steph Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 In seara asta am dat peste matizul lui ct 86 kel in drum spre CT. Salutari si pe aceasta cale. Link to comment
Mircea Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Pe la 18 30 eu l-am intalnit pe centura, intre otopeni si tunari Salutam, l-am vazut tarziu! Link to comment
Mircea Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Stimate Emi, se poate? Treci pe la mine pe strada, mananci la pizza romana, parchezi in cartierul meu si nu dai un semn? Nu se face maestre, nu se face Salutam! Link to comment
user Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Azi-dimineata la Carrefour Orhideea spre Giulesti un Matiz rosu cu suporti de numar, fara autocolant. Am claxonat, avarii, nimic. A facut dreapta pe Plevnei, eu stanga pe Giulesti. Abia acum am vazut post-ul. Avea si proiectoare de ceata poloneze? Link to comment
elprypas Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Azi pe Bdul Garii venea din spate foarte furios si grabit intersectia cu Bdul Harmanului un Espero visiniu BV 30 SSS facand din faruri si claxonand, am crezut ca nu are loc de mine dar s-a dovedit a fi un membru, Salutam pe aceasta cale si poate ma ajuta cineva sa il identific Link to comment
LYM Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Vazut asta seara pe Ion Mihalache una bucata AMI. Claxonat in draci dar era concentrata rau de tot cu parcarea "> PS: Zmeu - masina din atach e a ta sau am confundat-o eu ? Link to comment
laurentziu83 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Ai si uitat ce numar de inmatriculare are Zmeu? Nu, nu e. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Si, in plus, asta e mai mic decat mine cu un an. Link to comment
LYM Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Oh, my bad Erau 2 pusti cu ea si ii auzeam ca trebuie sa mearga la Udriste sa faca actele si m-am gandit ca ai vandut-o or something, mai ales ca nu mai avea autocolant Link to comment
pixelconscious Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Vazut ieri un Matiz XXL prin Militari. Cu ocazia asta am aflat si cum poti sa faci dreapta de pe banda a 3-a, totul in doar 20 de metri. Hai eliberare! Link to comment
Juliaen Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Azi pe Bdul Garii venea din spate foarte furios si grabit intersectia cu Bdul Harmanului un Espero visiniu BV 30 SSS facand din faruri si claxonand, am crezut ca nu are loc de mine dar s-a dovedit a fi un membru, Salutam pe aceasta cale si poate ma ajuta cineva sa il identific E 5orin, colegul meu de munca. Link to comment
CristiP Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 (edited) Azi dimineata pe Ion Mihalache intalnit kalos albastru cu suporti chevroletclub, B-XX-WKM, sa fie oare Satori? Salutari! "> Edited August 27, 2007 by CristiP Link to comment
zeneseu Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Azi dimineata pe Ion Mihalache intalnit kalos albastru cu suporti chevroletclub, B-XX-WKM, sa fie oare Satori? Salutari! "> Satori si-a vandut masina. Din cate am inteles noul proprietar ar fi intrat si el in club. Asa ca salutarile sunt binevenite si pentru el (banuiesc ) Link to comment
elprypas Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 La Constanta in statiunea Mamaia un Espero Visiniu cu nr de inmatriculare B 48 GWI.I`am ridicat stergatorul din stanga. Salutam pe aceasta cale! Link to comment
SMS Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 (edited) Salutari pentru B xx DIC - Matiz (alb sau gri - parca o culoare deschisa, daca nu ma insel), azi prin IKEA. L-am observat ca avea 3 ceasuri montate pe stalpul din stanga. Cine e? Sunt toate 3 functionale? Edited August 27, 2007 by SMS Link to comment
CristiP Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Vazut asta seara pe la orele 21:00 pe Stryder, colegu' aveai cumva statie la Drumetul pentru ca erai parcat in statia de autobuz )"> adevarul este ca nu parasise autovehiculul Link to comment
Jinx Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Azi dimineata pe Ion Mihalache intalnit kalos albastru cu suporti chevroletclub, B-XX-WKM, sa fie oare Satori? Salutari! "> eu eram.. salutari mie nu te-am vazut in cazul in care mi-ai dat flashuri Link to comment
EM!L Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Salutari lexu`. Vazut azi-dimineata pe la 10:15 la stopuri la Spit. 1 . Eu mergeam spre Ciuperca tu ai facut stanga spre Medicina Veche! "> Link to comment
Chip Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 (edited) Vazut azi pe splai -in dreptu' Tribunalului- megane variant, culoare albastru inchis, B-xx-BFL (cu autocolant dwooc.ro in dotare) . Salutari aici, ca n-am apucat sa-ti dau flashuri... Edited August 28, 2007 by Chip Link to comment
laurentziu83 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Una bucata Andrew astepta cuminte (primul la stop) sa intre la Carrefour Constanta duminica seara pe la 7. Salutam. Link to comment
EM!L Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Salutari Perfidus! Ti-am vazut masina acum vreo 45 min, in parcarea dealerului Daewoo de pe Calea Bucuresti (langa RAT Craiova). "> Link to comment
stryder Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Vazut asta seara pe la orele 21:00 pe Stryder, colegu' aveai cumva statie la Drumetul pentru ca erai parcat in statia de autobuz )"> adevarul este ca nu parasise autovehiculul Mda, oprisem sa cumpar niste flori pt. cineva Noroc Link to comment
EM!L Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Salutari Lao! Joi seara, pe la 21:00, ti-am vazut masina in Craiova, pe langa English Parc! "> Link to comment
Mircea Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 MAtiz rosu, echipat corect, autocolant+suporti, in Mamaia, zona La butoaie, parcat. Numar de capitala, ceva cu W. Salutam! Link to comment
Mike1 Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) Posibil sa fi fost tatal meu, ar trebui sa-si incheie concediul pe litoral zilele astea Are autocolant daewoo si suporti chevrolet. Edited September 1, 2007 by Mike1 Link to comment
Recommended Posts