Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

Matiz rosu nu numere de PH si autocolant central pe luneta, ieri pe la ora 15 aproape de Liceul Iulia Hasdeu, parcat pe trotuar. Salutari :)

Asta a fost Matizul sora-mii , era PH77RIR acum proprietara este cumnata-mea care sta in Buc.

Bafta

Stiam ca tu esti :) In aglomeratia de acolo nici nu ma mir ca nu m-ai vazut. Eram pe contrasens, am remarcat masina si mi s-a parut numarul cunoscut, apoi am vazut capacele de pe manere ;) si in oglinda autocolantul.

Am vazut-o si pe asta !

Dacia 1300, papuc carosat , galbena, ruginita rau , cu numar de Iasi si cu autocolant.

Era pe str. G-ral Petre Popovat , in zona Pietei Crangasi ,cred ca livreaza marfa la magazinele de piese auto .

Oare cine sa fie ?

Intalnit azi dupa amiaza si salutat pe Mcojo in intersectia de la Dristor! Sa auzim numai de bine!

Rusine!! Asa, fara semn de viata, fara sa vina la intalnire?! 10 flotari!!!

Salut stryder. Esti tare dom'le sa vezi autocolantul pe intuneric, si jegul de 2 luni care zace pe maty. Imi pare rau ca nu te-am asteptat dupa intersectie, dar eram pe fuga. Sincer m-am uitat la proiectoarele tale nu m-am zgiit si dupe autocloant. Frumos iegzemplar sa-l stapinesti multi kilometri fara de belele

In traficul infernal din Baneasa de vineri seara im fost la cati va metri mai in spate si pe banda alaturata de o Nubira bine spoilerita, mi-a sunat telefonul si nu am apucat sa retin nr. de inmatriculare. Eu cred ca era asta (am vazut-o doar din spate) http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=190723

Acum intrebarea, care se pune, o fi fost inainte sau dupa vanzare ? :)