Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

N-am stiut ca e o posesoare desi trebuia sa fii banuit caci Spark Rosu... :D Nu stau in zona asta ci am serviciul la o strada distanta de voi si automat fac cateva ture bune prin zona. Lucrati la firma care e in capatul strazii unde e parcata?

Nu, lucram la firma de la numarul 19, care-i fix la jumatatea strazii :D

Tu unde?

Nu, lucram la firma de la numarul 19, care-i fix la jumatatea strazii :D

Tu unde?

Eu lucrez la un centru de reumpleri si vanzari tot ce tine de echipamente de calculatoare de pe Ionel Fernic :D Cel mai des ma vezi cu Matizu de serviciu. Care e Civicul tau caci sunt 2 pe strada la voi acolo, 1 rosu si unu crem asa :D By the way azi am vazut-o si pe coleguta voastra, foarte frumusica :lavolan: salutari dar nu avea cum sa ma vada caci era ceva distanta intre noi eu eram la magazin ;)

Care e Civicul tau caci sunt 2 pe strada la voi acolo, 1 rosu si unu crem asa :D

Pai ala rosu e al lui Sato. Asa ca ce mai ramane e al meu :D . Da' de vreo 2 zile nu mai e crem, ca am fost la revizie si baietii de la Honda au si spalatorie :banana:

By the way azi am vazut-o si pe coleguta voastra, foarte frumusica :lavolan:

Tu vrei de fapt sa stii cine-i posesoarea :D

Exactly my point :mrgreen:

Espero ala a fost al lui Zmeu... Pacat ca a ajuns asa.

Pentru asta, numitu' Zmeu este dator sa ajunga la Coreea de Sud in pelerinaj de iertare a pacatelor la uzina Daewoo ! b-(

Pai ala rosu e al lui Sato. Asa ca ce mai ramane e al meu :D . Da' de vreo 2 zile nu mai e crem, ca am fost la revizie si baietii de la Honda au si spalatorie :banana:

deci s-a primenit, nici nu bagasem de seama ca era nespalata am crezut ca aia e culoarea (dar nici nu stau sa analizez in detaliu masinile de pe strazi :D )

Exactly my point :mrgreen:

ooops.. m-am dat de gol :) )

Edited by maresmo

Espero ala a fost al lui Zmeu... Pacat ca a ajuns asa.

Intr-adevar, pacat. Imi aduc aminte de vremurile de demult cand il vad si de alergaturile de pe A2 cand de-abia ma tineam de el.