nonel Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Salut posesorul Nisanului Micra B-xx-XUX parcat la BNR. Link to comment
Mircea Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ooo, l-ai vazut pe Zalmoxis Link to comment
Ami Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Salutam noua posesoare a matizului cu LDY, intalnita azi in Buftea. Mihaela. Si-a facut si intrarea in club. O mai asteptam. Link to comment
Mircea Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 OK, si salutam si actuala posesoare a peugeotului cu LDY, intalnita azi pe A2, mergand subregulamentar cu 90 km/h Link to comment
TBird Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Poti sa o ierti ca este in rodaj masina "> . Link to comment
Ami Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 OK, si salutam si actuala posesoare a peugeotului cu LDY, intalnita azi pe A2, mergand subregulamentar cu 90 km/h Haidi, bre, poate doar asa, la inceput, de incalzire... Oricum, scuze ca nu te-am reperat. Salutam aici! "> Link to comment
Mircea Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Te-am claxonat, am intrat cu avariile puse in banda 1 in fata ta, da' tu nimic, Batman, Batman! Link to comment
Ami Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Deh, o adevarata LDY nu se lasa agatata in trafic... Link to comment
Carabusu junior Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 (edited) Salutam pe vlad_andrei observat vineri in Iasi pe la Targu Cucu in jurul orei 18 . Te-am vazut cam tarziu ca sa mai sar pe flash-uri Edited October 9, 2010 by Carabusu junior Link to comment
hepea Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Nubira 2 cu NGM in coada, ieri pe Buzoieni. "> Link to comment
ileana Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Care erai azi in jurul orei 14, prin Oltenita? Link to comment
vlad_andrei Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Salutari si pentru carabusu! N-am apucat sa te vad...eram putin nervos si nu prea eram atent in jur! Poate ne vedem sapt viitoare cand ai si tu timp...vedem noi! Link to comment
maresmo Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Vazut azi un Matiz albastru culoarea cerului nu acel albastru spre mov, la ateneu undeva pe la 9:10-9:20 din pacate nu am putut vedea nr. Eram pe banda a 3-a iar matizul la 2 lungimi in fata mea pe banda 2, in spatele lui fiind alta masina care acoperea nr insa am vazut semnul de pe luneta. Facut flapsuri, claxonat, scos mana dreapta pe geamu din dreapta, dar era imposibil sa ma vada. Oricum salut si pe aceasta cale si poate se recunoaste din explicatille mele. Era a 3-a masina la semafor cand urci spre Ateneu dinspre Stirbei Voda. Link to comment
Tommy Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Intalnit in seara asta pe Domnu Intunecatu, se cam grabea, intre posta si statuie pe camil ressu Link to comment
Dj_Dark Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Doar am plecat tare dar am vazut ca n-am cu cine si am schimbat a doua repede, pe urma n-am mai avut sanse Salutare! Te-am recunoascut tarziu. Link to comment
NFS Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Intalnit vinerea trecuta, pe la orele 16, pe Dem I Dobrescu colt cu bd. N.Balcescu (vizavi de Sala Dalles, cum s-ar zice), un Matizel rosu B 01 PYA, fara sticker dar cu suporti de numere si cu draguta domnisoara la volan. Cine-o fi, cine-o fi? Link to comment
jupinul Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 intilnit ieri in campus hasdeu um matiz cu nr cj 01 rra salutari si aici am vrut sa ridic stergatoare Link to comment
Tommy Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Salutari Domnului Velican care mi-a facut azi loc sa intru pe iuliu maniu. Multam Link to comment
Tommy Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Salutari inca o data si Domnului Salex, reperat aseara pe Panduri, oarecum in directia.. Polivalentei Link to comment
Salex Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Salutam si aici. Drumul spre Polivalenta s-a oprit la Serban Voda Link to comment
madkat Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Azi dimineata. Un ticozaur cu doo eleroane. Si un autocolant. Drumurile s-au despartit dupa acel stop si nu am avut cum sa mai ajung langa el sa il salut. Edited December 2, 2010 by madkat Link to comment
Mircea Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Este fostul Tico al unui bun prieten, l-a vandut de ceva timp si este tot in Buftea, insa nu stiu daca ce-l care-l conduce are habar ce-i cu autocolantul. Mai este unul in aceiasi situatie, alb, tot asa cu eleron de suzuki. Link to comment
danutza Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Intalnit ieri in zona garii din Cluj tico alb CJ-60-CID, daca bine stiu era masina lui EL CID pe care nu l-am intalnit cam de mult pe forum.Daca mai este el propietar il salut "> , daca a vandut masina salut noul propietar.Masina arata impecabil ca de oibcei Link to comment
Alex.T Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 M-am intalnit ieri in Albota pe sensul de mers spre Slatina cu un tico verde, DJ - xx - HIG. Salutari si aici pe forum. "> Link to comment
Carabusu junior Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Salutam pe big2shae vazut duminica la podul peste Cracau de la Zanesti Link to comment
Recommended Posts