Jinx Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Vazut si salutat astazi pe Teiul Doamnei B XX EAP matiz vernil Vazut Vaxxi parcat pe langa foisor Link to comment
CristiP Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Vazut azi dimineata (08:25) pe Splai, in dreptul Facultatii de Medicina Veterinara, una bucata cielo argintiu B-28-UBW, claxonat dar degeaba , oricum salutari "> ! Link to comment
Jinx Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Vazut din nou si salutat Dj_Dark azi dimineata! Link to comment
Dj_Dark Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 M-am gandit eu ca esti tu... Dar te-am pierdut pe urma ce sa intamplat? Ca veneai lansat rau. Link to comment
Jinx Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Off topic. Am un traseu smecher ca sa evit tot stefan cel mare. Merg pe mihai bravu doar intre baba novac si la iesirea din pasaj de la muncii fac stanga pe tepes si pe urma Agricultorilor pache.. mosilor.. eminescu dorobanti mincu mihalache.. Fac de la mine din Nic Grigorescu pana la 1mai pe expozitiei cam 50-60 de min in zilele aglomerate si 30-40 in dimineti fericite In traseu sunt incluse multe alei inguste.Dar tot e ok, altfel as face 2 ore constant. Asta e motivul pt care m-ai pierdut. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Offtopic: Recomandare: de pe agricultorilor ia-o inainte pe Matasari, stanga pe Ferdinand, si exact inainte de Foisor faci dreapta pe straduta de acolo dupa care stanga din nou (prin spatele spitalului de picioare rupte - suntezi un semafor) si iesi in Traian dupa care tot inainte - Mosilor, Eminescu. Ai putea sa nu faci stanga sa iesi pe Traian ci sa te duci pe straduta aia drept inainte pana la Mosilor dar acolo se poate face o mica aglomeratie si nu iesi prea usor. Link to comment
Jinx Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 (edited) tot off topic. Dap exact asa fac, dar mi-era lene sa insir toate strazile. Doar ca ca de pe ferdinand nu ajung la strada de care zici tu, fac dreapta la acel "rond" pe str horei dupa care fac stanga si cu un mic ocol ies fix la pizza hut pe mosilor la acea gatuiala de care ziceai tu. Seara recomand celor care merg spre zona dristor sa incerce sa de pe stefan cel mare sa faca dreapta pe polona si sa taie tot centrul pe la gradina icoanei si sa iasa la armeneasca dupa care e o strada geniala numita plantelor care da oarecum in matei basarab, si de pe matei basarab sa faca dreapta pe Telejean.. E f liber si ajungi undeva in calea calarasi si mai departe se poate iesi f simplu pe Str Dristorului. Castigi aproape 20 de min cu traseul asta For any other tips mai intrebati-ma ca stiu o gramada de trasee si daca sunt sau nu aglomerate.. e un fel de hobby Edited November 29, 2007 by Jinx Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Alt offtopic: Strada Plantelor nu se afla in Bucuresti, nu se poate afla in Bucuresti, pare din alta lume. Ma intreb daca locuieste cineva acolo. Totul are alta viteza pe strada Plantelor. Poate splituieste cineva offtopicul asta intr-un topic nou cu un nume de gen "stradute si scurtaturi in Bucuresti" ca sa nu mai fim atat de offtopic. Link to comment
alx Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Pe plantelor mergeam eu la scoala generala... Intr-adevar, in toata zona aia vitezele devin mai mici, it's ecs failz... Link to comment
LYM Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Intalnit acum cateva zile Cielo rosu B-77-LRC in parcare Carrefour Orhideea. Salutam. Link to comment
Dj_Dark Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 (edited) Intalnit, si salutat reciproc azi cielo argintiu necunoscut cu autocolant central pe luneta si ceva cu TNY la numar. Cine e? Salutam! Edited December 4, 2007 by Dj_Dark Link to comment
