Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

Azi tico verde cu AXS la ghica, si matiz gri nu mai tin bine minte numarul ceva cu FN*. cine e domnu cu Tico? Parca matizu imi parea cunoscut de la intalnire :)

Azi m-am intalnit cu ZLI, in parcarea subterana, de la Cora ! L-am recunoscut dupa numar :) , autocolantul nu era foarte vizibil. Am stat in masina, pret de o tigara, timp in care a aparut si ZLI. Am schimbat doua vorbe, si ne-am vazut de drum.

marius_eugen. :D

Banuiam ca el era, am remarcat avatarul cu solenza. Oricum, nu am observat autocolant si cu vecinii :thumbl:

Care-i faza cu autocolantele alea cu insane? Ieri in parcare la rosal (e-boda) un cielo cu autocolant de-ala cu insane si jos daewooclub.ro

Ieri in parcare la rosal (e-boda) un cielo cu autocolant de-ala cu insane si jos daewooclub.ro

*nu am putut edita mesajul de mai sus

e alezz

Edited by mari.d

Pai daca intalnirile DaewooClub din Bacau le facem pe alte meleaguri! Vezi - Murighiol, Bicaz - apropos unde ne intalnim data viitoare tot asa fara sa ne anuntam dinainte? :) ;)

Si de ce nu spui la lume ca atunci cand m-ai depasit, de fapt tu depaseai o colana de vre-o 30-35 masini? :(

Edited by adycez

Vineri seara ,in drum spre Oltenita , de la Frumusani parca pana la intrare in Budesti am fost partener de trafic cu o domnisoara/doamna ce conducea un Tico verde metalizat deschis si avea un autocolant cu daewooclub.ro.Nr masinii este CT 78 LCL.

Salutari!

Vineri seara ,in drum spre Oltenita , de la Frumusani parca pana la intrare in Budesti am fost partener de trafic cu o domnisoara/doamna ce conducea un Tico verde metalizat deschis si avea un autocolant cu daewooclub.ro.Nr masinii este CT 78 LCL.

Salutari!

L am vazut de mai multe ori ... VAXXI spune ca nu e inregistrat :|
Edited by vio.p

Sanatate maxima..

Prima data am crezut ca ai salutat pe altcineva, de-abia cand m-ai depasit am observat.."motivul"..

oricum.. eram plin de draci din cauza semaforului si adormitilor ce uitau sa plece de la el

De cateva zile, in parcarea firmei a aparut un Tico albastru cu autocolant - numar B 01 NXL. Deci am un nou coleg din club. Care esti? :)

Cred ca e nenea Lucman ;) ...sotia, mai bine zis...

Edited by Sebian

Apropo de colante la spinare... Si eu sunt unul din acei noi membri care au aflat de acest club dupa ce am vazut un cielo alb bv xx rak cu autocolant pe luneta... e singurul din brasov care l-am vazut pana acum... Si din pacate n-am prins proprietarul sa-l intreb de unde achizitionez si eu asa ceva ... Asa ca poate ma ajuta si pe mine careva ...

alx: Te rog frumos scrie ingrijit! Atentie ca scrierea IRC NU este permisa!

Referitor la autocolante, vezi tu emblema aia mare cat casa (Daewoo & Chevrolet Forum) din partea superioara a oricarei paginii? Ce scrie sub ea?

Ala e cumnatumiu'

Daca reusesti sa-l opresti vreodata in trafic (desi nu cred), roaga-l sa te trimita la mine pentru autocolante ;)

Ala e cumnatumiu'

Daca reusesti sa-l opresti vreodata in trafic (desi nu cred), roaga-l sa te trimita la mine pentru autocolante ;)

Si daca pe el nu reusesc sa`l opresc de tine cum dau ...? :-? :lavolan: