dreaQ Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Mai mare decat...spark-ul ) Cred ca era lacetti. Da, avea autocolant de aceea am postat aici... )"> Cu ChevroletClub.ro Link to comment
body Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Matiz rosu nu numere de PH si autocolant central pe luneta, ieri pe la ora 15 aproape de Liceul Iulia Hasdeu, parcat pe trotuar. Salutari Asta a fost Matizul sora-mii , era PH77RIR acum proprietara este cumnata-mea care sta in Buc. Bafta Link to comment
alexino Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Una bucata matiz galben Dj-06-CGL in Craiova in spatele farmaciei 3F "> Link to comment
stryder Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Vazut una bucata aztec parcat la agstul din brezoianu ( langa petrom ) hola Link to comment
Mircea Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Una bucata RIS ( matiz rosu) - Tuborg 001 pe plevnei si una bucata leganza neagra RHC la Gara de Nord Salutari! Link to comment
remix Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Hai schimbati unul titlul din "Cu autocolantul la spinare" in "Cu autocolantul la spiOnare". Link to comment
Alezz Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 una bucata leganza neagra RHC la Gara de NordSalutari! Nu era RHE ??? Link to comment
Mircea Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ba da Cu autocolant sub numarul din spate. Link to comment
MariusZMC Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Eu sunt cu RHE... "> Nu te-am vazut Mircea! Link to comment
Mircea Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Stiam ca tu esti In aglomeratia de acolo nici nu ma mir ca nu m-ai vazut. Eram pe contrasens, am remarcat masina si mi s-a parut numarul cunoscut, apoi am vazut capacele de pe manere si in oglinda autocolantul. Link to comment
Cristian Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Am vazut-o si pe asta ! Dacia 1300, papuc carosat , galbena, ruginita rau , cu numar de Iasi si cu autocolant. Era pe str. G-ral Petre Popovat , in zona Pietei Crangasi ,cred ca livreaza marfa la magazinele de piese auto . Oare cine sa fie ? Link to comment
Satori Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 nicubarbu cred ca e vinovat pentru asta ) Link to comment
MethodRO Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Intalnit azi dupa amiaza si salutat pe Mcojo in intersectia de la Dristor! Sa auzim numai de bine! Link to comment
stryder Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Noroc B 38 TWE Cred ca pana sa te prinzi m-ai injurat ca ti-am dat 15 mii de flashuri Ce chestie, am stat amandoi in parcare la 3 m unu` de celalalt dar nu ne-am vazut autocolantele ) Link to comment
Satori Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Intalnit azi dupa amiaza si salutat pe Mcojo in intersectia de la Dristor! Sa auzim numai de bine! Rusine!! Asa, fara semn de viata, fara sa vina la intalnire?! 10 flotari!!! Link to comment
ileana Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Ei flotari! La dat in barci cu el! Link to comment
xenna Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Iar m-am intalnit cu matizul albastru B 44 ZJK si iar nu stiu cine e. Aaaah ,dar stiu sigur ca e vecinul meu Link to comment
MethodRO Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Nenea Mcojo nu zice nimik in apararea sa? Link to comment
Satori Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Dar tu ce scuza ai ca nu l-ai luat pe sus? Ziceai ca faci sport, ca ai muschi si chestii din astea... ) Link to comment
keluboss Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Salut stryder. Esti tare dom'le sa vezi autocolantul pe intuneric, si jegul de 2 luni care zace pe maty. Imi pare rau ca nu te-am asteptat dupa intersectie, dar eram pe fuga. Sincer m-am uitat la proiectoarele tale nu m-am zgiit si dupe autocloant. Frumos iegzemplar sa-l stapinesti multi kilometri fara de belele Link to comment
xenna Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Intalnit Nubira albastra B XX FRR la Pta Ramnicu Sarat,azi pe la 12.00.Care se simte? Link to comment
Gica Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 In traficul infernal din Baneasa de vineri seara im fost la cati va metri mai in spate si pe banda alaturata de o Nubira bine spoilerita, mi-a sunat telefonul si nu am apucat sa retin nr. de inmatriculare. Eu cred ca era asta (am vazut-o doar din spate) http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=190723 Acum intrebarea, care se pune, o fi fost inainte sau dupa vanzare ? Link to comment
Mircea Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Vineri seara era dupa vanzare. Curand cred ca masina va deveni galbena ("> Link to comment
MariusZMC Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Cielo albastru cu nr B...XBM (sau cam asa) astazi la 12:40 la Scoala de soferi Ilioara!Soferul spunea ca el nu este membru DaewooClub, dar ca are un prieten de-aici si de la el are autocolantul. Link to comment
Recommended Posts