Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

Intalnit azi un matiz rosu pe str. Delea Noua... se vede in poza inculpatul...

Hehehe! Ce ironie!

:mda: Cand ma intalnesc si eu cu cineva de pe forum si sunt observat, atunci nu pot opri sa te salut!

Eram in super criza de timp, sa ajung la servici! :wallbanger: Poate ca data viitoare nu o sa mai fiu asa de grabit! :redface:

Desi tardiv, salutari! :) >-

PS: Multumesc ca mi-ai sters numarul din imagine!

PPS: Poza ai facut-o inclinata sau asa arata Matizelul meu cu mine la volan? Lasat pe stanga? :scarpin:

Edited by BDP

Azi, la intrara in Iride Park, Pipera...HVV (parca) - autocolant si suporti numere prezente :)

N-ai stat prea mult, am vrut sa iti trag o poza dupa ce am iesit de la masa dar plecasei :)

Salut!

Edited by stryder

Sambata pe la 15:00 vazut autocolant pe Cielo albastru B-XX-CTL la spalatorie pe Str.Brasov-Dr.Taberei!

:o fftopic:

Trebuie sa vin joi la intalnire pentru autocolant?Recunosc ca nu am fost niciodata :redface:

Azi, la intrara in Iride Park, Pipera...HVV (parca) - autocolant si suporti numere prezente :)

Matiz verde :thumbl:

Bine ca nu ai facut poza. Nu cred ca deosebeai culoarea masini vere sau praf... praf sau verde :D

Edited by vio.p

Azi in jurul orei doua matiz cyber green numar ceva cu Y in fata la Connex pe Valea Cascadelor. O ora mai tarziu, Chevrolett Kalos sedan orange pe splaiul dambovitei, in apropiere de Izvor, parcat pe bordura. N-am apucat sa-i vad numarul de inmatriculare :(

Tico alb cu autocolant pe luneta vazut in inghesuiala dinaintea cursei de la Dragonul Rosu, ti-am facut loc sa intri in coloana dupa rugamintea venita din partea ocupantului din dreapta, nu am retinut numarul, oricum nu era Tico_rs, care esti? Salutari!

Intalnit PH 07 (?) RIR pe Vatra Luminoasa, in seara asta pe la 6.

Era PH77RIR si aia a afost masina sora-mii , actualmente a cumnata-mii!

Intalnit azi dimineata, pe la 7.20, in zona Iancului, un Maty gri, cu stopuri fumurii si paravanturi, care avea 2 autocolante mai altfel, pe verticala puse, pe banda fumurie a lunetei, in partea stinga si dreapta. Nu am retinut numarul de inmatriculare pt ca era provizoriu si erau prea multe cifre de retinut pt acea ora :mrgreen:

Salutam! ;)

Intalnit azi dimineata, pe la 7.20, in zona Iancului, un Maty gri, cu stopuri fumurii si paravanturi, care avea 2 autocolante mai altfel, pe verticala puse, pe banda fumurie a lunetei, in partea stinga si dreapta. Nu am retinut numarul de inmatriculare pt ca era provizoriu si erau prea multe cifre de retinut pt acea ora :mrgreen:

Salutam! ;)

Ala era matizul lui Maniaku

dar pe mine nu ma vede nimeni?

eu sunt din campina, si nu am mai vazut pe nimeni cu autocolant.

vroiam sa stiti si voi :)

am vazut doar dua matizuri: unul rosu, in curtea facultatii, la medicina veterinara, le avea pe praguri puse autocolantele, si unul alb in predeal. atat

am vazut doar dua matizuri: unul rosu, in curtea facultatii, la medicina veterinara, le avea pe praguri puse autocolantele...

Guru, cred.

Vazut vineri dimineata pe cheiul Dambovitei, Tico verde inchis cu autocolant pe luneta, central, si cu domnisoara blonda mignona la volan.

Te salut.

Semnat: ala cu gip-ul negru cu portbagaj deasupra!