stryder Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Azi de dimineata, pe Magheru, Kalos albastr B-14-TWO. Am dat un claxon dar nu cred ca ai observat...noroc "> Link to comment
bebelushu Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Era abramburelu. fftopic: PS. El raspunde de la 3 claxoane in sus. Link to comment
Mircea Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Aseara cand veneam de la intalnire, pe Kiseleff am prins-o din urma pe Vijelia. Am pierdut-o apoi pana la Jiului , ca eu eram cu sirena in masina (Steff) Link to comment
laurentziu83 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Era abramburelu. fftopic: PS. El raspunde de la 3 claxoane in sus. Unu' lung si doua scurte. Edited September 14, 2007 by laurentziu83 Link to comment
iulia Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Azi de dimineata, pe Magheru, Kalos albastr B-14-TWO. Am dat un claxon dar nu cred ca ai observat...noroc "> Si tu??? Pai atunci inseamna ca si noi 2 ne-am intalnit undeva pe drumul asta Sa-l vedeti pe Abramburel ce "greu" se lasa - e total rupt de lume, insensibil la toti si la toate Azi am trecut pe langa el in viteza la Statuia aviatorilor - el se bagase pe banda din stanga si ramasese in spatele unora care chiar faceau stanga. Trec de intersectie, raman pe banda 2 - pe banda 3 erau mai putine masini, ma gandesc ca trece si ma vede. Aiurea. Trece pe langa mine, dau flash, nimic. Se opreste in fata mea la 3 metri (toti stationati la Piata Aviatorilor, urmand sa facem stanga spre Baneasa). Se pun masinile in miscare, banda mea merge mai repede, ajung paralel cu el (in timpul asta facand toti la stanga), claxoane (vreo 3), flashuri, nimic. Am renuntat ca deja devenea ciudat pentru ceilalti participanti la trafic ). Link to comment
EM!L Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Salutari Razor. Vazut azi pe la 18:15 faceai stanga de pe Pascani pe N. Titulescu spre centru. "> Link to comment
hawkeye Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Intalnit mai devreme la Eroilor un BIO-Matiz albastru. M-am bagat in fata, avarii dar nu am obtinu decat o privire lunga si intrebatoare PS: Cred ca avea latime la cauciuc minim 195, era tare ciudat. Link to comment
Alezz Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Matiz maro B-20-SJI parca cu un barbos somnoros la volan vazut acu 2 zile dupa Lujerului spre BDT Vest nu prea am bagat de seama ca nu il cunosc Link to comment
EM!L Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Vazut acum 15 min Tiboasca pe N.Titulescu. "> Blituri, claxoane... nu m-ai vazut, vorbeai la telefon! Link to comment
nonel Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Vazut azi in jur de ora 15 pe strada Telita un Matiz verde cyber cu autocolant si numarul B-85 si nu mai tin minte. Salutam pe aceasta cale daca citesti aici. Link to comment
tolin Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Rubrica aceasta nu se mai inchide ? A posta in public ca: l-am vazut X, in ziua Z, la ora H, pe strada Y, poate fi cel mai mare deserviciu pe care-l puteti face cuiva ! Link to comment
nonel Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) fftopic: Te simti cu musca pe caciula cumva? Sa sti ca ma intereseaza nu ca nu as avea ce posta. Edited September 24, 2007 by nonel Link to comment
NFS Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Rubrica aceasta nu se mai inchide ? A posta in public ca: l-am vazut X, in ziua Z, la ora H, pe strada Y, poate fi cel mai mare deserviciu pe care-l puteti face cuiva ! Daca recititi primul post de pe acest topic, veti vedea si care era ideea lui initiala! Link to comment
tolin Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ... Te simti cu musca pe caciula cumva? Te intereseaza sau nu aveai ce posta ? Link to comment
ileana Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 fftopic: Dar al doilea post l-ati recitit? Cata clarviziune! Link to comment
LYM Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Atata timp cat majoritatea ne intalnim in Bucuresti (si nu ne deranjeaza sa postam aici), iar tu esti din provincie, nu vad care este problema Link to comment
