Aty Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Il salut pe velican_costi pe care l-am "auzit" azi pe la mine prin cartier "> P.S. Frumosa masinuta... si zgomtoasa! Link to comment
Alex.T Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 M-am intalnit la intrare in Pitesti cu o Nubira B 33 CBB. I-am dat un clacson si i-am pus avariile dar fara reactie din partea lui. Il salut si aici. Link to comment
big2shae Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Salut domnu` cu tico alb(NT03NCI sper sa nu fi uitat), cu autocolant bineinteles, parcat vineri seara in fata la Galeria. Link to comment
Carabusu junior Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 (edited) Hai salut! Edited July 19, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
nsmoga Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 salutare tuturor! am devenit posesor de bestie tico de unde iau si eu un autocolant? Link to comment
nsmoga Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Topicul dedicat l-ai citit? am citit si topicul dedicat...dar nu mai stiu ce sa inteleg...de acolo cam reiese ca nu mai sunt autocolante cu daewooclub 1 Link to comment
zeneseu Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ce era asa greu de inteles? Totul era cu cateva posturi mai sus... http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=914&view=findpost&p=479623 Link to comment
big2shae Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Salut domnu` cu matizu cafeniu CT72DID intalnit in Eforie. Autocolantul DaewooClub statea mandru pe luneta ta. Vazut, salutat, raspuns, mers mai departe Link to comment
danutza Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Salut tico verde CJ 99 CMM parcat azi pe la 09:20 in zona policlinicii de la Clujana.Bineinteles ca nu lipsea nici autocolantul Daewoo club de pe luneta. "> Link to comment
m.marcel Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 salutam posesorul de cielo verge B 47 PGB vazut in zona Plaza b-dul Timisoara acum cateva zile Link to comment
DGT Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Salut posesorul Leganzei DJ-10-DKL.Mergea ieri spre iesire din Craiova. Salut Alexino! N-am avut timp sa vorbim.Numai bine! Link to comment
big2shae Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Salut posesorului espero alb, CT41ZAH "> parcat in parcare la City Park Constanta. Nenea ing3r, era o vorba cu asemanarea intre femei si locurile de parcare: cele bune sunt ocupate, cele libere sunt pentru handicapati . Stergatorul il aveai deja ridicat cand am trecut eu. Frumoasa masina, bestiale jante. Salutari si drumuri bune! Link to comment
ing3r Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 (edited) Multumesc la fel ! Lucrand acolo, tot timpul o las parcata cat mai aproape de intrarea in Mall. Oricum sunt 100% din zi ocupate locurile alea ... Chiar injuram cand am iesit de la munca la 22:00 si mi-am gasit stergatorul ridicat . Tot pe locul ala , mi-am gasit scrisul de pe portbagaj rupt mai demult ! . Masina era f murdara, aseara am fost cu ea pe plaja , era vai mama ei ! Salutari si tie, bafta si toate cele bune ... Edited August 15, 2010 by ing3r Link to comment
Carabusu junior Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Salutam pe domnul Felix cu a lui Nubira parcata in fata la Mobila Bontas. Link to comment
augustinionut Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Degeaba, ca n-avea autocolant...nici tu , nici eu...nici nimeni Link to comment
GeorgeParaschiv Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Salutari domnului Dj_Dark, care avea masina parcata vis a vis de pizzeria La Barca Link to comment
Mircea Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Salut posesorul lacetti-ului albastru cu nr de Dj (Perfidus?) intalnit ieri dupa amiaza pe A1, in goana cailor putere Link to comment
Carabusu junior Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Salutam pe andreib cu a sa Nubira intalnit la iesirea din Piatra Neamt Link to comment
Ami Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Intersectat cu Iulius si sotia si al lor matizel pe la Unirii, astazi dupa-amiaza. Salutam si pe aceasta cale. Link to comment
NFS Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Ihim, parcase domnul Julius la doua masini de mine, din pacate n-aveam la mine nimic de scris sa-i las un bilet de salut in geam. Salutam aici. "> Link to comment
nonel Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Am vazut ieri in Targu Mures pe Bd. 1 Decembrie la ora 13 un Matiz albastru cu autocolant MS-xx-MOV.Salut pe aceasta cale.Te-am salutta si din mers cu 2 claxoane dar eram cu un logan alb si nu ai reactionat. Link to comment
Mircea Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Salutam noua posesoare a matizului cu LDY, intalnita azi in Buftea. Link to comment
Julius Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Intersectat cu Iulius si sotia si al lor matizel pe la Unirii, astazi dupa-amiaza. Salutam si pe aceasta cale. Ihim, parcase domnul Julius la doua masini de mine, din pacate n-aveam la mine nimic de scris sa-i las un bilet de salut in geam. Salutam aici. "> Va salutam si noi "> Salut si pe posesorul Ticozaurului DJ-09-HIG intalnit azi in zona Obor. Link to comment
Recommended Posts