maresmo Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Vazut astazi in jur de ora 9:00 pe Vasile Milea o Leganza neagra cu nr B-86-ZMC. Nu te-am putut saluta pentru ca eram in spatele autobuzului si ti-am vazut insemnul dupa ce ai trecut de mine dar in timpul ala tu te bagai pe banda 1 in fata ratb-ului. Salutam aici insa Link to comment
Englishman Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Exact pe strada mea, in Roman, parcat un Matiz auriu, GL (smth) ALI, cu autocolantul pe luneta. Nu stiu despre ce coleg e vorba, insa salutam! Link to comment
Mircea Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Maresmo, e fosta masina a lui Marius_zmc. Care esti bre cu cielo de MS prin traficul bucurestea, te-am vazut de vreo 4ori pana acum... Link to comment
nonel Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Vazut azi prin zona parlamentului un mitsubishi B-xx-FLB.Salutam pe aceasta cale. Link to comment
NFS Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Maresmo, e fosta masina a lui Marius_zmc. Care esti bre cu cielo de MS prin traficul bucurestea, te-am vazut de vreo 4ori pana acum... Si eu l-am zarit de vreo 2 ori, pe Grivita. Si nu e Romulus. Vazut azi prin zona parlamentului un mitsubishi B-xx-FLB.Salutam pe aceasta cale. E probabil tata lu' Leutzu. Si nu raspunde la provocari, probabil sta bine la insonorizare. ) Link to comment
laurentziu83 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 GL 44 ALI cred ca e masina unui membru care venea la intalnirile din Iasi pe vremea cand eram si eu student acolo, dar nu mai stiu nimic despre el. Link to comment
Englishman Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Oricum, saraca machineta nu arata prea bine.... Link to comment
martiz Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 (edited) Vazut luni pe strada Magura Vulturului zona Iancului, un matiz alb sau gri cu autocolantul pe luneta pozitionat central. Eu eram cu Kuga alba. "> Edited July 26, 2011 by martiz Link to comment
nonel Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Salutam aici un Bishnitar vazut prin Bulgaria cu a lui Matiz verde brotac ))) Te-am cautat pe plaja dar nu prea iesi la lumina zilei Link to comment
maresmo Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Vazut astazi in jur de ora 14:00 Bmw-ul lui LYM intr-o curte pe Iosif Iser. Salut pe calea asta, nu erai la masina ca sa te salut si personal. Link to comment
LYM Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Salutam domnu`! Stai prin zona? ca parca ne-am mai intalnit o data pe-acolo. Link to comment
maresmo Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Salutare! Nu stau in zona (nu m-am mutat) insa lucrez in zona Link to comment
nsmoga Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Intalnit in trafic si salutat cu Tico verde CT__RDU, pe undeva pe langa Constanta, daca nu ar fi fost traficul ala infernal mi-ar fi placut sa ne salutam si live Link to comment
Carabusu junior Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Zarit azi masina lui big2shae in parcare la Praktiker. Salutam pe aceasta cale! Link to comment
CristiP Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Salutari si aici posesorului de Kalos, B-XX-MND, pe care l-am intalnit azi dimineata in zona Piata 1 Mai "> Link to comment
sebian Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Vazut una bucata Kalos (Aveo?) negru, B-3x-RAN, azi pe la pranz, zona Izvor. Salutam. Link to comment
ileana Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 E Epica lu' 368-u meu. Zaludam in numele dansului! Link to comment
sebian Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Deci Epica era Eu eram cu oachele pe autocolant si numar Sa va traiasca <"> Link to comment
maresmo Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 (edited) Vazut astazi pe la ora 16:00 Matiz Rosu cu nr B-73-CIL sub podul de la Tiriac de pe DN1. Erai pe banda 1 iar eu pe 2, dar ti-am observat stickerul de pe luneta dupa ce ai trecut de mine, iar pe banda ta se mergea ceva mai bine, daca se poate spune asa. Salutam pe calea asta Edited September 1, 2011 by maresmo Link to comment
lperisoara Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Salut posesorul matizului albastru B-80-FYG parcat pe Bd Iuliu Maniu, intre Pta Gorjului si Pacii pe stanga. Este cu autocolant daewooclub.ro pe luneta si cu turometru pe stalp. Cu permisiunea lui atasez doua poze ... Trec pe langa el de doua ori pe zi ... stiti cine este? Link to comment
Mircea Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Vazut una bucata Kalos (Aveo?) negru, B-3x-RAN, azi pe la pranz, zona Izvor. Salutam. Deci Epica era Eu eram cu oachele pe autocolant si numar Sa va traiasca > Io zic sa schimbi bicicletele bre! Link to comment
sebian Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Eram preocupat mai mult sa nu-i remodelez bara spate decat sa vad ce tip de masina e Link to comment
Julius Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Vazut astazi pe la ora 16:00 Matiz Rosu cu nr B-73-CIL sub podul de la Tiriac de pe DN1. Erai pe banda 1 iar eu pe 2, dar ti-am observat stickerul de pe luneta dupa ce ai trecut de mine, iar pe banda ta se mergea ceva mai bine, daca se poate spune asa. Salutam pe calea asta Salutari! Prin zona e locul meu de munca. Link to comment
maresmo Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 (edited) Salutari! Prin zona e locul meu de munca. Tot prin zona e si al meu Edited September 2, 2011 by maresmo Link to comment
maresmo Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Vazut astazi in jur de ora 8:30 intre Politehnica si Grozavesti Matiz Gri B-41-BLK. Erai pe banda 1 dupa ambulanta aceea oprita pe contrasens si pana in Pasajul Basarab, claxonat, facut cu mana cand am trecut pe langa tine pe banda 2, dar erai prea ocupat cu doamna de pe scaunul din dreapta. Salutam si aici Link to comment
Recommended Posts