Jinx Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Astazi pe Mihalache l-am vazut pe domnu Adi (Strumfu) la volanul Matizului B - SSC. Nu am avut cum sa salut pentru ca eram in alta masina pasager si soferita a refuzat sa dea flashuri ca sa nu para "la agatat". > Link to comment
strumfuadi Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 (edited) Mda, cam faceam "racing" ca am intarziat nitel.. Daca ai fost martor la vreo nefacuta sa nu ma dai in gat.. PS: Bine ca am spalat'o saptamana trecuta dupa 5 luni, ca altfel nu'i mai vedeai tu numarul.. > Edited February 27, 2008 by strumfuadi Link to comment
Marius* Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Salutari pt @ RaZoR-07! "> Ne-am intalnit azi in jurul orelor 17.00 pe str Pascani din Craiova. Link to comment
steph Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 In Ct pe bulevardul Mamaia undeva vineri seara pe la 10 un matiz rosu ( ct 77 swd parca ) Posesorul mi-a spus ca asa a cumparat masina. Tipu nu are treaba cu intalnirile. In alta ordine de idei vad foarte multe autocolante zilnic dar in general persoane necunoscute. Link to comment
EM!L Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Salutari @Razor "> . Vazut acum jumatate de ora pe G. Enescu cu Matizul . Link to comment
RaZoR-07 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Vazut azi in jurul orelor 16.30 pe str. Maria Tanase din Craiova pe RaZoR-07.Salutari ! Salutari pt @ RaZoR-07! Ne-am intalnit azi in jurul orelor 17.00 pe str Pascani din Craiova. Salutari @Razor. Vazut acum jumatate de ora pe G. Enescu cu Matizul. Va salut si eu, in sistem en-gros, ca e mai ieftin. "> Data viitoare sa salutati mai agresiv, ca eu nu v-am vazut. Link to comment
Gizmo Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Salutari pt RaZoR-07 "> Cred ca tu erai ieri in accentul argintiu pe la Billa, dar greeeu am reusit sa imi dau seama cine este la volan si abia dupa ce ai trecut de mine. Link to comment
EM!L Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 (edited) Salutari Ieri am vazut masina lui @scorpion in zona BancPost (centru), masina lui @tiboasca pe Simion Barnutiu in fata cladirii de avocatura, un Tico visiniu (SGL- cred ca @anton_yo) in curtea Realului "> . Edited March 8, 2008 by EM!L Link to comment
uskt2005 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ieri la iesire din Piatra Neamt o nubira break albastra BC 21 AIM , dat flashuri dupa ce m-a depasit dar s-a duuuuuuuuuus...cine se recunoaste? Salutari pe aceasta cale Si tot ieri la intrare in Bacau...d-nul Wolfman era atat de concentrat incat nu a vazut nici flashurile si nu a auzit nici semnalul acustic "specific" DWC Salutari inca odata Link to comment
Alezz Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Vazut ieri pe la 18:20 pe Dorobanti WKM,inca nu are a2a amblema chevy pe capota ) Link to comment
Jinx Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 > Nici nu o sa aiba a doua sigla. Salutari, nu te-am vazut. Link to comment
Alezz Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Am venit din dreapta si am stat in fata ta vro 60m pe o straduta cu sens unic care da in Dorobanti dupa care am facut dreapta amandoi spre ASE,tu ai facut stanga la un moment dat . Link to comment
ing3r Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Vazut azi un matiz in Constanta, langa Univ. Ovidius , sediul vechi...pe straduta aia vis-a-vis de "la Scoica"; rosu cu nr. "CT-xx-SWD"...Salutari! Link to comment
Scoop Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Vazut azi un matiz in Constanta, langa Univ. Ovidius , sediul vechi...pe straduta aia vis-a-vis de "la Scoica"; rosu cu nr. "CT-xx-SWD"...Salutari! Toata lumea il vede pe ala tre sa il incoltim o data sa vedem ce-i cu el. Link to comment
mike.omega Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Cititi si voi ce s-a scris cu o pagina inainte Link to comment
ing3r Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Posibil sa fi uitat autocolantul pe masina ... Link to comment
Brainiac Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Salut proprietarul matizului albastru B 64 ROK, pe care l-am vazut parcat aseara pe o straduta pe langa Turda. Am claxonat si dat avarii, dar foarte tarziu, cand deja trecusem de el, pentru ca atunci mi-am dat seama ca este cineva in masina Link to comment
elprypas Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 De ceva vreme am tot vazut prin brasov un daewoo cielo de culoare ciudata (ceva genu bronz) cu nr BV 04 EPN. Ultima vedere a fost in parcare la IATSA.SA unul din dealeri DAEWOO de pe brasov. Salutam pe aceasta cale si drumuri bune Link to comment
CristiP Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Astazi pe la orele 13 vazut pe Stryder in Dr.Taberei pe Compozitorilor, iar la 5 minute pe la Raul Doamnei vazut una bucata cielo visiniu CL-XX-STG, salutari la amandoi "> Link to comment
AZH Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Ieri dimineata pe la APACA Espero TR-xx-LIN, salutat in trafic, salut si aici, si scuze ca nu am oprit sa vorbim, dar in 10 minute trebuia sa cumpar filtru de aer, sa il schimb, si sa ajung si la examen. Link to comment
EFZ Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Chevrolet Kalos argintiu , zarit astazi pe la ora 18:00 la Metro Voluntari. Numar bucurestean de lizing (nu-l facem public ) ). Link to comment
Mircea Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Cine a parcat ieri dupa amiaza in Titan zona Potcoava pe stradute in spate un matiz argintiu perpendicular pe trotuar intre un Logan albastru si un Albea si are autocolant central sus pe luneta are salutarile mele. De la etajul 9 nu vedeam numarul. Link to comment
Jinx Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Vazut si salutat acum o ora pe mihalache matiz gri cu numar de Olt. Nu am retinut tot numarul. "> Link to comment
CristiP Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Eu eram, salutari! "> La 10 minute dupa intalnit pe Brainiac, salutari si aici! "> Link to comment
Recommended Posts