Mike1 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 (edited) Intalnire de gradul 0 cu Emi, membru metalic, Duminica la Bricostore Orhidea, venit la cumparaturi d-ale casei. Rendezvous misterios ieri pe Tineretului cu Iulia, cea matinala Edited December 4, 2007 by Mike1 Link to comment
EM!L Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Salutari @Mishu! Vazut ieri dup'amiaza in zona restaurantului Italian (Bavaria). Link to comment
LYM Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Intalnit asta seara fosta masina a lui Satori. Nu l-am salutat fiindca eram cu alta masina si n-am vrut sa derutez omul. Salutam aici. Link to comment
EM!L Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Intalnit asta seara cu Alexino iar la vreo 5 min dupa, l-am vazut pe colegul RaZoR-07 in aceeasi zona (Lapus - prima intersectie de la Rompetrol spre Gara). Salutari . Link to comment
Jinx Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Intalnit asta seara fosta masina a lui Satori. Nu l-am salutat fiindca eram cu alta masina si n-am vrut sa derutez omul. Salutam aici. Pe mine "> Link to comment
keluboss Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 am flashuit ieri pe la 17,00 la Apaca o leganza neagra cu autocolant regulamentar. Nu stiu daca a inteles despre ce e vorba pentru ca s-a dat din fata mea. Retinusem numarul dar dupa ce am facut o ora de la cotroceni la Sf. Iosif, cumva a pierit din memoria sugrumata de blesteme si injuraturi la adresa edililor Link to comment
NFS Posted December 5, 2007 Author Share Posted December 5, 2007 Ieri dimineata pe bd cu fantani, in fata casei poporului, am depasit un Matiz alb cu autocolant lipit central sus pe luneta, PH xx GYL sau JYL (nu mai tin minte). Cand treceam pe linga el, i-am dat un claxon de salut, s-a uitat dar nu am recunoscut soferul, iar eu - in graba spre servici - am uitat sa zambesc, asa ca probabil omul a ramas nedumerit de ce-l claxoneaza lumea. Salutam si aici! Link to comment
EM!L Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Salutari @tiboasca. Vazut azi pe la 15:00 prin 1 Mai. "> Link to comment
perfidus Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Vazut aseara in ultima clipa pe Alinutz ce incerca sa intre in trafic de pe la Policlinica Spitalului 2. Salutare "> , imi pare rau ca te-am observat tarziu ca te lasam sa iesi! Link to comment
RaZoR-07 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Intalnit asta seara cu Alexino iar la vreo 5 min dupa, l-am vazut pe colegul RaZoR-07 in aceeasi zona (Lapus - prima intersectie de la Rompetrol spre Gara). Salutari . Salutam "> Link to comment
Dj_Dark Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Espero alb autocolant stanga-jos pe luneta am uitat numarul un domn cu mustata la volan claxonat + avarii dar nu cred ca m-a inteles. Salutam! Link to comment
Alinutz Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Vazut aseara in ultima clipa pe Alinutz ce incerca sa intre in trafic de pe la Policlinica Spitalului 2. Salutare "> , imi pare rau ca te-am observat tarziu ca te lasam sa iesi! Salutam nu-i bai, ca oricum, ma lasa aia de pe prima banda, si nu ma lasa aia de pe a 2-a .. ca asa stiu ei ... ma rog, acolo lucrez, si in jur de 6 ies de la servici "> Link to comment
Juliaen Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Duminica, 9.12, ~pe la 15.30, am intalnit Hyundai Getz IS-XX-EUZ, intre Tg. Secuiesc si Onesti, cu autocolant DaewooClub pe luneta. Am mers ~40 km unul in spatele celuilalt, dar din pacate nu a raspuns la salutarile date. Revendica cineva masina? Link to comment
EM!L Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Salutari @lexu` aseara pe la 20:00 in zona Top Speed. Si tot vad in ultimele zile, prin oras, un Tico ( 07-SGL ..) parca a fost de cateva ori la intalnire. "> Link to comment
Recommended Posts