Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Întâlnit ticozaur alb cu nr. bc-xx-wap undeva prin bacău. N-am văzut stickerul dar am recunoscut numărul şi şoferiţa! :) salutări!

Cand, ieri dupa 7 seara? Ne intorceam de la Costinesti, salutam si noi! Ar fi trebuit sa vezi si Leganza, ca eu eram inaintea ei cu cativa zeci de metri.

Eram undeva pe centura aia mica "de sus" pe la Penny Market. Am vazut doar tico, in intersectie, mi-a dat prioritate apoi a facut stanga. Mi-am dat seama tarziu ca e vorba de voi ca opream sa mai stam de vorba, si cand m-am prins si m-am uitat in oglinda tico disparuse din peisaj :) . Data viitoare!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Vazut azi in parcare la Cora Pantelimon un Matiz rosu cu autocolant pe luneta si praguri (cel din stanga). Salutari!

Cel din dreapta este al meu.

post-5090-0-55089000-1344375239_thumb.jpg

Edited by Julius

Si se pare ca am un coleg la munca (avira antivirus) de aici de pe forum. Matiz cu autocolant pe luneta, salutari daca bantuie pe aici, mai multe detalii nu am reusit sa aflu momentan.

• 3 weeks later...

Salutam posesorul de Tico galben cu autocolant Daewoo Club, intalnit aseara in jurul orei 20 pe A2, pe la km 30. Salutat, claxonat, avarii, dar nu cred ca si-a dat seama ce vreau, mai ales ca si ploua.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ieri, in jurul orei 13.00 vazut in Roman pe colegul nostru englez cu a lui NT10ENG ...Salutari !!!, nu am apucat sa-ti dau flash ca ai facut dreapta inainte de a ajunge eu fata in fata cu tine, si nici nu am avut timp sa "ma iau dupa tine"

P.S. Frumoasa mai este!!!...masina bineinteles :P

Salutari @CristiP cu al sau BLK. Te-am zarit ieri dimineata dinspre Basarab spre Banu Manta, eram in spatele tau ti-am dat flash-uri nu stiu daca ai observat, iar cand ai facut stanga ca sa o iei pe scurtatura aceea pe la sectia de politie s-a mai pus o masina intre noi, te-am mai prins in capat la Mihalache am facut stanga amandoi o data, apoi te-ai bagat pe b1 pe Mihalache si nu te-am mai prins.

PS: Ti-am recunoscut nr si masina, dar sticker-ul nu ti l-am mai vazut!

Edited by maresmo
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Salutari si aici colegului cu Chevroletul Kalos B 14 TWO salutat ieri in trafic pe la Romaero misto se vad becoleduri alea si la semnal si la frana/pozitii(defapt am avut acelasi traseu de pe la Casa Presei)...unde admiram un Kalos rosu in 5 usi cu niste elemente de tuning intelesante(si modificari SUA style...pozitii in semnale,fara lampa ceata...etc)....si o poza...eram cu masina de la munca un Peugeot Boxer cu 7 locuri alb si prelata albastra

post-38483-0-78067600-1355926493_thumb.jpg