Zmeul cel rau Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Seat Cordoba (parca) prin Matasari cu insemnul de Seat dat jos si inlocuit cu "Daewoo" si bineinteles cu autocolant? Cine se recunoaste? Link to comment
Alinutz Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Vazut si SPERIAT (da da, cu litere mari) una bucata alexino azi, undeva prin centru. Sper ca ti-a trecut speriertura )"> Link to comment
bebelushu Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Vazut ieri pe la ora 14.00 Tico alb B-xx-TOE prin Neptun. Salutari. Link to comment
andrew Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Seat Cordoba (parca) prin Matasari cu insemnul de Seat dat jos si inlocuit cu "Daewoo" si bineinteles cu autocolant? Cine se recunoaste? Daca era negru l-am vazut si eu in Vama week-end-ul trecut, dar nu am observat vreun autocolant. Salutam! Link to comment
BGeo Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Un Matiz alb, B-xx-ZNR, autocolant daewoo, rondul George Cosbuc, ora 11:20, foarte preocupat si nervos sa-i ia fata unei Nove Chiar m-am amuzat cat de insistent a fost, pana la urma a reusit... probabil il enervase in prelalabil cu ceva... Link to comment
dreaQ Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Kalos bleu pe Mihai Bravu bxxTWO salutam... "> Link to comment
Leutzu Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Vazut una bucata tico cu nr b-72-mfl prin pipera pe undeva (jn fata la reprezentanta daihatsu). Link to comment
mike.omega Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Tocmai ce-am vazut( era 12:20 acum e 12:45) un tico alb, cu autocolant pe luneta, sus in mijloc. B XX XKN sau ceva de genu parca. Era incarcat cu multe persoane si abia iesise din CT spre Ovidiu. Eu am trecut cam repede si abia i-am vazut numarul Link to comment
andrew Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Am vazut aseara pe A2(de vreo doua ori) B-xx-SSC parca. Fugea de Bucuresti cred Salutam si aici. Link to comment
CristiP Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Azi pe la orele 13:00 in parcarea subterana de la Cora Lujerului vazut matiz argintiu B-XX-XEW , salutari "> care esti? Link to comment
Satori Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Am vazut aseara pe A2(de vreo doua ori) B-xx-SSC parca. Fugea de Bucuresti cred Salutam si aici. Fosta masina a lui SSorin, actuala masina a lui Strumfuadi Link to comment
NFS Posted June 30, 2007 Author Share Posted June 30, 2007 (edited) Tico verde inchis pe MIhai Bravu, vineri spre prinz, autocolant pe luneta sus central, numar ceva cu VVT sau VVN, si blondutza la volan. Am salutat-o din viteza, dar s-a uitat crunt... probabil a crezut c-o atentionez de ceva. Edited June 30, 2007 by NFS Link to comment
mike.omega Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 (edited) Aseara pe la 10:00-10:30, un matiz E argintiu, CT 12 BCV, sau ceva de genu, cu autocolant pe mijlocul lunetei, sus. Era un tip carunt la volan plus alte persoane in masina. Cine esti straine?! PS: Avand in vedere ca l-am claxonat cu masina de coafeze nu m-am asteptat la un feedback prea bun dar speram sa lase geamu jos sa-l intreb ce-i cu el Edited July 1, 2007 by mike.omega Link to comment
nic_otava Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Vazut una bucata tico cu nr b-72-mfl prin pipera pe undeva (jn fata la reprezentanta daihatsu). Salutari Leutzu! Eu eram si incercam sa muncesc. Spor Link to comment
NFS Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Intalnit azi, duminica, la intersectia Calea Victoriei cu Ion Campineanu, matiz rosu, fara autocolant sau suporti, dar cu nr: B 54 DWC !!! O fi de-al nostru? Link to comment
Scoop Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Vazut prin bucuresti, matiz galben SE cu bara spate lovita (nu mai retin numaru) era o domnisoara la volan salutari parea cunoscuta oricum Link to comment
bebelushu Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Azi pe la orele 13:00 in parcarea subterana de la Cora Lujerului vazut matiz argintiu B-XX-XEW , salutari "> care esti? Salut eu eram. "> Link to comment
Albinuta Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Vazut In parcare la Mitropolie un matiz galben (highway yellow ) cu NFS se recunoaste cineva ? Saptamana trecuta. Link to comment
zalmoxis Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Vazut prin bucuresti, matiz galben SE cu bara spate lovita (nu mai retin numaru) era o domnisoara la volan salutari parea cunoscuta oricum Cred ca e fosta galbioara a Ilenei!....Am vazut-o si eu !Pe spate nici nu mai avea numar!... Link to comment
Mircea Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Pai trebuie sa aiba un autocolant mare pe bara spate parca. Eu cu actuala posesoare al fostului matiz al Ilenei am avut si un incident pe sosea, soferita respectiva neavand tangente cu maneta de semnalizarea, asigurare la schimbarea directiei de mers & other stuff d'astea de-ale soferiei Link to comment
zalmoxis Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Avea unul chiar pe banda neagra de pe bara ...pozitionat central... Link to comment
Mircea Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ala este, Papadia, a incaput pe niste maini... Link to comment
ileana Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Stiu ca era incepatoare, dar am sperat sa mai invete si ea in timp cate ceva Link to comment
Scoop Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 cand am vzt-o eram pe jos si ea se mai farda putin , autocolantu era pe bucatica neagra de pe bara spate Link to comment
Recommended Posts