sebian Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Ca veni vorba de Sergiu vazut aseara, aprox. ora 19.00 una bucata HSF negru pe Teiul Doamnei, asteptand sa i se faca loc sa intre pe Fabrica de paine ...Salutam! Link to comment
guru Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 (edited) am vazut doar dua matizuri: unul rosu, in curtea facultatii, la medicina veterinara, le avea pe praguri puse autocolantele, si unul alb in predeal. atat Guru, cred. Da, eu eram. Salutari "> Azi am vazut ,parcat pe Calea Plevnei, un Chevrolet Kalos auriu, CT XX WSH. Avea autocolant Chevroletclub pe geamul usii din spate. Salutam, daca tot esti in Bucuresti, te asteptam la intalnire, azi e joi! Probabil, Safari Hunter? Tot pe Calea Plevnei, depasit si taiat fata lui JMu , salutat cu avarii, raspuns cu faruri "> Edited September 21, 2006 by guru Link to comment
MCojo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 (edited) Azi am vazut ,parcat pe Calea Plevnei, un Chevrolet Kalos auriu, CT XX WSH. Da el "estem"... ... Din pacate e cam gripat... Edited September 21, 2006 by MCojo Link to comment
MethodRO Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Azi l-am vazut pe Renatremo in fata la UMC salutat dar nu m-a remarcat. Link to comment
laurentziu83 Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Vazut Nubira Hatch cu numarul TSD 102 pe la Iricad la bariera Traian. Oprit, stat 5 minute pentru cateva sfaturi, apoi plecat, ca eram in mijlocul drumului. Ne vedem in seara asta. Link to comment
sebian Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 TSD fiind Tineretul Social Democrat? ) Te-ai dat cu opozitia, Laure? Link to comment
laurentziu83 Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...st&id=21055 Link to comment
vio.p Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Cred ca da, avea numere rosii, provizorii... Dar tot la el e Deoarece sta aproape de mine , l am vazut (matizu lui ), deci tot el e . Link to comment
stryder Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 (edited) Vazut ieri alt individ in Pipera, tot in parcul Iride B-2x-Jxx >- "> Ce a patit saraca masina? Era cam bombardata...vecini "de treaba"? Edited January 3, 2007 by Mircea Link to comment
Maniaku Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Dar tot la el e Deoarece sta aproape de mine , l am vazut (matizu lui ), deci tot el e . DE astazi nu mai este la mine La cumparat o doamna la vreo 60 de ani care nu a vrut nici in ruptul capului sa renunte la autocolante!!!! Link to comment
guru Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 fftopic: Asta chiar e tare, bunicuta cu Matiz tunat! Link to comment
vio.p Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 am uitat sa zic ca te-am si pozat Dupa pozitia autocolatului... sigur e membru SMS Link to comment
Mircea Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Ai putea sa zici mai repede: '' dupa numarul de infundaturi si pocnituri sigur e SMS'' ) El e! Link to comment
paul_marines Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 (edited) Da, eu eram. Salutari "> Azi am vazut ,parcat pe Calea Plevnei, un Chevrolet Kalos auriu, CT XX WSH. Avea autocolant Chevroletclub pe geamul usii din spate. Salutam, daca tot esti in Bucuresti, te asteptam la intalnire, azi e joi! Probabil, Safari Hunter? Multumesc celor care mi-au observat macar unul dintre cele 3 autocolante Chevyclub.ro de la masina (unul pe geamul lateral stanga spate, unul pe ornamentul portbagajului si unul in torpedou ). Eu m-am zgait o saptamana intreaga in speranta ca voi observa si eu un membru de la centru , insa mai perseverez. Multam de invitatie, ma gandeam serios sa vin, insa joi am fost convocat la domiciliu. Cu siguranta va fi un next time si cel mai probabil in parohia lui Tolin si Claz. Edited September 22, 2006 by safari hunter Link to comment
Mircea Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Azi in jurul orei doua matiz cyber green numar ceva cu Y in fata la Connex pe Valea Cascadelor. O ora mai tarziu, Chevrolett Kalos sedan orange pe splaiul dambovitei, in apropiere de Izvor, parcat pe bordura. N-am apucat sa-i vad numarul de inmatriculare Deci tu erai! Daca vedeam numarul si nu doar autocolantul nu scapai fara o poveste la o cafea! Link to comment
paul_marines Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Deci tu erai! Daca vedeam numarul si nu doar autocolantul nu scapai fara o poveste la o cafea! Se reporteaza, nu se pierde. "> Link to comment
stryder Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 B-38-CMC Asta seara prin Crangasi...noroc! Link to comment
Moshu Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Daca v-as spune ca am vazut un logan cu numere personalizate daewoo, ce ziceti? Am fost asa socat ca am uitat sa ii iau nr, sau sa fac o poza cu telefonul. Oare o fi de-al nostru? Link to comment
NFS Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Pai suporti cu Daewoo se gasesc in tirg. Daca erau cu DaewooClub, mai era cum mai era... Link to comment
Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Aseara am incurcat traficul nitel mergand in paralel cu Sharpe sa stam la o mica sueta. Povestea despre Meganu' lui. Cand am iesit, la semafor, pe geam si am tipat "Auzi bah, dar ce motor ai?" o domnisoara din statia de tramvai era sa faca atac de cord. Link to comment
Aiurel Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 vazut ieri, 26.09.2006 cielo alb in Campina, in parcare la Peny care prezenta autocolant. Din pacate nu am putut sa fac poza. Autocolantul era amplasat pe luneta in partea dreapta sus. nr. de inmatriculare PH 61 LEU Te-am asteptat vreo 5 minute, dar ma grabeam si n-am mai putut sta. oricum SALUTARI "> Link to comment
Gica Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Cand am iesit, la semafor, pe geam si am tipat "Auzi bah, dar ce motor ai?" o domnisoara din statia de tramvai era sa faca atac de cord. Pai si ? Ce motor avea ? Duminica cand am iesit de la Babyexpo, deci exact de pe straduta ce duce la locul de intalnire, o doamna la volanul unui Matiz cu autocolant, venind dinspre Tineretului, a mers oarecum paralel cu mine, insa la intersectia cu Mihai Bravu toata lumea opreste la rosu, insa respectiva nu, e adevarat ca a facut dreapta, insa rosu era pentru toata lumea... si era pus de cateva zeci de secunde... "> Link to comment
laurentziu83 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 O fi fost prea mult curtata oare pe motiv de autocolant si a preferat sa mearga mai departe? )"> Link to comment
Satori Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Pai si ? Ce motor avea ? Tipa? Era bimotor. Sharpe doar 1.5 80CP ) Link to comment
vio.p Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 @mvk: ala mic si verde, din spatele tau, de pe trotuar, care iti dadea lumini la Pta Muncii ... eu eram . Ti am recunoscut gigantu dupa trifoi cu 4 foi Link to comment
Recommended Posts