stryder Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 "> CL-03-AOV De dimineata, in drum spre servici...erai parcat pe Stirbei Voda...te-am si pozat Link to comment
pixelconscious Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Vazut astazi pe Kisselef un Matiz albastru xxxROK. Eram perpedes asa ca n-am avut cum sa dau flash-uri Salutare! Link to comment
dreaQ Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 pixelconscious said: n-am avut cum sa dau flash-uri Am patit si eu asa...propun sa dam cu pietre...mai mici... Link to comment
Satori Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 pixelconscious said: Vazut astazi pe Kisselef un Matiz albastru xxxROK. Eram perpedes asa ca n-am avut cum sa dau flash-uri Salutare! Deci nu stii tu cine e Emi, nu? Link to comment
pixelconscious Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 (edited) Eram precisaaaaaa Sato, stiam numarul, imi era ULTRA cunoscut, dar nu am realizat cine era proprietarul Scuzeeee! @dreaQ: propun sa incercam mai intai cu un bolovan. Daca mai traieste... doua pietricele Si avem un flash lungi si doua scurte )"> LE: Cata, multumesc mult pentru ajutorul din WE. Sa traiesti bine! Edited July 3, 2006 by pixelconscious Link to comment
vio.p Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 (edited) vio.p said: ...am vazut un matiz alb cu numarul ... CL 03 AOL ... cine e ? stryder said: "> CL-03-AOV ...erai parcat pe Stirbei Voda.. L am vazut (parcat) de mai multe ori pe langa o facultate de stomatologie. Cred ca (propietarul) e student la stomatologie... PS Acel AOL era AOV, doar ca nu prea am reusit sa tin minte numarul Edited July 3, 2006 by vio.p Link to comment
NFS Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 tkd29 said: NFS daca imi zici si ce inseamna Neos Marmaras poate iti pot raspunde Atunci inseamna ca nu erai tu. E o statiune in Sithonia, Halkidiki. Dar sunt aproape sigur ca am vazut un Cielo gri sau gri-verzui (era seara) cu B01TKD si cu literele spatiate! pixelconscious said: Eram precisaaaaaa Sato, stiam numarul, imi era ULTRA cunoscut, dar nu am realizat cine era proprietarul Scuzeeee! Mda... si eu m-am luat o data dupa un matiz albastru cu ROK. Cind l-am ajuns, era o gagica la volan. Cand m-am vazut cu Emi, am lamurit si misterul. Gagica are doar o cifra diferita la numar, in rest masina e identica. Link to comment
hawkeye Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 (edited) Vazut azi pe 1 mai la intersectia cu banu manta un citroen cu autocolant pe luneta. N-am retinut nici numar nici modelul exact deoarece a trecut pe galben spre rosu (si eu cu ochii dupa el) si am facut dreapta. Nu pare sa fie C4-ul lui peste iar alt citroen n-am vazut la "masina mea". Edited July 5, 2006 by hawkeye Link to comment
NFS Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Daca era grena, probabil fostul Xsara al lui ARP parca Link to comment
vio.p Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Ieri pe la ~21:30 am zarit un autocolant pe calea calarasilor . . . B * * YLK , matiz rosu. erai cam suparat. . . Link to comment
sebip Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 In sfarsit am vazut si in Cluj un autocolant...un tico verde la mol CJ-XX-MDN daca nu ma insel, mi-am dat seama prea tarziu... Link to comment
tkd29 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Vazut un matiz parcat in rondul de la intersecctia M Bravu cu Baba Novac nr B-80-FNC cu autocolant pe stalpul din stanga si unul pe haion. Link to comment
xenna Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Vazut aseara,tico albastru Bxx APL,cu autocolant,parcat langa parcul Tineretului. Link to comment
Mircea Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Sigur nu era ALP? Ca ALP l-am vazut si eu in zona baneasa, institutul pomicol... Link to comment
alx Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 ALP este tico-ul meu, pe care-l conduce sor-mea. Si este foarte posibil sa-l fi vazut in ambele locatii fiind una jobul si una locuinta. BTW: ALP sunt initialele mele... Link to comment
dreaQ Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 (edited) Vazut tico verde pe spate un autocolant daewooclub.ro si unul cu baby on bord parca. Il conducea o fata. Salutam.. "> In zona berceni-Izvorul Rece Edited July 9, 2006 by dreaQ Link to comment
xenna Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Matiz albastru ,fara autocolant ,dar cu suporti numere daewoo club,BXXBIO ,astazi pe la pranz in zona Mall Vitan.Care esti? Link to comment
vio.p Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 xenna said: Matiz albastru ,fara autocolant ,dar cu suporti numere daewoo club,BXXBIO ... Parca ... @blumurgg. A fost si la intalniri. Link to comment
sebian Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 (edited) Tico alb, B-XX-MXY, ieri pe la ora 10 dimineata, in Otopeni, cu nevasta si copilul din dotare Edited July 10, 2006 by Sebian Link to comment
keluboss Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 una bucata tico argintiu, frumos facut, cu jante, folie, autocolant si suporti de numere. N-am retinut si numarul ca eram cu ochii la drum. Ne-am salutat pe la Lacul morii, si am mers impreuna pina in Apusului, unde l-am lasat ca am virat spre casa Link to comment
xenna Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 (edited) Eu ma intalnesc in trafic numai cu matiji albastri,prin urmare:astazi ,in jur de ora 15.00,in Pta Alba Iulia,am vazut un matiz albastru,B44 ZJK,al carui sofer s-a uitat urat la mine si nu pricep de ce... Edited July 10, 2006 by xenna Link to comment
Mircea Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 keluboss said: una bucata tico argintiu, frumos facut, cu jante, folie, autocolant si suporti de numere. N-am retinut si numarul ca eram cu ochii la drum. Ne-am salutat pe la Lacul morii, si am mers impreuna pina in Apusului, unde l-am lasat ca am virat spre casa @Sharpe I believe Link to comment
Recommended Posts