Mircea Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Intalnirile aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=22479 Link to comment
MariusZMC Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Vazut astazi pe la 11:00 PE 13 Septembrie Nubira Wagon B xx CBB. Link to comment
RaZoR-07 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Salutari pt RaZoR-07 "> Cred ca tu erai ieri in accentul argintiu pe la Billa, dar greeeu am reusit sa imi dau seama cine este la volan si abia dupa ce ai trecut de mine. Probabil, dar nu mai stiu, e mult de atunci si eu nu te-am observat... Dar mult mai sigur ne-am intalnit acum vreo 3-4 zile la intersectie Pascani cu G.Enescu... "> Link to comment
LYM Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 (edited) Intalnit fosta masina a lui Satori de 2 ori in ultimele zile pe Bd. Expozitiei. Salutat conducatorul dar niciun raspuns, mai multa atentie pe viitor Intalnit astazi domnisoara cu un Kalos albastru cu nr de leasing langa Pta Alba Iulia. Nu am apucat sa intreb numele, poate se prezinta aici. Salutam! Edited April 17, 2008 by LYM Link to comment
Jinx Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Salut! Te-am auzit in prima zi dar nu am fost sigur. M-am uitat in oglinda si am vazut o nubira gri si m-am gandit ca pe mine ma claxoneaza. Eram distras de o domnisoara de ambele dati deci am circumstante atenunate. Salutare!! Link to comment
Alex.T Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Vazut acum 10 minute in Prundu un matiz rosu AG-xx-DSC cu autocolant. Claxonat, depasit, pus avarii insa soferul nu a schitat nimic. Salutari si aici "> Link to comment
guru Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Cine este, sau nu mai este proprietarul acestui Tico feroce, vazut ieri, parcat in localitatea Dabuleni? Salutam! Link to comment
VFX Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Vazut ieri, zona Diham...mandru posesor de autocolant cu nr. B-xx-CVB... "> Link to comment
magnet Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Vazut ieri pe Sos. Oltenitei Aveo Hatch. visiniu, parcat, nr. B 1XXX377 posesor de stiker sub placuta de inmatriculare spate. Salutam "> Link to comment
mvylo Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Vazut ieri, ora 17:40, cielo alb cu numar CT-04-ZDB, sper sa fi retinut bine, tranzitand Rm. Valcea. N-am insistat cu flash-urile. Salutari si drumuri linistite! Link to comment
hawkeye Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showuser=471 Link to comment
perfidus Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Salut si aici pe Alinutz cu a sa "negrutza", intalnit in acelasi loc vis-a-vis de Spitalul Nr.2, incercand sa intre pe N.Titulescu. Nu stiam ca ai revenit pe meleagurile oltenesti, tinere! Cum a fost in "exil"? Tot azi am fost claxonat de un Kalos Sedan rosu la capatul centurii spre Aeroport, cred ca a fost Lexu'. Salutari aici pentru ca acolo n-am prea fost pe faza. Link to comment
SmartTony Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 (edited) Intalnit vineri 25.04.08 pe calea grivitei la Hotel Accor cu matiz albastru B XX CUP, salutat, schimbat amabilitati. Salutam si cu aceasta ocazie. Edited April 27, 2008 by SmartTony Link to comment
Satori Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Intalnit CristiP pe Iuliu Maniu si apoi pe centura Pitestiului. Sorry daca te-am speriat, man! Salutari inca o data. Link to comment
EM!L Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Am vazut un Lacetti alb ( tu erai, Night Elf?) trecand in mare viteza prin fata Curtii de Apel din Craiova ce avea autocolant "la spinare", si in Slatina o Nubira 1 (nu retin numarul). Salutari "> Link to comment
Mircea Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Daca N1 era argintie, era Nino Link to comment
LYM Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Intalnit petrolierul lui Cumnatu ieri in parcarea Cora Lujerului pe la ora 13:30, salutam. Link to comment
EM!L Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Salutari @L`amour. Am mers in spatele salupei tale (echipata corespunzator cu autocolant DaewooClub si EuNuBlochezIntersectia ) de la gara pana la pod la Electro. Eu eram cu Loganul alb , ti-am dat flashuri la Bacriz cand era sa "te urci" pe pietontii aia 2 )"> . Link to comment
CristiP Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Intalnit CristiP pe Iuliu Maniu si apoi pe centura Pitestiului. Sorry daca te-am speriat, man! Salutari inca o data. Salutari, c-am tarziu dar acum am revenit, nu m-ai speriat. "> Link to comment
EM!L Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 (edited) Salutari @andrei_xxl . Cred ca tu incercai sa traversezi intersectia Bujorului cu Macedonski pe la 23:30. Eu sunt cel care te-a claxonat. Urcam "vijelios" dispre Autoservice Poiana spre centru. Take care, next time nu mai iesii asa mult in intersectie "> Edited May 1, 2008 by EM!L Link to comment
EM!L Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Salutari @Mishu, ti-am vazut masinuta in parcarea de la Piata Centrala, ieri pe la 12:30. "> Link to comment
Ami Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Vazut sambata noapte, in fata mea, una bucata Obi van Kenobi cu matizaur cu tot in zona Unirii. Eu iti bagam flash-uri in ochi, tatutule! Pupam! Link to comment
Mircea Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Intalnit sambata fosta nubira a lui dinoc prin Buftea. Omul a pastrat suportii de numar si evident si numerele. Link to comment
EM!L Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Azi dimineata (~11:30) @RaZoR-07 pe G. Enescu (fara flashuri/claxoane ca eram pe jos ) si acum 30minute @Alexino la intersectia de la Botanica,(eu eram cu Loganul alb de te-a claxonat. Traversam dinspre G.Enescu spre Botanica). Salutari "> Link to comment
elprypas Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 salutari tm xx wdw zarit in zona rational med in tm , sa stii ca mai speriat pt o clipa = Link to comment
Recommended Posts