NFS Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Offf, ce imagine graitoare... Link to comment
Brainiac Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 N-am stiut ca e o posesoare desi trebuia sa fii banuit caci Spark Rosu... Nu stau in zona asta ci am serviciul la o strada distanta de voi si automat fac cateva ture bune prin zona. Lucrati la firma care e in capatul strazii unde e parcata? Nu, lucram la firma de la numarul 19, care-i fix la jumatatea strazii Tu unde? Link to comment
maresmo Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Nu, lucram la firma de la numarul 19, care-i fix la jumatatea strazii Tu unde? Eu lucrez la un centru de reumpleri si vanzari tot ce tine de echipamente de calculatoare de pe Ionel Fernic Cel mai des ma vezi cu Matizu de serviciu. Care e Civicul tau caci sunt 2 pe strada la voi acolo, 1 rosu si unu crem asa By the way azi am vazut-o si pe coleguta voastra, foarte frumusica salutari dar nu avea cum sa ma vada caci era ceva distanta intre noi eu eram la magazin Link to comment
ileana Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Doi CCL-isti de frunte, acum, pe Calea Undelor! http://www.antenasatelor.ro/ Link to comment
Brainiac Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Care e Civicul tau caci sunt 2 pe strada la voi acolo, 1 rosu si unu crem asa Pai ala rosu e al lui Sato. Asa ca ce mai ramane e al meu . Da' de vreo 2 zile nu mai e crem, ca am fost la revizie si baietii de la Honda au si spalatorie By the way azi am vazut-o si pe coleguta voastra, foarte frumusica Tu vrei de fapt sa stii cine-i posesoarea Exactly my point Link to comment
Mircea Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) Vorbim de Lolita? Espero ala a fost al lui Zmeu... Pacat ca a ajuns asa. Edited November 6, 2011 by Mircea Link to comment
VAXXi Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Espero ala a fost al lui Zmeu... Pacat ca a ajuns asa. Pentru asta, numitu' Zmeu este dator sa ajunga la Coreea de Sud in pelerinaj de iertare a pacatelor la uzina Daewoo ! Link to comment
maresmo Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) Pai ala rosu e al lui Sato. Asa ca ce mai ramane e al meu . Da' de vreo 2 zile nu mai e crem, ca am fost la revizie si baietii de la Honda au si spalatorie deci s-a primenit, nici nu bagasem de seama ca era nespalata am crezut ca aia e culoarea (dar nici nu stau sa analizez in detaliu masinile de pe strazi ) Exactly my point ooops.. m-am dat de gol ) Edited November 6, 2011 by maresmo Link to comment
Dj_Dark Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Espero ala a fost al lui Zmeu... Pacat ca a ajuns asa. Intr-adevar, pacat. Imi aduc aminte de vremurile de demult cand il vad si de alergaturile de pe A2 cand de-abia ma tineam de el. Link to comment
Mircea Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 't-ai dracu de simpatici, nu vreti sa ziceti daca e vorba de Lolita huh? Salutari posesorului de Tico alb cu MYC la numar, intalnit azi dimineata pe soseaua de centura! Link to comment
Brainiac Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Nu e bre Lolita, nu mai lucreaza aici de niste ani. Da' sa stii ca si colega despre care vorbim e de apreciat Link to comment
maresmo Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Nu e bre Lolita, nu mai lucreaza aici de niste ani. Da' sa stii ca si colega despre care vorbim e de apreciat Este, este azi a parcat pe strada la mine Link to comment
Mircea Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Nu bre, reclama ca Lolita nu mai face nimeni... Ea e ORIGINALUL ) Link to comment
LYM Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 La cat terminati fratilor programul, ca vreau s-o vad si eu pe colega mult discutata Link to comment
Brainiac Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 @Mircea Din cauze evidente, eu nu pot fi obiectiv, asa ca ma abtin de la comentarii . Da' neoficial, da, iti dau dreptate @LYM Pe la 6, 6 si-un pic, asa Link to comment
Mircea Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Salutari lui Ches, intalnit pe A2 joia trecuta. Nu eram cu masina mea eram pasager intr-un Mondeo argintiu undeva pana in Fundulea Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Espero ala a fost al lui Zmeu... Pacat ca a ajuns asa. O laie. Al meu avea alt numar. Desi nu ati vrea sa il vedeti pe al meu acum, nu este pe drumurile publice... Link to comment
Englishman Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Pai ne lasi in suspans? ce e cu el? Link to comment
Dj_Dark Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Vrei sa facem un club (Espero restaurate) peste cativa ani ? Format din 3 membri, eu, vaxxi si cu tine ? Facem si autocolante? Link to comment
VAXXi Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Ia, ca-si spala Zmeu pacatele si-l duce la West Coast Customs sa ne lase masca pe toti la anu' Link to comment
daewoo Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Poate ca sunt OFFTOPIC, cum pot sa cumpar si eu un autocolant Daewoo? Sunt din Cluj. Link to comment
VAXXi Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 cum fac rost de autocolant Link to comment
daewoo Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 (edited) Mersi VAXXi! Edited November 16, 2011 by daewoo Link to comment
maresmo Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 @Brainiac zi-i tu "Lolitei" sa nu mai parcheze pe colt acolo la Enel de pe Mihalache Enelul are si dube care intra pe acolo si nu-i vedeam prea bine spatele Spark-ului azi pe la 15:15 Link to comment
Recommended Posts