steph Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Vazut aseara un tico RS pe la gara de nord. Data viitoare nu te mai uita asa urat la mine Link to comment
bebelushu Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Vazut azi la ora 10.05 pe Bd. Bratianu (in dreptul Bisericii Sf. Gheorghe) Nubira II Wagon albastra B xx CBB, vazut din scurt, dat claxoane si nimic. "> Link to comment
Mircea Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ieri una bucata Cielo auriu BWK. Salut Cristi, sa treci pe la mine sa-ti pun autocolant Link to comment
SMSorinXP Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Lexu a scapat de o amenda pentru lipsa numar fata datorita autocolantului. PS: Daca va cade numarul din suport sau l-ati avariat puneti-l macar la vedere in interiorul masinii. Link to comment
alexino Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Zarit astazi in fuga pe tiboasca si al sau "dgt" in zona spalatoriilor din Rovine. Sa traiesti! "> Link to comment
Mircea Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 SMSorinXP said: Lexu a scapat de o amenda pentru lipsa numar fata datorita autocolantului. PS: Daca va cade numarul din suport sau l-ati avariat puneti-l macar la vedere in interiorul masinii. Link to comment
Gica Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ZDB-ul mai este pe-aici ? Nu de alta, dar ieri am vazut pe strada aia ce da chiar la fostul Euroservice de la Unirii si pe care se circula la greu acum ca Marasestiul e inchis, un matiz cu B XX ZDB. Era alb, un pic tunat exterior, iar la volan, cat am putut observa din spate, nu era ZDB-ul nostru (care altminteri avea Cielo odata, acuma nu stiu). Link to comment
Mircea Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ZDB-ul mai este dar cu cielo cu nr de CT din cate stiu eu. Avea autocolant matizul? Link to comment
bebelushu Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Vazut azi un Matiz argintiu B 51 ZEU condus de o doamna, in fata magazinului Unirea in aglomeratie (doamna era pe banda 1, eu eram pe banda 4 si nu am avut cum sa o salut). "> Link to comment
Maniaku Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Gica said: ZDB-ul mai este pe-aici ? Nu de alta, dar ieri am vazut pe strada aia ce da chiar la fostul Euroservice de la Unirii si pe care se circula la greu acum ca Marasestiul e inchis, un matiz cu B XX ZDB. Era alb, un pic tunat exterior, iar la volan, cat am putut observa din spate, nu era ZDB-ul nostru (care altminteri avea Cielo odata, acuma nu stiu). Matizul acela este de foarte mult timp in club si a fost prezent si la cateva intalniri!! Nu are nici o legatura cu ZDB de Constanta!! Link to comment
alexino Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Vazut azi lexu`pe Bd. Decebal. Claxonat de doua ori si nici o reactie. Concentratule .. )"> Link to comment
mike.omega Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Vazut ieri in buc un matiz argintiu CL xx AOV si un zmeu rau Link to comment
vio.p Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 mike.omega said: Vazut ieri in buc un matiz argintiu CL xx AOV ... E alb. dar nu stie nimeni cine e PS: Salut NFS te am zarit, dar mi am dat seama prea tarziu cine era era cam ganditor . Link to comment
MariusZMC Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Intalnit cu Leganza B 55 WBL (Mike1) pe Oltenitei, oprit si facut cunostinta. Salutari! "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 mike.omega said: Vazut ieri in buc un matiz argintiu CL xx AOV si un zmeu rau Vazut si eu mike.unmega asteptand. Salutat. Si astepta baiatul... si astepta... Link to comment
Mike1 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 "> MariusZMC said: Intalnit cu Leganza B 55 WBL (Mike1) pe Oltenitei, oprit si facut cunostinta. Salutari! "> Same here "> Astazi i-am vazut pe Dinoc (Nubira argintie cu faruri cu lupa) pe sos Progresul la 12.30, iar peste cateva minute, pe Alezz aproape de Razoare tot pe acelasi bulevard. Din pacate nu am apucat sa ne salutam Link to comment
Leutzu Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Luni a trecut pe langa mine in panta la Adesgo un matiz alb cu numarul b-xx-zdb, nu am apucat sa il salut pentru ca avea viteza foarte mare - te salut cu ocazia asta. Astazi pe brancoveanu am vazut in retrovizoare un tico cu numarul b-38-MVV condus de o domnisoara cu lamai in geam. Avea autocolant pe bara din fata insa nu cred ca stie ce e cu autocolantul ala intrucat fiind in spatele meu nu a reactionat la salutul cu avariile... Link to comment
CristiP Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Vazut aseara la P-ta Domenii cielo CT-82-NIX, nu avea autocolant in spate, dar i-am vazut poza cu numarul masinii in profil, salutari >- Nici eu nu am autocolant, sper sa ajung joi la intalnire sa-mi "trag" Link to comment
Alinutz Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Marti dimineata vazut Aveo in 3 usi pe la Comat cu autocolant pe luneta si nr 129 ... sau 127 ... facut cu farurile, nimic ... nu a raspuns ... Link to comment
bella Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Azi in Otopeni, Ford Fiesta B 961, cu autocolant lipit vertical. Nu am avut timp sa fac semne pt ca facea slalom pe cele 3 benzi Link to comment
Satori Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Vajnicul Brainiac. Sofer de Snagov ), dovada ca dieselu' poate. Link to comment
Brainiac Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Salutare Bella . Nu te-am vazut, dar in fiecare dimineata fac drumul ala, pe la aceeasi ora, asa ca...e posibil sa ne mai intalnim totusi intr-o zi Link to comment
bella Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 La fel si eu de vreun an incoace asa ca astept reintalnirea >- Link to comment
user Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 (edited) Ieri, la Grand Garage, era doar masina ... nu si propietara! Salutari! Mi-a placut foarte mult culoarea! >- Edited November 9, 2006 by BDP Link to comment
Recommended Posts