vio.p Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Acum 5 - 10 min eram in fata masini dl. NFS parcata stie el unde. . Link to comment
guru Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Sa o luam cronologic. Intalnire de membrii fara autocolanti si Matiji, in perimetrul in care amandoi ne desfasuram jobul, in racoarea diminetii - Expozitia de tractoare si masini agricole de la Balotesti. Cele doua personaje au fost Mari d si subsemnatul Ne-am salutat mecanic, fara sa realizam de unde ne cunoastem Acest aspect a fost remediat mai tarziu. In zona TVR, pe la orele 16, am depasit un Matiz argintiu, cu numere de Prahova, cu autocolant si, tineti-va bine: REMORCA !!! Putin mai tarziu, am vazut, parcat pe B-dul Expozitiei, un Matiz albastru metalizat, cu numere de IF. Lasat biletel amoros in parbriz, plecat mai departe. Link to comment
Satori Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Nu era al lui... Al lui e cat se poate de rosu. Link to comment
mari.d Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 asta e mr guru, scuzele de rigoare, ne-am vazut numai noaptea. off topic : da repede plecasi, eu acum am ajuns Link to comment
guru Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Pai mi-am facut treaba rapid si eficient Dupa cocktail nu mai aveam nici un chef! Link to comment
tolin Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Acum 5 - 10 min eram in fata masini dl. NFS parcata stie el unde. . Din dezavantajele autocolantului pe masina: "- Unde ti-ai parcat masina pe la 17:00-17:05, ca acasa mi-ai venit mult mai tarziu ?!" Link to comment
Brainiac Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Vazut la 8.20 matiz argintiu, B 51 ZEU, parcat pe o straduta pe langa CityMall. Avea autocolantul lipit central pe luneta. Salutare "> Link to comment
Maniaku Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Daca tot nu s-a elucidat misterul cu Pejo-ul 307, mai pun 2 intalniri din trafic:1. Espero visiniu, de Bucuresti, B 43 (parca) nu-stiu-ce, cu autocolant centrat pe luneta in partea de jos (o fi acelasi cu cel vazut de eugen?). Faruri, claxoane si lungi si scurte, depasit periculos si apoi avarii la 1 metru in fata lui... nimic. Chiar nu s-o fi intrebat de ce il alearga un matiz alb de Bucuresti prin Valul lui Traian (parca, oricum putin inainte de Constanta) cu 110-120? Se intampla sambata seara, ~7pm. 2. Azi de dimineata, pe la 8, pe Mihai Bravu aproape de Dimitrov, Tico alb B-nustiuce-POU. Faruri si claxoane cat incape - nu s-a sesizat nici el. Pejo-ul a fost in club si s-a vandut, pers. care il detine nu stie ce-i cu autocolantul sau ce este ala DaewooClub!!! Link to comment
tkd29 Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Am intalnit astazi pe Tracfic Greu un cielo albastru cu luneta fumurie cu nr. B-99-TMA , la care nu ii prea place culoarea rosie a semaforului Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ala e fostul CT-XX-NDI. L-am vazut si eu. Link to comment
Alezz Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 TMA e TMA,e ala cu 140 cai la roata,NDI nu are nici o legatura cu TMA . Link to comment
stryder Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 azi cam pe la ora 7 seara, la piata la moghioros...b-26-xxl ...misto masinuta Link to comment
Maniaku Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 XXL nu are cont inca, dar vine regulat la intalniri!! Link to comment
Mircea Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Vineri dimineata pe la ora 6, la iesirea din Daia, Giurgiu, Espero visiniu numere de Bucuresti, autocolant la luneta pe stopul de frana. Eu eram cu BMW-ul silver care a zburat pe langa el )"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Se pare ca asta e Esperoul fantoma, toti il vad, nimeni nu stie ce-i cu el. )"> Link to comment
GaGauTa Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Salve Vazut Sambata seara la bariera de la restaurantul Trattoria Il Calcio, una bucata autocolant pe un Maty Rosu B-38-CMC. Nu m-a vazut, nu avut cum sa-l salut atunci, pt ca mancam. Cu acesta ocazie il salut acu`. Ps: Vopseste eleronu mestere Link to comment
Mircea Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Se pare ca asta e Esperoul fantoma, toti il vad, nimeni nu stie ce-i cu el. )"> OK, eu unul cand il prind il opresc La volan era un tanar alb la fata, deci pericolul e mic )"> Link to comment
Mircea Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Tico verde cu numere de CT (LCL parca), in fata bancii din Pipera, azi dimineata la ora 9 Link to comment
BogdanG Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Intilnit azi cu B31ZDB sau ZBD matiz alb ,nu prea intelegea de ce-i tai fata nu stiu daca s-a prins de ce-l stresam ca eram undercover adica am numai suport de numar cu DaewooClub nu si autocolant . L-am salutat dar am uitat cum il cheama Nucu sau Lucu ???? Link to comment
vio.p Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Iar am vazut TICO verde deschis in Pipera, in parcare la banca... CT 78 sau 87 LCL. Care e ? Tico verde cu numere de CT (LCL parca), in fata bancii din Pipera, azi dimineata la ora 9 L am vazut de mai multe ori acolo... VAXXI spune ca nu e inregistrat Link to comment
Mircea Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Pai hai sa-i punem un bilet in geam Link to comment
Leutzu Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Intalnit azi in captat la trafic greu una bucata Maniak iesit jumatate din SantaFe facandu-mi cu mana dupa ce m-a claxonat. Link to comment
Recommended Posts