Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

Salutare si pe aceasta cale, unui TICO verde ( CT-XX-LCL ) aflat azi pe str. Decebal. Se uita si nu stia ce vrea unu cu un ford de la el :)

Masina e la mana a n-a si propietarul nu stiu daca stie ce-i cu autocolantul. Am vazut masina si la mine la facultate, era un tip din anul I la volan. Mi-am pus si eu stickerul pe langa el si n-a constatat nimic asa ca nu m-am agitat :D

trec in fiecare zi spre munca pe Pche Protopopescu - si prin zona portii de la unitatea de pompieri este parcat un matizaur ROSU cu autocolant daewooclub :)

numarul il uit mereu...

cine-o fi? :)

trec in fiecare zi spre munca pe Pche Protopopescu - si prin zona portii de la unitatea de pompieri este parcat un matizaur ROSU cu autocolant daewooclub :)

numarul il uit mereu...

cine-o fi? :)

Eu sunt. :)

Si eu am remarcat alaltaieri in parcare la Carrefour Orhideea un matiz rosu B 24 ALM (parca) cu jante Alessio. Salutari.

Edited by Julius

Salutam posesoare de ticozaur cu nr. B-27-PKI (daca am retinut bine) si autocolant pe luneta, vazut in zona Delfinului-Electroaparataj. Eram in spatele ei la semafor la Delfinului, am dat flash-uri dar nu a observat.

Edited by Julius