laurentziu83 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Vazut sambata seara, intre Independenta si Branistea, o Dacia Liberta cu autocolant dwc si numere de CT, cu un domn grizonat la volan. Mike, cui ai vandut rabla? Link to comment
mike.omega Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Am vandut titiu(nu e rabla, e fier da? ) unuia mai grizonat din Lumina(e pe langa CT) care a primit-o ca "masina de duminica" si mers la Tulcea A ajuns pana in Galati? S"> Link to comment
Alex.T Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Vazut si salutat @Bicu acum 30 de minute la Rectorat. Salutari si aici. "> Link to comment
Satori Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 L-am prins in trafic pe AB. Probabil si speriat nitel, din cauza batailor in geam... Se pare ca nu imi recunoaste ochii Link to comment
Mike1 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Intalnit si salutat scurt pe Leutu ieri in cartier pe strada Paduroiu! Link to comment
Leutzu Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Salut...si aici. Scuze ca n-am oprit dar eram in mare graba... Link to comment
EM!L Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Leganza albă ( -20 DGT) ieri (15:00) pe bvd. 1Mai. Salutări! Link to comment
Salex Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Reperat de la distanta si incetinit pentru a favoriza un scurt schimb de vorbe cu Mike1, azi, linga parcul Izvor. Salutari si tie si prietenei ! Link to comment
Mike1 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Right back at you! .. si weekend frumos! Link to comment
EM!L Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Pe la 11:30, în zona "Materna", o Leganza ... 10 DKL. Îmi pare cunoscut numărul, parcă l-am văzut pe aici, într-un profil. Salutare! Link to comment
perfidus Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 E omul cu triburile, smailmiami. Salutari! Link to comment
Jinx Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Salutari Dj_Dark. Se pare ca te-ai mutat la mine in cartier. Ti-am vazut masina parcata in cel putin 5 seri diferite pe locurile de parcare pe care le vanez deobicei in fiecare seara Link to comment
Jinx Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 (edited) Intalnit astazi la Universitate un tico alb, b 19 ZUT parca. Am dat flashuri dar am fost ignorat Edited November 16, 2008 by Jinx Link to comment
Dj_Dark Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Si eu te-am reperat de vre-o cateva ori, m-am gandit eu ca suntem vecini da' n-am spus nimic sa nu te bag in belea daca nu eram. Stiu unde parchezi de obicei incerc sa evit locul acela dar cateodata chiar n-am unde. E greu rau cu parcarile mai ales daca vii pe la 11 seara... Poate ne intalnim in vre-o seara la paine . Link to comment
NFS Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 Vazut azi un Chevrolet numit Black Beauty . Intrai in curte la Rombitz.Eu eram cu un Matiz albastru plin de noroi.Salutam pe aceasta cale. Am inteles. Deci prin intermediul Matizului plin de noroi. Sa fi fost Joi (?) cind am vazut in curtea Politehnicii una bucata Matiz alb, B82MHY, condus de o d-soara. Era parcata in spatele meu insa eram prins intr-o convorbire telefonica si a disparut. Salutam aici . Matrix, frate! Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Hai ca ma bag si eu: intalnit asta-seara in trafic pe marele barosan Laurentiu83. Nu stiam de ce a ramas Guta fara mustata. Link to comment
laurentziu83 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Mdaaa, marele trafic brailean, n-am vazut niciodata atata aglomeratie pe Calea Calarasilor. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Mie mi s-a parut parfum traficul din Bucuresti dupa ala. Chiar am prins si XXXX la ora, dar nu mai zice la nimeni. Link to comment
rm.popa Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Ai vrut să spui XL km/h, sau doar să ascunzi ceva... kinky? Link to comment
CristiP Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Vazut azi dimineata in Craiova pe Smailmiami, undeva pe langa Universitate. Mai jos e dovada, salutari aici "> ca de dimineata nu am avut cum. P.S. La ce ora se intalnesc oltenii joi la BILLA in parcare? Link to comment
EM!L Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Bre, asta-i maşina lui Tiboasca Întrucât n-am mai fost, lately, la întâlniri, nu pot decât să-ţi spun să urmăreşti topicul cu întâlniri "> Link to comment
CristiP Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Corect, am citit printre posturi pagina anterioara si asa am inteles Link to comment
Leutzu Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Alalteieri in spatele meu se strada Nitu Vasile era un espero visiniu cu autocolant pe capota si numar de provincie...te salut, oricine ai fi strainule Link to comment
BogdanG Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Ala trebuie sa fie Migrosoft, el are autocolantul pus pe capota in fata Vazut ieri una bucata LYM cu a lui Nubira, salutam pe aceasta cale. Am stat de la Popisteanu pana la Domenii in spatele tau dar nu mi-am permis sa te flash-uiesc pt ca ca eram cu Volvo si nu ma recunoasteai Link to comment
EM!L Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Salutare RaZoR-07, Amorezul, andrei_xxl. V-am zărit în trafic zilele trecute, pe Amorez, marţi, prin Craioviţa pe la giratoriu, cam pe la 15:30, RaZoR pe la 17:00 în zona şcolii 12, iar pe Andrei, ieri dup-amiază, la Universitate. Link to comment
Recommended Posts