guru Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited) Am vazut azi Matizul domnisoarei Ami, pe la ora 19, parcat pe strada Temisana. Ce cautai pe acolo? Eu stiu, da' nu spun nimic! Edited August 16, 2006 by guru Link to comment
Satori Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Azi am dat de un membru cu Nubira. Zicea ca are nick ceva cu picolino si ca nu prea intra pe forum... Era putin ratacit asa ca am stat nitel de vorba. Bune autocolantele astea Link to comment
Tommy Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Sambata la ora 13 peste matizul din poza, are un enorm semn al mirarii Si azi peste Madmax ce facea liniuta cu un megane break pe Basarabia. (mi-a fost lene sa fac poza, dar data viitoare il taxez ) Link to comment
Mad MAX Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Trebuie mentionat ca Megane-ul respectiv era 1,6 16V. Salutari Tommy. Link to comment
adycez Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Vazut ieri pe Milcov BC -23-AAL - fain vine autocolantul pe masina neagra . Link to comment
Mircea Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Pe DN 1 in zona Prisma Corbeanca Nubira wagon alba cu nr de IF...XXL parca, autocolant pe hayon in dreapta. Ti-am luat fata, ti-am dat avarii, geaba Link to comment
user Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 ...Ti-am luat fata... fftopic: Asa faci cand vezi pe cineva cu autocolantul DaewooClub.ro? Sper atunci sa nu ne intalnim! S"> Link to comment
Ami Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 .... vazut Matizul lui Ami, parcat pe strada Transilvania. Guru triseaza RAU! Si eu si el lucram la Radio, asa ca nevedem masinile aproape zilnic in acea zona,... dar il iertam ca e de ai nostrii... Link to comment
Mircea Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 fftopic: Asa faci cand vezi pe cineva cu autocolantul DaewooClub.ro? Sper atunci sa nu ne intalnim! S"> Da, asa fac De asa maniera incat cel in cauza sa-mi vada autocolantul. Nu te gandi ca intru in fata lui astfel incat sa-l stanjenesc in vreun fel. Azi m-am intalnit cu @SVR in Cora Militari. Salutari inca o data Link to comment
XXL Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Nici o problema, eu eram si nu s-a intamplat nimic rau. Motivul pentru care m-am prins mai tarziu de faza era ca discutam cu cineva aflat pe locul din dreapta. Scuze!!! Link to comment
Mircea Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Nici o problema Am crezut ca nu m-ai vazut, desi am facut tot posibilul sa vezi autocolantul si suportul de numar din spate Link to comment
stryder Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 b-37-zli ( sper ca am retinut bine) Azi pe la 6 seara, pe Stirbei Voda...ai trecut rapid pe langa mine, tocmai ma pregateam sa ies din parcare...n-am apucat sa te salut asa ca o fac aici! Noroc "> Link to comment
dxr Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Ieri (duminica 20.08.06) prin Mamaia am intalnit un Cielo alb CT 04 Z... Mi-au sarit in ochi cele doua autocolante de pe luneta, si mai apoi suportul de numar. Salutare... "> Link to comment
Mircea Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Matiz rosu nu numere de PH si autocolant central pe luneta, ieri pe la ora 15 aproape de Liceul Iulia Hasdeu, parcat pe trotuar. Salutari Link to comment
Gamerul Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Tico, B-12-ALX, miercuri, cred, parcat langa sediul CPI (la intersectia Iuliu Maniu cu Averescu). Salutari. Link to comment
Esperatul Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Una bucata zmeu intre Valenii de munte si Cheia, nu cred ca m-a reperat. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Nu te-am vazut. Unde erai? PS: Valenii de munte - Cheia a devenit oficial traseul meu preferat desi am avut acolo niste probleme de transmisie. Link to comment
Esperatul Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Veneam din sens opus, am vazut numarul , am claxonat, dar era destul de aglomerat si cred ca erai atent la aia din fata. Erau niste curbe intr-un sat, se circula destul de incet. Eu ma intorceam de la Cheia unde am fost sa inghit cativa km cu bicicleta. Link to comment
AAdorjan Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) Am fost la mare o saptamana am vazut urmatoarele masini cu autocolant Tico CT-xx-FLR mike.omega? Tico CT-xx-DMO ? O nubira mov, cu jante din aliaj parca avea un G in numar, numai retin Fiind pieton nu i-am putut claxona/flashui. Ps: La Constanta la taxiuri Daewoo & Chevrolet rulezzzz ) Edited August 28, 2006 by AAdorjan Link to comment
mike.omega Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) Da! Recunosc eu eram! Eram eu si in masina sau mi-ai vazut parintii? Edited August 28, 2006 by mike.omega Link to comment
AAdorjan Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Era duminica trecuta pe la orele 18 pe str. Poporului. Link to comment
mike.omega Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Adica pe 19?! Sigur nu incurci strazile?! Intreb pentru ca la ora aia eram toti acasa si masina in fata blocului ) Link to comment
dreaQ Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Un chevrolet (dăla mai mare ) in spate la ministerul finantelor. Link to comment
Satori Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Cum adica... d'ala mai mare? Un Tahoe? Si aveau autocolant? Link to comment
Recommended Posts