Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

Seat Cordoba (parca) prin Matasari cu insemnul de Seat dat jos si inlocuit cu "Daewoo" si bineinteles cu autocolant? Cine se recunoaste?

Daca era negru l-am vazut si eu in Vama week-end-ul trecut, dar nu am observat vreun autocolant.

Salutam!

Un Matiz alb, B-xx-ZNR, autocolant daewoo, rondul George Cosbuc, ora 11:20, foarte preocupat si nervos sa-i ia fata unei Nove :D

Chiar m-am amuzat cat de insistent a fost, pana la urma a reusit... probabil il enervase in prelalabil cu ceva...

Tocmai ce-am vazut( era 12:20 acum e 12:45) un tico alb, cu autocolant pe luneta, sus in mijloc. B XX XKN sau ceva de genu parca. Era incarcat cu multe persoane si abia iesise din CT spre Ovidiu. Eu am trecut cam repede si abia i-am vazut numarul :redface:

Am vazut aseara pe A2(de vreo doua ori) B-xx-SSC parca. Fugea de Bucuresti cred :lavolan:

Salutam si aici.

Fosta masina a lui SSorin, actuala masina a lui Strumfuadi :)

Tico verde inchis pe MIhai Bravu, vineri spre prinz, autocolant pe luneta sus central, numar ceva cu VVT sau VVN, si blondutza la volan. Am salutat-o din viteza, dar s-a uitat crunt... probabil a crezut c-o atentionez de ceva.

Edited by NFS

Aseara pe la 10:00-10:30, un matiz E argintiu, CT 12 BCV, sau ceva de genu, cu autocolant pe mijlocul lunetei, sus. Era un tip carunt la volan plus alte persoane in masina. Cine esti straine?!

PS: Avand in vedere ca l-am claxonat cu masina de coafeze nu m-am asteptat la un feedback prea bun dar speram sa lase geamu jos sa-l intreb ce-i cu el :mrgreen:

Edited by mike.omega

Intalnit azi, duminica, la intersectia Calea Victoriei cu Ion Campineanu, matiz rosu, fara autocolant sau suporti, dar cu nr: B 54 DWC !!! O fi de-al nostru?

Vazut prin bucuresti, matiz galben SE cu bara spate lovita (nu mai retin numaru) era o domnisoara la volan salutari parea cunoscuta oricum

Vazut prin bucuresti, matiz galben SE cu bara spate lovita (nu mai retin numaru) era o domnisoara la volan salutari parea cunoscuta oricum

Cred ca e fosta galbioara a Ilenei!....Am vazut-o si eu !Pe spate nici nu mai avea numar!...

Pai trebuie sa aiba un autocolant mare pe bara spate parca. Eu cu actuala posesoare al fostului matiz al Ilenei am avut si un incident pe sosea, soferita respectiva neavand tangente cu maneta de semnalizarea, asigurare la schimbarea directiei de mers & other stuff d'astea de-ale soferiei :-W