Alezz Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 E o tara libera,cine vrea posteaza cine nu,nu.Nu am nimic impotriva sa fiu vaz in buc la volan la orice ora . Link to comment
tolin Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ... iar tu esti din provincie, nu vad care este problema ... Ce sa inteleg din raspunsul acesta, ca in provincie se gandeste mai mult sau ca irationalitatea s-a nascut in Capitala ? Link to comment
Satori Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ba sa avem pardon. Nu s-a nascut, s-a dezvoltat Link to comment
Leutzu Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Tolin no offence dar abia dupa 3 ani a inceput sa te deranjeze topicul asta??? Poate sunt si eu curios cine era ala de m-a claxonat acum 2 zile in trafic cu un autocoland DWC pe luneta...care e totusi problema ta cu acest topic??? Esti deja prea absurd...si nu imi pasa de warn-ul pe care il voi lua pentru "atac la persoana" pentru ca stiu ca asa se procedeaza, cum cineva isi spune parerea impotriva unui moderator cum si-o incaseaza, dar asa e viata nedreaptaa... Link to comment
LYM Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 (edited) Ce sa inteleg din raspunsul acesta, ca in provincie se gandeste mai mult sau ca irationalitatea s-a nascut in Capitala ? tolin, no offence omule dar te comporti ca o femeie care cauta cearta Edited September 25, 2007 by LYM Link to comment
laurentziu83 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 (edited) La urma urmei, este alegerea fiecaruia de a lipi sau nu autocolantul pe masina. Din varii motive, nu am lipit autocolant pe dacia tatalui meu, de exemplu. Si cum "no sex, no money" n-ai autocolant, nu te vede nimeni in trafic. Si gata. Chiar acesta este si scopul autocolantului, de a ne recunoaste intre noi si de a ne saluta. Atata timp cat tine de forum, este si foarte logic sa apara remarci de genul "l-am vazut pe cutare dupa autocolant". In plus, unii dintre noi avem si numarul de inmatriculare la profil. Daca ma vede cineva dupa numarul de inmatriculare si posteaza aici, nu e vina lui ca m-a vazut, e vina mea ca am pus numarul public. Asa ca... In 3 ani de zile de cand exista acest topic nu s-a inregistrat nici o plangere cu privire la postarile de aici. In caz ca cineva se sesizeaza, nu este nici o problema in apasa butonul report si a cere stergerea respectivului mesaj. Si gata. Desi, daca esti "STEALTH" pe forum (fara autocolant, suport de numere, numar de inmatriculare postat public, topic la "Masina mea", etc), sansele de a fi recunoscut in trafic sunt minime. As putea trece de 1000 de ori pe langa anumiti membri din tara (nu dau nume, sa nu se supere ca ii aduc in context) ce nu au aproape nici o informatie despre masina lor. A fost alegerea lor si cu asta basta. La noi in Galati deja ne vedem cu totii mult prea des ca sa mai postam aici (in medie odata la 2 zile), nici nu ne mai complicam. Edited September 25, 2007 by laurentziu83 Link to comment
freemind Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Intalnit azi la Piata Chibrit Matiz rosu, THY, Mircea? Salutat discret, sper sa nu spuna pe aici ca eram cu o bruneta in creapta ca ma omoara Micuta. In Baneasa, duceam bruneta acasa,vazut parcat Tico Alb cu autocolant pe luneta, B xx UYV, care esti? [/quo Eu am rezolvat problema Link to comment
tolin Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ...Tolin no offence dar abia dupa 3 ani a inceput sa te deranjeze topicul asta???... @Leutzu > citeste postarea #306 din 17.05.2006, cea #419 din 20.06.2006 si probabil, ca mai exista. In privinta moderarii si avertismentelor, cand faci vreo referire la mine, sa dai si exemplul, altfel, e gratuit. @LYM > asa-i numesti tu pe cei care au o parerea diferita fata de-a ta ? In loc sa faci referinta la idee (apelul meu era la ratiune, nu la sentimente), tu ai sarit direct la caciula si acum ma acuzi de de cearta ? Am gresit ca am facut un apel la ratiune, din raspunsurile unora vad doar lipsa ei. Link to comment
Recommended Posts