tkd29 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Cand ai facut stanga printre blocuri eram pe Delea Noua Link to comment
user Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 (edited) Intalnit azi un matiz rosu pe str. Delea Noua... se vede in poza inculpatul... Hehehe! Ce ironie! Cand ma intalnesc si eu cu cineva de pe forum si sunt observat, atunci nu pot opri sa te salut! Eram in super criza de timp, sa ajung la servici! Poate ca data viitoare nu o sa mai fiu asa de grabit! Desi tardiv, salutari! >- PS: Multumesc ca mi-ai sters numarul din imagine! PPS: Poza ai facut-o inclinata sau asa arata Matizelul meu cu mine la volan? Lasat pe stanga? Edited September 15, 2006 by BDP Link to comment
tkd29 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Am facut-o cu telefonu si am scos mana pe geam ca prin parbriz se vedea naspa... Link to comment
user Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 ...era sa intru la idei!!! )"> Link to comment
steph Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Vazut pe langa Casa poporului Kalos argintiu B 84272. Flashuri, claxoane, limitare matiz in a 2-a, trecut in fata, avarii, maini pe geam, observat, scop indeplinit, vazut de drum. Link to comment
stryder Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 (edited) Azi, la intrara in Iride Park, Pipera...HVV (parca) - autocolant si suporti numere prezente N-ai stat prea mult, am vrut sa iti trag o poza dupa ce am iesit de la masa dar plecasei Salut! Edited September 18, 2006 by stryder Link to comment
CristiP Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Sambata pe la 15:00 vazut autocolant pe Cielo albastru B-XX-CTL la spalatorie pe Str.Brasov-Dr.Taberei! fftopic: Trebuie sa vin joi la intalnire pentru autocolant?Recunosc ca nu am fost niciodata Link to comment
vio.p Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 (edited) Azi, la intrara in Iride Park, Pipera...HVV (parca) - autocolant si suporti numere prezente Matiz verde Bine ca nu ai facut poza. Nu cred ca deosebeai culoarea masini vere sau praf... praf sau verde Edited September 18, 2006 by vio.p Link to comment
Mircea Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Azi in jurul orei doua matiz cyber green numar ceva cu Y in fata la Connex pe Valea Cascadelor. O ora mai tarziu, Chevrolett Kalos sedan orange pe splaiul dambovitei, in apropiere de Izvor, parcat pe bordura. N-am apucat sa-i vad numarul de inmatriculare Link to comment
angela_b Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 (edited) Sa stiti ca eu chiar daca am lipsit de la intalniri sunt mandra de autocolantul meu!!! Edited September 18, 2006 by angela_b Link to comment
vio.p Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 O tânără domnişoara la volanu amşinii ... ... parcă AZH Link to comment
Dj_Dark Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Tico alb cu autocolant pe luneta vazut in inghesuiala dinaintea cursei de la Dragonul Rosu, ti-am facut loc sa intri in coloana dupa rugamintea venita din partea ocupantului din dreapta, nu am retinut numarul, oricum nu era Tico_rs, care esti? Salutari! Link to comment
marcel_ovidiu Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Salutare, in Arad nu am vazut pe nimeni cu autocolante lipite pe masina. Cred ca eu sint primul. Ar trebui sa organizati cand aveti chef si timp o intalnire in zona, nu neglijati vestul. Link to comment
body Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Intalnit PH 07 (?) RIR pe Vatra Luminoasa, in seara asta pe la 6. Era PH77RIR si aia a afost masina sora-mii , actualmente a cumnata-mii! Link to comment
sebian Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Intalnit azi dimineata, pe la 7.20, in zona Iancului, un Maty gri, cu stopuri fumurii si paravanturi, care avea 2 autocolante mai altfel, pe verticala puse, pe banda fumurie a lunetei, in partea stinga si dreapta. Nu am retinut numarul de inmatriculare pt ca era provizoriu si erau prea multe cifre de retinut pt acea ora Salutam! Link to comment
AZH Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 (edited) @vio.p, tanara domnisoara este sotia mea.Si intradevar numarul este B-38-AZH. Iti(va) transmite salutari. Edited September 20, 2006 by AZH Link to comment
steph Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Intalnit azi dimineata, pe la 7.20, in zona Iancului, un Maty gri, cu stopuri fumurii si paravanturi, care avea 2 autocolante mai altfel, pe verticala puse, pe banda fumurie a lunetei, in partea stinga si dreapta. Nu am retinut numarul de inmatriculare pt ca era provizoriu si erau prea multe cifre de retinut pt acea ora Salutam! Ala era matizul lui Maniaku Link to comment
vio.p Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Ala era matizul lui Maniaku fftopic: L a vandut? Link to comment
sebian Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Cred ca da, avea numere rosii, provizorii...nu mi s-a parut a fi maniaku la bord... Link to comment
Aiurel Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 dar pe mine nu ma vede nimeni? eu sunt din campina, si nu am mai vazut pe nimeni cu autocolant. vroiam sa stiti si voi am vazut doar dua matizuri: unul rosu, in curtea facultatii, la medicina veterinara, le avea pe praguri puse autocolantele, si unul alb in predeal. atat Link to comment
MAVERICK_SS Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 @marcel_ovidiu Si eu sunt din Arad si am si eu autocolant pe Matizelul meu... Chiar ma gandeam sa intreb pe aici daca nu e nimeni de pe forum din Arad deoarece daca am fi mai multi nu ar strica o intalnire, ceva ... Link to comment
laurentziu83 Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Cine, ca nu cunosc. Aaaaaaaaa, da, m-am prins. Link to comment
NFS Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 am vazut doar dua matizuri: unul rosu, in curtea facultatii, la medicina veterinara, le avea pe praguri puse autocolantele... Guru, cred. Vazut vineri dimineata pe cheiul Dambovitei, Tico verde inchis cu autocolant pe luneta, central, si cu domnisoara blonda mignona la volan. Te salut. Semnat: ala cu gip-ul negru cu portbagaj deasupra! Link to comment
Recommended Posts