big2shae Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Întâlnit cielo albastru, cu sticker,B03JUG parcat pe fizicienilor. Salut! Link to comment
Ami Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 (edited) @ DJ...Seara...invers... Edited May 14, 2012 by Ami Link to comment
big2shae Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Întâlnit ticozaur alb cu nr. bc-xx-wap undeva prin bacău. N-am văzut stickerul dar am recunoscut numărul şi şoferiţa! salutări! Link to comment
Wolfman Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Cand, ieri dupa 7 seara? Ne intorceam de la Costinesti, salutam si noi! Ar fi trebuit sa vezi si Leganza, ca eu eram inaintea ei cu cativa zeci de metri. Link to comment
big2shae Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Eram undeva pe centura aia mica "de sus" pe la Penny Market. Am vazut doar tico, in intersectie, mi-a dat prioritate apoi a facut stanga. Mi-am dat seama tarziu ca e vorba de voi ca opream sa mai stam de vorba, si cand m-am prins si m-am uitat in oglinda tico disparuse din peisaj . Data viitoare! Link to comment
LYM Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 (edited) Vazut Lacetti visiniu B 29 VGC la Hotel Silva, Sibiu. Salutam Edited June 17, 2012 by LYM Link to comment
Julius Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 (edited) Vazut azi in parcare la Cora Pantelimon un Matiz rosu cu autocolant pe luneta si praguri (cel din stanga). Salutari! Cel din dreapta este al meu. Edited August 7, 2012 by Julius Link to comment
Dj_Dark Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Si se pare ca am un coleg la munca (avira antivirus) de aici de pe forum. Matiz cu autocolant pe luneta, salutari daca bantuie pe aici, mai multe detalii nu am reusit sa aflu momentan. Link to comment
Mircea Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Salutam posesorul de Tico galben cu autocolant Daewoo Club, intalnit aseara in jurul orei 20 pe A2, pe la km 30. Salutat, claxonat, avarii, dar nu cred ca si-a dat seama ce vreau, mai ales ca si ploua. Link to comment
fiu25ionut Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Salutari Costi ! ieri pe la ora 15, erai pe soseaua Colentina, "> , eu veneam din sens opus tie. Numai bine! Link to comment
Brainiac Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Aseara in parcarea de la Lidl-ul de pe Fizicienilor am parcat langa o Leganza neagra, cu autocolant Daewooclub la luneta. Salutari posesorului "> Link to comment
Julius Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Am vazut azi dimineata, putin dupa ora 7, in trafic, in zona Obor, un Chevrolet Aveo rosu (in 4 usi) cu autocolant pe luneta. Salutari! Link to comment
uskt2005 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Ieri, in jurul orei 13.00 vazut in Roman pe colegul nostru englez cu a lui NT10ENG ...Salutari !!!, nu am apucat sa-ti dau flash ca ai facut dreapta inainte de a ajunge eu fata in fata cu tine, si nici nu am avut timp sa "ma iau dupa tine" P.S. Frumoasa mai este!!!...masina bineinteles Link to comment
Englishman Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Ce surpriza ! Nu am vazut nimic "suspect" caci reactionam cumva, la o tacla, ceva...Imi pare sincer rau... Multumesc pentru apreciere ! "> Link to comment
maresmo Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Salutari @CristiP cu al sau BLK. Te-am zarit ieri dimineata dinspre Basarab spre Banu Manta, eram in spatele tau ti-am dat flash-uri nu stiu daca ai observat, iar cand ai facut stanga ca sa o iei pe scurtatura aceea pe la sectia de politie s-a mai pus o masina intre noi, te-am mai prins in capat la Mihalache am facut stanga amandoi o data, apoi te-ai bagat pe b1 pe Mihalache si nu te-am mai prins. PS: Ti-am recunoscut nr si masina, dar sticker-ul nu ti l-am mai vazut! Edited October 9, 2012 by maresmo Link to comment
maresmo Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Care erai azi pe la 12:20 cu un Matiz verde cu nr IF-04-SVY si cu autocolantu pe portbagaj pe la Razoare si apoi ai tinut drumu spre Pasaju Basarab pe la Leul? Link to comment
laurentziu83 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Reperat azi un moderator in parcare la Selgros Baneasa si in intersectie la Unirii pe LYM. Eram undercover (aka cu bicla). Link to comment
Mircea Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Bine ca dai tu raportul... Link to comment
Petrica_CBD Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Salutari si aici colegului cu Chevroletul Kalos B 14 TWO salutat ieri in trafic pe la Romaero misto se vad becoleduri alea si la semnal si la frana/pozitii(defapt am avut acelasi traseu de pe la Casa Presei)...unde admiram un Kalos rosu in 5 usi cu niste elemente de tuning intelesante(si modificari SUA style...pozitii in semnale,fara lampa ceata...etc)....si o poza...eram cu masina de la munca un Peugeot Boxer cu 7 locuri alb si prelata albastra Link to comment
NFS Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 TWO parca e AbramBurelul. Link to comment
big2shae Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Salutari Carabusu junior! Nu am vazut autocolant, dar am recunoscut proprietarul si masina! Link to comment
Carabusu junior Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Salutare Vlad! Sarbatori fericite tie si familei! Link to comment
big2shae Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Salutam si pe augustinionut intalnit azi in trafic. Link to comment
Recommended Posts