr de PH si autocolant pe luneta stg ! Salutare (eu Lacetti-ul negru care te-a depasit) Link to comment
guru Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Am intalnit pe la Ciuperca un Matiz galben, taxi, cu autocolant. Facut flashuri, semne - la volan era un nene in varsta, care se uita ciudat la mine, asa ca l-am lasat Ma intalnii si cu Lexu in trafic - multam pentru sticla de apa minerala! "> Link to comment
Recommended Posts