CristiP Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Salutare, nu te-am observat, eram prea absorbit de sotie )"> Link to comment
fiu25ionut Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Salutari DJ Dark, pe la 19 si ceva intrai din Barbu Vacarescu pe Fabrica de glucoza, eu mai eram la munca in maisna... "> Numai bine!! Link to comment
Dj_Dark Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Salutari! "> Eram fericit sa ma duc acasa, nu te-am observat Edited September 12, 2011 by Dj_Dark Link to comment
big2shae Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 (edited) Salutare Carabusu_junior "> intalnit astazi in trafic in metropola Piatra Neamt Edited September 13, 2011 by big2shae Link to comment
Carabusu junior Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Salutare salutare! "> Ti-am mai vazut masina si in fata la florariei Oana cu cateva ore inainte, si voiam sa-ti las un semn ceva, dar m-am razgandit Link to comment
NFS Posted September 14, 2011 Author Share Posted September 14, 2011 D-aia e bine sa ai un cui la tine. Link to comment
Englishman Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Mai nou, se poarta gaurile in plafon date cu bormasina cu acumulator. Link to comment
VAXXi Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Ocazie buna pentru a-ti monta o antena CB fixa Link to comment
big2shae Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 (edited) He he, eu am deja o aripa infundata si alte zgarieturi... @carabusu mi-ai mai vazut masina pe undeva parcata? @ restu: Nu mai dati idei de astea! VAXXi gaura aia se poate face trapa Edited September 14, 2011 by big2shae Link to comment
Carabusu junior Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 (edited) Ti-am mai vazut-o prin oras de cateva ori, cel mai des in parcarea de langa florarie si de cateva ori in parcare la Galeria Edited September 14, 2011 by Carabusu junior Link to comment
sebian Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Si n-ai avut niciodata un cui la tine? Nasol Link to comment
Julius Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Vazut azi pe Bd. Regina Maria Matiz albastru cu nr. B-68-... cu autocolant "DaewooClub" pozitionat central-sus pe luneta. Eu eram cu masina de serviciu. Salutam. Link to comment
maresmo Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Vazut din nou vineri 16.08. in jur de 9:30-10:00 pe Julius cu al sau Matiz CIL. Erai pe Barbu Vacarescu faceai stanga pe Fabrica de Glucoza, eu eram de asta data in loganul alb din spatele tau insa pe post de copilot asa ca nu te-am putut flashui sau claxona. Link to comment
Julius Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Vazut din nou vineri 16.08. in jur de 9:30-10:00 pe Julius cu al sau Matiz CIL. Erai pe Barbu Vacarescu faceai stanga pe Fabrica de Glucoza, eu eram de asta data in loganul alb din spatele tau insa pe post de copilot asa ca nu te-am putut flashui sau claxona. Salutari. Ca de obicei, eram pe obisnuitul meu traseu de la serviciu catre casa (Otopeni - cart. Pantelimon). Link to comment
Julius Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Salutari pentru posesorul ticozaurului verde cu autocolant intalnit in trafic ieri pe la 16.30 in zona podului Baneasa. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Salutari domnului Salex, intalnit in rond la Barcanesti 22.10.2011. Link to comment
fiu25ionut Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 (edited) Salutari DJ_Dark, dimineata pe la 8 si ceva erai pe sos Petricani spre Pipera, am dat flashuri, eram cu masina de la munca... "> Numai bine! Edited October 28, 2011 by fiu25ionut Link to comment
Salex Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Salutari domnului Salex, intalnit in rond la Barcanesti 22.10.2011. Salutari si tie "> . Drumuri frecvente prin zona ? Link to comment
Dj_Dark Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Salutari DJ_Dark, dimineata pe la 8 si ceva erai pe sos Petricani spre Pipera, am dat flashuri, eram cu masina de la munca... "> Numai bine! Salut! Iti dai seama ca nu te-am vazut Aia e ruta mea spre munca. De azi incolo pana in primavara sa va uitati dupa o corsa C albastru inchis cu numere de TR. E noua mea masina de iarna . Link to comment
GeorgeParaschiv Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Salutari si tie "> . Drumuri frecvente prin zona ? Nu chiar.Ma duceam la tara si am observat masina trasa pe dreapta inainte de rond. Link to comment
maresmo Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Cine este posesorul Spark-ului rosu cu HMR cu ChevyClub pe luneta de pe strada Iosif Iser? Il vad mai mereu! Salutari! Link to comment
NFS Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Asta-seara am avut parte pe la Charles de Gaule de-o revedere cu o persoana draga mie si care din pacate nu prea mai activeaza pe acest forum. E vorba de FLEX, la volanul binecunoscutului sau Matiz. Salutari si aici, si poate ca i-am trezit amintirile si ne mai face si el cate-o vizita... "> Link to comment
Brainiac Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Cine este posesorul Spark-ului rosu cu HMR cu ChevyClub pe luneta de pe strada Iosif Iser? Il vad mai mereu! Salutari! Tu vrei de fapt sa stii cine-i posesoarea . Masina e a firmei la care lucraeaza Sato si cu mine, a fost colantata acum vreo 4 ani, iar acum e condusa de o colega. Tu pe unde stai? Link to comment
maresmo Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Tu vrei de fapt sa stii cine-i posesoarea . Masina e a firmei la care lucraeaza Sato si cu mine, a fost colantata acum vreo 4 ani, iar acum e condusa de o colega. Tu pe unde stai? N-am stiut ca e o posesoare desi trebuia sa fii banuit caci Spark Rosu... Nu stau in zona asta ci am serviciul la o strada distanta de voi si automat fac cateva ture bune prin zona. Lucrati la firma care e in capatul strazii unde e parcata? Link to comment
madkat Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 (edited) Am gasit pe una din strazile din zona Vatra Luminoasa acest purtator de autocolant... Aparent masina este lasata de ceva timp sa "putrezeasca" Pacat... Edited November 4, 2011 by madkat Link to comment
Recommended Posts