Gica Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 dxr said: Vazut ieri pe DN1 Matiz galben B xx NFS cu autocolant DaewooClub. Ghici ciuperca cine era ? "> Cumva NFS ? Link to comment
pmhoria Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Pentru prima data de cand am si eu autocolant, am vazut si eu unul in Timisoara in parcarea de la Billa (Soarelui) Cielo albastru HD xx FME. La tot mai multe!!!!! Probabil ca ne-am vazut si prin magazin... "> Link to comment
sorinh Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 am vazut ieri seara intre Obor si Dimitrov, autocolantul este unde am incercuit. Link to comment
JMu Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Bine ca nu l-ai clxonat mai mult, ca poate nu intelegea si cobora la tine! E PEP, dar si-a schimbat proprietarul. Chiar, mai oameni buni, de ce nu jupuiti autocolantele daca vindeti masina? Sau macar puneti noul proprietarul in garda, ca nici eu nu aveam mult pana sa se dea jos la mine 3 negrii mititei din fosta Dacie a lu' Alezz. Link to comment
sorinh Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 ... Bine ca nu l-ai clxonat mai mult, ca poate nu intelegea si cobora la tine! E PEP, dar si-a schimbat proprietarul. ... daca te referi la ticuta, nu am claxonat: era condus de o domnta care nu a inteles semnul "cedeaza" si daca as fi claxonat ar fi parut ca o injur... sau as fi parut magar...sau libidinos... Link to comment
vio.p Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Imi pare rau ca a dat o ("> nici n am vazut o LIVE Link to comment
NFS Posted April 27, 2006 Author Share Posted April 27, 2006 dxr said: Vazut ieri pe DN1 Matiz galben B xx NFS cu autocolant DaewooClub. Si cu suporti, da? Eu eram, ma intorceam de la Busteni. Auzi, da' nu cumva tu erai ala cu Matizul alb care s-a tinut dupa mine cu 140/h pe principiul ca "daca nu moare a lui, nu moare nici a mea"? Link to comment
vio.p Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 (edited) Ieri pe la 18:00- 18:20 la semafor langa avionu lu' ontanu in directia spre colentina ... espero alb cu B xx CEN (parca) eram la distanta de 2 masini in spatele tau la semafor Edited April 28, 2006 by viorem87 Link to comment
Shenck Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 care esti B-??-HRB matiz rosu ? Link to comment
Tavi Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 (edited) Azi, Academia Militara, 07.10; Salut Stef, B 44 HSW, imi pare bine de cunostiinta! "> Vreau si eu site pe net... Cum ai facut? Edited April 28, 2006 by Tavi Link to comment
JMu Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 (edited) Azi de dimineata, ora 8:03, pe la Dristor, vazut Peugeot 307 cu autocolant DaewooClub. Respectand semnalul de recunoastere, am claxonat lung si am dat 2 faruri scurte dar nu s-a sesizat. Stie cineva cine e? Edited April 28, 2006 by JMu Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 viorem87 said: Ieri pe la 18:00- 18:20 la semafor langa avionu lu' ontanu in directia spre colentina ... espero alb cu B xx CEN (parca) eram la distanta de 2 masini in spatele tau la semafor Salutare! "> Link to comment
Leutzu Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Vazut la intersectia Baba Novac cu Mihai Bravu una bucata tico albastru cu numarul CL-03-BEW...era parcat. Link to comment
xenna Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Vazut azi in fata complexului IDM un matiz rosu B xx CMC.Care esti? Link to comment
ileana Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Leutzu said: Vazut la intersectia Baba Novac cu Mihai Bravu una bucata tico albastru cu numarul CL-03-BEW...era parcat. Cred ca e @negoctav Link to comment
Alezz Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Peugeot 307 cred ca e @danvezi . Link to comment
MethodRO Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Sincer sa fiu m-am asteptat ca in periada 29 aprilie - 1 mai sa vad membri forumului pe la mare, dar nu a fost asa. Inafara de Satori si Brainiac nu am vazut pe nimeni din tara. Link to comment
vio.p Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Iar am vazut TICO verde deschis in Pipera, in parcare la banca... CT 78 sau 87 LCL. Care e ? Link to comment
eugen2005 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Am vazut saptamina trecuta in Alexandria un Espero visiniu cu numere de Bucuresti care avea autocolant lipit pe luneta exact in dreptul stopului de frana de la luneta. Scuze ca nu mai retin numarul. Link to comment
JMu Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Daca tot nu s-a elucidat misterul cu Pejo-ul 307, mai pun 2 intalniri din trafic: 1. Espero visiniu, de Bucuresti, B 43 (parca) nu-stiu-ce, cu autocolant centrat pe luneta in partea de jos (o fi acelasi cu cel vazut de eugen?). Faruri, claxoane si lungi si scurte, depasit periculos si apoi avarii la 1 metru in fata lui... nimic. Chiar nu s-o fi intrebat de ce il alearga un matiz alb de Bucuresti prin Valul lui Traian (parca, oricum putin inainte de Constanta) cu 110-120? Se intampla sambata seara, ~7pm. 2. Azi de dimineata, pe la 8, pe Mihai Bravu aproape de Dimitrov, Tico alb B-nustiuce-POU. Faruri si claxoane cat incape - nu s-a sesizat nici el. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 JMu said: 1. Espero visiniu, de Bucuresti, B 43 (parca) nu-stiu-ce, cu autocolant centrat pe luneta in partea de jos (o fi acelasi cu cel vazut de eugen?). Faruri, claxoane si lungi si scurte, depasit periculos si apoi avarii la 1 metru in fata lui... nimic. Chiar nu s-o fi intrebat de ce il alearga un matiz alb de Bucuresti prin Valul lui Traian (parca, oricum putin inainte de Constanta) cu 110-120? Se intampla sambata seara, ~7pm. Pe asta l-am vazut si eu. Am scris vreo 2 pagini in urma si la fel am reactionat si eu: claxoane, flashuri, luat fata. Cred ca baiatul nu stie dar oare ce si-o inchipui? )"> Link to comment
NFS Posted May 2, 2006 Author Share Posted May 2, 2006 Cred ca deja se simte urmarit. Ajunge acasa, isi inchide mobilul si pune lantul ) Link to comment
vio.p Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 MJu... la dristor... venea din spre baba novac si facea la stanga... unde e shaorma... pe la 17:30-17:40 ... Link to comment
Recommended Posts